Skocz do zawartości
•Mr.P•

„Gość w dom , Bull w dom”

Rekomendowane odpowiedzi

Jako Fizjo często odwiedzam pacjentów w domu, czy panowie fantazjujcie o tym żeby Bull miał klucze od waszego mieszkania i odwiedził was kiedy zapragnie? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie oddałbym kluczy do mieszkania kochankowi co nie zmienia tego, że gdyby istniały takie możliwości zawsze byłbym zadowolony z kochanka dającego czadu mojej żonie np. gdy ja jestem w pracy

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, •Mr.P• pisze:

czy panowie fantazjujcie o tym żeby Bull miał klucze od waszego mieszkania i odwiedził was kiedy zapragnie? 

Ja nie i nie znam chyba pary który zdecydowała się na coś takiego. Ale fantazjować pewnie niektórzy fantazjują

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z żoną jesteśmy od jakiegoś czasu w temacie cuckold, brakuje nam jeszcze tylko spotkania w realu z kochankiem i pośród naszych rozmów oraz fantazji, to właśnie moja żona wyszła z inicjatywą, że jeśli nam się uda wejść w taki układ to chciałaby, żeby kochanek przychodził do naszego domu na ostre rżnięcie jej... podczas, gdy ja jestem w pracy i dalej ochoczo opowiada mi, co by chciała, żeby z nią robił

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba w ogóle nie łapię idei tych kluczy...? Na cholerę mu te klucze? Toć klucze będą potrzebne jak nie będzie komu wpuścić go do mieszkania, a jak nie będzie komu to po co ma wchodzić? Ma sobie zwalić konia w mieszkaniu czy zamówić dziewczynę?

Celowo pomijam sytuację, w której hotka czeka gotowa w łóżku, a on wchodzi sam, bo na te 15-30 minut można zostawić otwarte zamki...

• Lubię 2
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę @pushek, że w tej konkretnej fantazji chodzi o to, że bull po prostu MA te klucze i w teorii może przychodzić kiedy chce. Racjonalizmów bym się tu nie doszukiwał. Tak przynajmniej mi się wydaje gdyż sam podobnych fantazji nie posiadam i raczej już mi one nie wykiełkują ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wprawdzie nie na temat ale większym hardkorem jest oddać bulowi klucze do pewnego innego miejsca...

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Dreamer pisze:

Wprawdzie nie na temat ale większym hardkorem jest oddać bulowi klucze do pewnego innego miejsca...

Garażu?

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Mr.K pisze:

Garażu?

Hm w sumie już gorzej wprost do auta bo ewentualnie komunikacja do pracy bym się wykończył ...

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Mr.K pisze:

Garażu?

Barku :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...