Skocz do zawartości
benybeny11

SPH-small penishumiliation

Rekomendowane odpowiedzi

Oprócz tych kilku zdjęć mam jeszcze parę pytań;), a więc: miał może jakiś rogacz taką sytuację, że dziewczyna wyśmiała jego "męskość"? Może jakiejś hotce, czy też ogierowi zdarzyło się wyśmiać fiuta i złośliwe skomentować jego rozmiary? Chodzi mi o konkretne przykłady, co wtedy powiedzieliście, jakie były reakcje obu stron i czy towarzyszył temu złośliwy śmiech;p.

Mi taka sytuacja zdarzyła się tylko raz (nie licząc tych wszystkich komentarzy pod moimi zdjęciami, które otrzymałem na tym forum i za które serdecznie dziękuję i zachęcam do dalszego komentowania;p). Było to jak kiedyś pieściłem się z pewną dziewczyną, która dokładnie wybadała jakiego malucha mam w spodniach. Oczywiście na początku nic, zero kpinek, wyśmiewania itp. Akcja zaczęła się nieco później... otóż jakieś 2 może 3 dni potem byłem u niej w odwiedzinach wraz z jedną z jej koleżanek, zwykłe spotkanie, kawa, ciastka, jakaś muzyka itp. I kiedy udałem się do toalety zostawiłem uchylone drzwi i wychodząc zauważyłem, że szepcą między sobą, zaczynają się cieszyć i jedna macha do drugiej małym palcem u dłoni, a druga(ta z którą się spotykałem) pokazuje dokładnie to co widać na zdjęciu "small1". Oczywiście kiedy wróciłem z toalety i zapytałem z czego się tak śmieją było tylko "aa tak sobie gadamy... babskie sprawy";D.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście nie miałem okazji jeszcze wyśmiać ani byś wyśmianym (choć to raczej nie moja broszka :)) bo akurat jakoś nie spotykałem t5ypowych "wieszkaów na ręcznik" tylko normalne sprzęty ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja akurat jestem takim "wieszakiem na ręcznik" tak więc dziewczyny zapewne miały z czego pochichotać i o czym poplotkować.;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie byłem przez moją Panią wyśmiewany za rozmiar - bo nie mam małego. Ale zdarzyła się kiedyś sytuacja, która bardzo mnie podjarała. Jeszcze zanim bawiliśmy się w kobiecą dominację, podałem jej penisa do lodzika i ona stwierdziła, że nie odpowiada jej zapach. Faktycznie, byłem po podróży i być może był spocony. Poszedłem go dokładnie wymyć, ale gdy wróciłem, okazało się, że dalej "śmierdzi". W rzeczywistości mój penis wydziela bardzo dużo intensywnie pachnącego preejakulatu. Gdy jestem podniecony, nie sposób tego ograniczyć.

Wtedy skończyło się na handjobie i teraz, gdy standardowo jestem dojony ręką, uwielbiam, gdy Pani narzeka na smród mojego penisa. Zachęcam ją wtedy, by to werbalizowała. "Fuj, śmierdzielu, powinieneś cieszyć się, że walę Ci konia. Nawet na to nie zasługujesz". "Masz obrzydliwą, śmierdzącą pałę. Feee!". Parę razy zdarzyło się nawet, że za karę miałem wąchać jej rękę umazaną w preejakulacie. Ostatnio, gdy po dłuższej abstynencji miała mi obciągnąć, szybko przerwała, wykręcając się nieprzyjemnym zapachem i dokończyła ręką. Zapytałem, czy w ramach rekompensaty mogę possać sutek. "Tak, possij sobie. I tak wiem, że wolisz to niż lodzika".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś miałem fajną Hotkę (tzn najfajniejszą, nigdy potem takiej nie spotkałem, mój ideał kobiety), która była co ciekawe moją pracownicą. Ale nie o tym chciałem napisać. Ona wcześniej miała faceta który miał wielkiego (ja mam takiego przeciętnego ok.-15 cm) i mówiła do mnie mały fiutku. Kurcze to mnie strasznie podniecało, choć normalnie powinno zaboleć. Potrafiła pójść na imprezkę sama, a potem wracała i mi opowiadała jak było. Czasem ja ktoś podrywał bez rezultatu, czasem się tylko namiętnie całowała, a czasem było coś więcej. Jak wracała to mówiła wyciągaj tego małego fiutka i dawała mi różne rozkazy. Choć minęło prawie 10 lat to do tej pory mi staje jak o tym myślę. No miała jeszcze inne pomysły ale to już inny temat. Często kazała mi go pokazywać i się śmiała, że jest mały.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Haha zazdroszczę Hotki koledzę wyżej chociaż temat już mocno stary. Ja miałem byłą dziewczynę co mi kiedyś powiedziała że mam małego penisa i zdziwiła się troszkę jak go pierwszy raz zobaczyła. Mam raczej średni rozmiar ale jej poprzedni partnerzy mieli spore rozmiary koło 18cm chyba więc widziała różnicę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...