Skocz do zawartości
MlodziChetni3439

Bull (kochanek)

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, malaczarnaion pisze:

Na tinderze można znaleźć kogoś normalnego. Niestety ilość tych normalnych facetów z klasą jest mocno ograniczona, za to ilość kont zbfejkowymi zdjęciami ogromna. Moja żona od razu prosi o prawdziwe  zdjęcie żeby nie marnować czasu - na tm etapie już połowa adoratorów nie odpisuje. Potem obowiązkowo spotkanie na kawe/drinka. Już raz przerobiliśmy temat kiedy wszystko wydawało się ok - wygląd ok, pisał człowiek z sensem. Umówiła się - przygotowania, depilacja, wybór bielizny, etc Wszystko okazało się stratą czasu, bo jak gościa zobaczyła to coś nie pykło i już na początku randki wiedziała, że nic z tego nie będzie. 

Piszecie na tinderze wprost o układzie cuckold czy potencjalni kochankowie pozostają w nieświadomości tego? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona pisze wprost. Chcemy tu uczciwie grać, żeby gość wiedział, że nie ma co się spodziewać stałego związku ani też żeby się nie obawiał, że jakaś zrozpaczona czterdziestka szuka miłości i będzie potem wydzwaniać po nocach. Tak jest chyba lepiej kiedy wszyscy wiedzą, że spotkanie ma czysto rozrywkowy charakter. 

• Lubię 8
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, malaczarnaion pisze:

Żona pisze wprost. Chcemy tu uczciwie grać, żeby gość wiedział, że nie ma co się spodziewać stałego związku ani też żeby się nie obawiał, że jakaś zrozpaczona czterdziestka szuka miłości i będzie potem wydzwaniać po nocach. Tak jest chyba lepiej kiedy wszyscy wiedzą, że spotkanie ma czysto rozrywkowy charakter. 

Na pewno u mnie taki profil poszedłby na prawo ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko u Ciebie

Nie ma problemów z brakiem "meczów", raczej z autentycznością kont i zdjęć. Panowie - jak dziewczynki - wrzucają zdjęcie kogoś innego lub swoje sprzed 40 kilogramów. Trzeba uważnie szukać i można znaleźć kogoś ciekawego. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też lubię gdy wszystko jest albo większość z góry ustalone wcześniej, czego ja oczekuję i czego oczekuje druga strona. Tendencyjne są natomiast dla mnie pytania albo prośby o opisanie całego spotkania jakbym ja to widział minuta po minucie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.03.2021 o 13:05, malaczarnaion pisze:

A co ze zdjęciem? Zona daje swoje? Nie boicie się znajomych? 

Rozważamy założenie konta i zastanawiamy się nad różnymi opcjami. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego mamy się bać znajomych? Nie są groźni, nie gryzą. Ma swoje zdjęcie w profilu i nie ukrywa się. Nie zdradza mnie, więc czego ma się obawiać? Mam jednego kumpla, który jest na tinderze i żona go już że 2 razy widziała, więc pewnie on ją też. Gość wie, że jesteśmy otwarci i porąbani, więc o nic nie pytał. Psiapsiółki żony też wiedzą jak się bawimy. Żyjemy wśród normalnych ludzi, żadna patologia, ale dobieramy tak znajomych, że nie ma wsrod nich takich, którzy będą biegać za nami z wodą święconą albo palić nas na stosie za to jakie mamy preferencje seksualne. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.04.2021 o 22:23, malaczarnaion pisze:

A dlaczego mamy się bać znajomych? Nie są groźni, nie gryzą. Ma swoje zdjęcie w profilu i nie ukrywa się. Nie zdradza mnie, więc czego ma się obawiać? Mam jednego kumpla, który jest na tinderze i żona go już że 2 razy widziała, więc pewnie on ją też. Gość wie, że jesteśmy otwarci i porąbani, więc o nic nie pytał. Psiapsiółki żony też wiedzą jak się bawimy. Żyjemy wśród normalnych ludzi, żadna patologia, ale dobieramy tak znajomych, że nie ma wsrod nich takich, którzy będą biegać za nami z wodą święconą albo palić nas na stosie za to jakie mamy preferencje seksualne. 

Znajomi to jedno, tu masz rację, że można ich zawsze zmienić. W naszym przypadku jednak od znajomych poszloby do rodziny, lub żoną zauwazyliby, nie znajomi a wlasnie jacys bracia, czy kuzyni itp, a tego chcemy uniknac. Z drugiej strony bez zdjecia to co to za profil..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na tinderze bardzo dużo osób ma konto bez zdjęcia lub że zdjęciem u kradzionym komuś. Wymiana zdjęci poza tinderem jest normalną częścią całej tej zabawy. Jest to trochę bardziej bezpieczne, ale i tak ktoś musi dac pierwszy swoje zdjęcie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My raz bylismy w takim prawie idealnym ukladzie przez 2 lata. Wytworzyla sie miedzy naszą trójką erotyczna więź i bylo bosko. Szukamy chyba idealu ale .. moze o to wlasnie chodzi zeby nie godzic sie na byle co. 
Chcielibysmy poznac faceta ktory zaangazuje sie z nami emocjonalnie i seksualnie w trojkat połączony z cuckoldem. Mamy wrazenie ze wiekszosc ludzi, nie wykazuje ochoty na zainwestowanie czasu w zbudowanie takiej relacji. Byle szybko byle jak, najlepiej w drodze z pracy. Poruchac i cyk wracac do zony. A juz zwlaszcza na portalach typu zbiornik. tam to lepiej nie wchodzic. 
Myslimy ze na tym portalu jednak jest lepsza "filtracja" i ludzie ze tak powiemy - bardziej w temacie. 

• Lubię 12
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...