Skocz do zawartości
rita

Wrocław - Pandora Box

Rekomendowane odpowiedzi

Nie widziałam w wynikach wyszukiwania żeby było podane, a jest:

https://www.facebook.com/PandoraBondage/

Cytując kogoś kto był: "Co miesiąc odbywają się spotkania towarzyskie, zazwyczaj towarzyszy im pokaż artystyczny. Jest erotycznie, ale w pierwszej części wieczoru bez seksu, dlatego dobre dla osób dopiero stawiających pierwsze kroki. Po północy impreza się przerzedza i zostają Ci którzy chcą kontynuować mniej grzecznie (...) [mieści się] w budynkach dworca swiebodzkiego. 3 piętra wyposażone we wszelkiej maści akcesoria, meble do użytku erotycznego/BDSM. Do tego spotkania edukacyjne i warsztaty m.in shibari".

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za pokazanie mi tego miejsca we wrocku:) do tej pory myślałem że nie ma nic ciekawego w tym mieście, a tu taka niespodzianka ;)

Kris

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, Ann&Kris pisze:

Dziękuję za pokazanie mi tego miejsca we wrocku:) do tej pory myślałem że nie ma nic ciekawego w tym mieście, a tu taka niespodzianka ;)

Kris

20 godzin temu, rita pisze:

Nie widziałam w wynikach wyszukiwania żeby było podane, a jest:

Polecam na FetLife popatrzeć. Trochę eventów we Wrocławiu się odbywa klimatycznych. Np. dzisiaj wrocławski munch. Nie miałem okazji jeszcze być, ale podobno klimat świetny.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Organizują spotkania w klimatach w każda druga sobotę miesiąca. Nie powiem więcej bo nie byłem. Może w końcu październikowy termin będzie łaskawy. Napisze więcej jeżeli uda mi się dotrzeć :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem, widziałem, doświadczałem, wyszedłem zadowolony.

Lokal jest trzymany w pełnym undergroundzie. Dokładne namiary dostajesz przed imprezą po zapisaniu się do niej. Miejsce w żaden sposób nie opisane i niewidoczne z zewnątrz. Wchodzisz we właściwą ciemną bramę, stajesz przed opisanymi Ci wcześniej drzwiami, dzwonisz i czekasz aż otworzy Ci przesympatyczny właściciel i opiekun miejsca wpuszczając do środka.

Tam czekają na Ciebie 3 bardzo małe poziomy. Na dole miejsce do Shibari - bambusy i ringi do podwieszeń oraz maty, kasa i sprzęt multimedialny, palarnia. Drugi poziom to jedno małe pomieszczenie ze stołem BDSM, drugie większe z fotelami, stołem i meblami BDSM (krzyż itd), aneks kuchenny z którego wydawane są napoje i gdzie przygotowywane jest jedzenie, łazienka. Jeżeli chodzi o napoje to wybór jest niewielki. Z alkoholi piwo, wino, wódka, whisky, gin. Na dole kupujesz żetony (5zł - bezalkoholowy, 10zł - alkoholowy) i na górze zamieniasz na co chcesz. Przy schodach na trzeci poziomi haczyki pełniące rolę szatni. Co jest na trzecim poziomie nie wiem bo jak byłem był zamknięty. Wiem jedynie, ze jest tam jeszcze jedna łazienka. 

Całość utrzyma w surowym ale spójnym klimacie. Odrapana farba na ścianach (efekt celowy a nie zaniedbanie), świece, na ścianach naprzemiennie grafiki z dobrymi aktami i rysunkami religijnymi dające efekt lekkiej prowokacji a dla niektórych profanacji, jakieś czaszki rogatych zwierząt. Całość tworzy wg mnie fajny klimat który ja kupuję. 

Miejsce nie jest komercyjne, nie jest to klub swingerski ani podobny zorganizowany oficjalnie przybytek. Ot lokal zarządzany przez prywatną osobę skupiający osoby które wiedzą po co tam przyszły.

Ja byłem na Rope Jam czyli luźnym spotkaniu przy linach w ramach 3xS - Sake, Sushi, Shibari. Duża dbałość o szczegóły, bardzo fajne towarzystwo, pokazy na bardzo wysokim poziomie. Wyszedłem zadowolony.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany warto śledzić ich profil na Fetlife, ew Facebook'u.

• Lubię 6
  • Dziękuję 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Wichura ziom, czy wszystko, czego doświadczysz, potrafisz tak profesjonalnie i rzeczowo, ale bez nabzdyczenia, opisać? Chylę czoła! Jestem od kilku miesięcy eksploratorem kinky społeczności, jest ona obecnie dla mnie źródłem i obiektem przemyśleń i poszukiwań prawdy o mnie, jednak  dużo w niej fałszu, wykorzystywania jednych przez drugich pod pozorem konsensualizmu (a wg mnie jest to zgrabnie urządzony przez domów/masterów (wszystkich płcìów) kurwidołek i pułapka na naiwnych i nieszczęśliwych ludzi). Ostatnio właśnie myślałem o kontakcie z Grantem, bo słyszałem o jego profesjonaliźmie, przelotnie wymieniliśmy uprzejmości na Lust Summer, a mam sprawę do prawdziwego maestro od bólu, której nie są w stanie podołać wanna-be-mastery, których dotychczas zaczepiałem w tym kontekście. Czemu mam takie o nich zdanie? Bo baranieli, gdy do nich pojęciami z anatomii ludzkiej rzucałem, gdzie wg mnie powinni wsiorbać to minimum wiedzy o ciele zanim wezmą bat czy kija w dłoń i pomyślą o zadawaniu bólu komukolwiek. Twoja recenzja przekonała mnie do tezy, że jeśli chcę załatwiać sprawy z profesjonalistami, to własnie jest odpowiedni adresat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Łysy pisze:

Ostatnio właśnie myślałem o kontakcie z Grantem, bo słyszałem o jego profesjonaliźmie, przelotnie wymieniliśmy uprzejmości na Lust Summer, a mam sprawę do prawdziwego maestro od bólu, której nie są w stanie podołać wanna-be-mastery, których dotychczas zaczepiałem w tym kontekście

Grant jest dosyć profesjonalny ale chyba nie w tym zakresie o którym piszesz więc pod tym kątem może nie być to najlepszy wybór. Są dużo lepsze jeżeli chodzi o osoby znające się na zadawaniu bólu czy anatomii

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, Wichura pisze:

Grant jest dosyć profesjonalny ale chyba nie w tym zakresie o którym piszesz więc pod tym kątem może nie być to najlepszy wybór. Są dużo lepsze jeżeli chodzi o osoby znające się na zadawaniu bólu czy anatomii

Generalnie świat BDSM jest na tyle rozległy, iż bycie profesjonalnym w jednej kategorii wcale nie wskazuje na przełożenie do pozostałych. Ba, mogą zupełnie leżeć poza kręgiem zainteresowań. 

Bo czego tak naprawdę szukasz @Łysy? (Prócz siebie samego, jak zaznaczyłeś).

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Wichura pisze:

Są dużo lepsze jeżeli chodzi o osoby znające się na zadawaniu bólu czy anatomii

Dawaj na prv namiary na tych Majstrów. Mistresski tylko mi stressu napędzą.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...