Skocz do zawartości
mick747

propozycja sexu z innym

Rekomendowane odpowiedzi

moja partnerka dając mi już wcześniej znaki, że ma ze mną zbyt mało sexu i doskonale wiedziąc, że chciałbym popatrzec jak ktoś inny się nią zajmuje ostatnio zapytała mnie czy w związku z jej brakami w seksie pozwolę jej poszukać sobie kogoś aby ja zadowolił. Przyznałem, że wolę na to patrzeć ale usłyszałem, że jak bedzie między nami z sexem ok (czytaj czesto) to ona chce treciego do zabawy ale skoro ja sie nią nie interesuję sexualnie to jak najbardziej chce tworzyć ze mną związek bo jestem wspaniałym facetem ale sexu/zadowolenia musi poszukać gdzie indziej. Mam spory dylemat bo podnieca mnie jej sex z kim innym ale raczej w mojej obecności. Czy ja w tej sytuacji nie ograniczam jej wolniści i z całą pewnościa potrzeb?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, mick747 pisze:

Czy ja w tej sytuacji nie ograniczam jej wolniści i z całą pewnościa potrzeb?

Nie. Musicie po prostu znaleźć takie rozwiązanie które będzie w pełni pasować Wam obojgu i z którym oboje będziecie czuli się komfortowo. Tylko w takiej postaci ZK ma bowiem sens.

Polecam też temat: 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...