Skocz do zawartości
Kub95

Wirtualny cuckold?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panów.

Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie taka sprawa, a w zasadzie fantazja.

Skoro jestem tutaj na tym forum to wiadomo kręci mnie cuckold. Ale moją narzeczoną już nie (było kilka prób podejścia do tematu i nici niestety). Więc pomyślałem sobie że mógłbym wejść w taki układ wirtualny z bullem, w którym zwierzałbym się mu ze wszystkich rzeczy o mojej hotce, miałby nad nami 100% kontrole jeśli chodzi o nasze życie seksualne. Opisywałbym mu wszystko, podsyłał zdjęcia, filmiki mojej hotki. Jednym słowem stałby się naszym Panem, bez wiedzy mojej narzeczonej. Stały kontakt ze mną, wykonywałbym polecenia, udokumentował dla Pana wszystko.  Czy są Panowie którzy byli w takim układzie i mają doświadczenie w takim czymś?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko pięknie fajnie... Nie chcę cię od razu na wstępie gnoić więc powiem że stawiając się w twojej sytuacji rozumiem skąd ta fantazja jest u ciebie... Ale... Zawsze musi być jakieś ale... 

Po pierwsze twoja propozycja namawia do współłamania polskiego prawa razem z tobą drugą osobę. Tego typu rzeczy oczywiście są zabronione na naszym forum. 

Po drugie czy zastanowił ś się nad ewentualnymi konsekwencjami realizacji takiej zabawy,? Zdajesz sobie sprawę z tego że jeśli by to wypłynęło bo chociażby narzeczona by zobaczyła w twoim telefonie czy komputerze to mogłaby nie być już twoją narzeczoną? 

Ale również te materiały mogłyby wypłynąć ze strony bulla...

Zdajesz sobie sprawę jaką czymś takim mógłbyś wyrządzić jej krzywdę?

Szczerze nie polecam. 

• Lubię 2
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...