Skocz do zawartości
MlodziChetni3439

Bull (kochanek)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 30.06.2021 o 18:07, CuckoldDesires pisze:

Chcielibysmy poznac faceta ktory zaangazuje sie z nami emocjonalnie i seksualnie w trojkat połączony z cuckoldem. Mamy wrazenie ze wiekszosc ludzi, nie wykazuje ochoty na zainwestowanie czasu w zbudowanie takiej relacji.

Tu się z Wami zgadzam. Bardzo ciężko znaleźć singla, który chce zaangażować się w taki układ, a nie tylko wejść i wyjść. Ja swojego spotkałam ponad dekadę temu bez internetów i "związek" nadal kwitnie.

Kilka lat temu o dziwo, to na zbiorniku znaleźliśmy kolegę bi idealnie pasującego do naszych klimatów. Niestety drogi nasze z dwóch powodów się rozeszły. Kolejnego pana też szukamy na zb.

Uważam, że wszędzie jest ten sam procent oszołomów co ludzi otwartych i szczerych, ale pajaców zawsze bardziej widać. Tyle, że łatwiej poznawać ludzi na forum, gdzie można poobserwować jacy są, jak się wysławiają, zweryfikować ich niż na portalach typu zbiornik czy Tinder. 

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, Dragonfly pisze:

Tu się z Wami zgadzam. Bardzo ciężko znaleźć singla, który chce zaangażować się w taki układ, a nie tylko wejść i wyjść. Ja swojego spotkałam ponad dekadę temu bez internetów i "związek" nadal kwitnie.

Kilka lat temu o dziwo, to na zbiorniku znaleźliśmy kolegą bi idealnie pasującego do naszych klimatów. Niestety drogi nasze z dwóch powodów się rozeszły. Kolejnego pana też szukamy na zb.

Uważam, że wszędzie jest ten sam procent oszołomów co ludzi otwartych i szczerych, ale pajaców zawsze bardziej widać. Tyle, że łatwiej poznawać ludzi na forum, gdzie można poobserwować jacy są, jak się wysławiają, zweryfikować ich niż na portalach typu zbiornik czy Tinder. 

Z perspektywy kochanka mogę powiedzieć, że bardzo trudno znaleźć parę, która chciałaby właśnie takiej stałej relacji a to wielka szkoda, bo daje o to wiele więcej przyjemności niż przelotne spotkanie. Sam byłem w takiej relacji ponad 5 lat niestety para zdecydowała się na wyjazd za granicę i tam już została. Pozostaje cierpliwie szukać dalej a z czasem znajdzie się ktoś, kto też chce relacji opartej na zaufaniu i emocjach. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.09.2020 o 16:53, MlodziChetni3439 pisze:

Witam jak znaleźć kochanka gdy nie ma możliwości we wlasnymnotoczeniu

Podróże do innego dużego miasta?

Polecam kluby. Koniecznie z płatnym wejściówką i selekcją na wejściu. Płatna wejściówka to gwarancja bezpieczeństwa lokalu, oraz tego, że wchodzą tam ludzie w miarę na poziomie. 

Możecie sie rozłączyć, on do baru ona na parkiet. Jestem przekonany, że samotną kobietą napewno ktoś się zainteresuje ?

To rozwiązanie ma kilka plusów. 

Możecie dawkować emocje i czyny. Może się skończyć seksem i porożem dla rogacza, ale mogą być ,,macanki obiecanki,, na parkiecie i tyle, a gdyby robiło się niebezpiecznie (chociaż to wbrew pozorom mało prawdopodobne), rogacz może wkroczyć na parkiet. 

Samo miejsce również moim zdaniem napawa do zabawy. 

Nie trzeba wymieniać zdjęć jak w sieci - potencjalny kochanek się spodoba hotce, albo nie. Krótka piłka.  Jeśli chemia się nie wywiąże, to za chwilę i tak będzie kolejna szansa. 

Minusem jest to, że kochanek z klubu bedzie najpewniej jednorazową przygodą. Nie napisaliście czy szukacie na raz, czy na stały układ ?

Mam nadzieję, że pomogłem?

Ps. 

