Skocz do zawartości
Hidi_&_Dali

Powitanie Hidi i Dali

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Jesteśmy młodym małżeństwem, razem od 7 lat. Szukamy inspiracji, jesteśmy otwarci na nowe doświadczenia. Na ten moment zupełnie początkujący w tematyce tego forum, ale zobaczymy, co życie przyniesie. ;)

Hidi lat 28, mój cudowny mąż przedstawił mi to forum. :)Wprowadzenie do naszego życia intymnego dodatkowej osoby jest bardzo ciekawą fantazją, ale nie czuję się obecnie gotowa na jej realizację. Nie wykluczam, że lepsze zapoznanie się z tematem coś w tej kwestii zmieni. :D

Dali lat 30, to ja namówiłem moją wspaniałą żonę na wspólną rejestrację na forum, na szczęście nie było to trudne. ;)  Liczę, że spełnienie pewnych długo skrywanych fantazji okaże się równie proste. Oczywiście wszystko teraz zależy głównie od mojej partnerki, w najgorszym razie mam nadzieję poznać grono fajnych ludzi. :)

Wkrótce postaramy się też przywitać kilkoma zdjęciami. ;)

Pozdrawiamy!

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć nasze forum to chyba najlepsze miejsce żeby dowiedzieć się jak inni zaczynali, czym się martwili (najczęściej niepotrzebnie) i jak im jest teraz, a wy zastanowicie się czy to dla was i w jakim tempie chcecie iść tą drogą ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej!

Forum to skarbnica doświadczeń i przemyśleń związanych z cuckold, bierzcie i czytajcie z tego wszyscy. ;)

Powodzenia w spełnianiu siebie!

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Korzystajcie do woli z zasobów forum, poznawajcie i dajcie się poznać, bawcie się dobrze. 

No i oczywiście podpisujecie swoje posty tak żeby było wiadomo które z Was pisze (np. Ona/On lub Hidi/Dali) - wymóg regulaminowy.

Miłego :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Hidi_&_Dali pisze:

Cześć

Cześć Wam :)
Poczytajcie, napiszcie, porozmawiajcie ze sobą i z forumowiczami, poznajcie i dajcie się poznać - niespiesznie oczywiście :)
Powodzenia :oki: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dziękujemy Wam za miłe przyjęcie.

Powolutku zapoznajemy się z forum, oczywiście w myśl mądrej zasady, że przyjemności trzeba sobie dawkować. :)

On

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...