Skocz do zawartości
Gentleman_88

Aplikacja do ukrycia twarzy.

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Szukam aplikacji na Androida która podczas nagrywania filmiku nakłada na twarz maskę czy po prostu zmienia twarz typu Face App. 

Polecacie coś ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kuba Klawiter z YouTube prowadzi program techweek i tam jakiś miesiąc temu mówił o takiej aplikacji. Od razu skojarzyła mi się z forumowymi filmami zwłaszcza że apka automatycznie śledzi obiekt i zasłania twarz;)

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Gentleman_88 pisze:

Pamiętacie który to dokładnie odcinek ?

No właśnie nie xD dlatego napisałem że jakoś miesiąc temu to było albo ciut dłużej. 

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Gentleman_88 pisze:

Ok już mam, ale to apka tylko na iPhone.

Hej. Podasz nazwę tej appki?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.09.2020 o 19:40, Gentleman_88 pisze:

Ok już mam, ale to apka tylko na iPhone.

No to przepraszam nie wiedziałem. Ale zapewne zaraz wypuszczą na androida zapewne;)

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...