Nie zapominajcie, że jest tez to forum i są tu najpewniej Panowie, którzy pomogą Wam w realizacji fantazji ?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Intrygujące - na tym wątku piszą pary i panowie. Jedni i drudzy piszą, że nie mogą znaleźć ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, skysurfer pisze:

Intrygujące - na tym wątku piszą pary i panowie. Jedni i drudzy piszą, że nie mogą znaleźć ;)

Nie wiem, co w tym intrygującego. Tu nie chodzi o dopasowanie dwóch wtyczek do jednego gniazdka. :rolleyes:

Lula

• Lubię 6
  • Haha 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Sailor&Lula pisze:

Nie wiem, co w tym intrygującego. Tu nie chodzi o dopasowanie dwóch wtyczek do jednego gniazdka. :rolleyes:

Lula

Czasami dwie wtyczki się dopasują ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

A ja powiem to z perspektywy jeszcze nie hotwife i pewnie nie szybko zdecyduje się na zmianę zdania czytając wypowiedzi niejednokrotnie. Kobieta nie jest towarem, który się używa jak kochanek ma ochotę. W udanej relacji należy zbudować napięcie, podniecenie, pożądanie. Z tego co widzę to zdecydowana większość to panowie marzący o darmowym sexie, bo po co płacić za usługi z roksy hahha. A kolejna sprawa, to myślenie faceta, że jak już umówi się to na 1 randce od razu sex... Byle szybko żeby nie było że się wyda bo w domu żona i dzieci.

Tak jak ktoś napisał w tym temacie, nic na siłę... Ja napewno szybko nie zmienię zdania aby przyprawić rogi mężowi... Wolimy bawić się razem lub z parami

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z mojej perspektywy wygląda to w sposób następujący - trudno pogodzić intelekt i ciekawą osobowość z atrakcyjnością fizyczną i klasą u potencjalnego kochanka. W tej grupie są wyraźne braki w jakości choć zdarzają się miłe wyjątki. Trzeba się jednak naszukać i nastawić, że zajmie to dłuższą chwilę. :-/

To musi być bardzo frustrujące dla kobiety gdy już w pierwszych słowach podczas spotkania uświadamia sobie alternatywę: zamknąć oczy i jakoś to będzie godząc się na bylejakość albo następnym razem się uda! 

Jest też podejście rozwojowe... Moja pomysłowa partnerka wymyśliła zasadę: "Na pierwszym spotkaniu sama sprawdzę co z niego będzie, a jak się spisze to na drugim Ty mu pokażesz jak to się robi, niech patrzy i się uczy!" :D

Pan Tajemniczy.

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.09.2021 o 01:31, Tajemniczy Duet pisze:

Z mojej perspektywy wygląda to w sposób następujący - trudno pogodzić intelekt i ciekawą osobowość z atrakcyjnością fizyczną i klasą u potencjalnego kochanka. W tej grupie są wyraźne braki w jakości choć zdarzają się miłe wyjątki. Trzeba się jednak naszukać i nastawić, że zajmie to dłuższą chwilę. :-/

Z mojej perspektywy wygląda to w sposób następujący - Zdarza się wcale nie tak rzadko, że przychodzą do nas Kochankowie z atrakcyjnością fizyczną, klasą i pewnością siebie. Niektórzy z nich, padają ofiarą swojej pewności siebie i zostają tu zjedzeni żywcem w dyskusjach przez starych wyjadaczy ciastek z popielniczki (bo za pewny siebie), więc odchodzą w miejsca gdzie będą mieli bardziej z górki, a ci którzy zmogą i się ostaną, to mają już bardzo bogatą historię wpisów ASWU, i z reguły pełne ręce "roboty". Więc jest z nimi jak z fachowcami od remontów aktualnie.

W dniu 23.09.2021 o 01:31, Tajemniczy Duet pisze:

To musi być bardzo frustrujące dla kobiety gdy już w pierwszych słowach podczas spotkania uświadamia sobie alternatywę: zamknąć oczy i jakoś to będzie godząc się na bylejakość albo następnym razem się uda! 

Tutaj nie personalnie do Ciebie, ale nie sposób oprzeć się wrażeniu że wielu z Was, w głębi swego jestestwa wyraża zadowolenie z faktu że ideał jeszcze się nie trafił. Zawsze można wtedy powiedzieć "szukałem ideału ale się nie znalazł, tak więc, któż jak nie ja" :) Szukać ale tak, by przypadkiem nie znaleźć zbyt wiele. Tak to działa :)

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.09.2021 o 19:46, Sem. pisze:

Zdarza się wcale nie tak rzadko, że przychodzą do nas Kochankowie z atrakcyjnością fizyczną, klasą i pewnością siebie.

A w każdym razie tak im się wydaje ;) :D

W dniu 30.09.2021 o 19:46, Sem. pisze:

Niektórzy z nich, padają ofiarą swojej pewności siebie i zostają tu zjedzeni żywcem w dyskusjach przez starych wyjadaczy ciastek z popielniczki (bo za pewny siebie)

Bo  łatwo przekroczyć tę cienką linię pomiędzy pewnością siebie a arogancją. ;) 

• Lubię 2
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...