Skocz do zawartości
dr.Lecter

To i ja się przywitam

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w tytule:

To i ja się przywitam. W sumie to przywitam się ponownie bo trochę mnie nie było. Gdzie byłem?? Przez pół roku w więzieniu byłem a my tam w anzlu nie mieliśmy internetu.  :mur:

A tak poważnie to odpoczynku potrzebowałem. Ale znów jestem. Nawet jest mnie więcej niż przedtem.

Zatem witajcie ponownie i witajcie wszyscy Wy, którzy mnie nie znaliście.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdziwiło mnie jak zobaczyłam przywitanie od Ciebie, bo przecież tyle Twoich postów czytałam!

witaj ponownie zatem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, dr.Lecter pisze:

a my tam w anzlu nie mieliśmy internetu.  :mur:

Najpierw przeczytałem 'w analu' i jakoś mi się tak Ciebie szkoda zrobiło Potem pomyślałem,  że przecież co kto lubi No i dopiero na końcu doczytałem...

Witaj spowrotem

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Własnym oczom nie wierzę witaj ponownie dr.Lecterze :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, miło, że ludzie wracają na stare śmieci. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciesze się, że niektórzy jeszcze mnie pamiętają. Trochę się tu widzę pozmieniało ale jest tak samo fajnie jak kiedyś.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też Cię pamiętam jeszcze z czasów zanim trafiłeś do pudła. Witaj ponownie ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mi podkradłeś pomysł na ponowne powitanie... ale z drugiej strony zdążyłem już po cichu popełnić kilka postów na forum od powrotu. Umiarkowana by to była niespodzianka...

Anyway witaj ponownie Doktorku :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...