Skocz do zawartości
Parka9091

Wyjście z zona do kolegi na mecz.

Rekomendowane odpowiedzi

Zona poprosiła, abym jakieś opowiadanie napisał, ukazujące moje fantazję. To się i z Wami podzielę. Tematyczne. 

W ciągu tygodnia pracy umówiłem się z kolegą na sobotni mecz u niego w mieszkaniu. Oznajmiłem to Monice w momencie, kiedy się umawiałem. W sobotę popołudniem pojechałem sobie na siłownie, wracając z siłowni w naszym domu spotkałem mamę co miała pilnować domu, a z góry wydobywał się dźwięk suszarki, zaciekawiony wszedłem na górę do łazienki i zobaczyłem żonę w seksownej czarnej krótkiej sukience, z małym dekoltem podkreślającym jej piekne piersi i mocnym ciemnym makijażem. Usta Monika miała pomalowane na czerwono i kończyła wiązać włosy w kucyka.
- A Ty skarbie gdzie się wybierasz ?
- No jak to gdzie jadę z Tobą na mecz - zaśmiała się Monika.
Nie dawałem znać Rafałowi, że będę z żoną, na pewno będzie zadowolony mając taki widok u siebie w mieszkaniu - pomyślałem.
Wziąłem szybki prysznic, ubrałem się i udaliśmy się do miasta na spotkanie.
Był to sobotni już wieczór, godzina 20 kiedy zadzwoniliśmy do domofonu, aby Rafał otworzył nam drzwi,
- Siemasz to ja Piotrek, otwieraj - tylko mam mała niespodziankę, nie jestem sam - powiedziałem do Rafała
- Siemasz i dobrze będzie nas więcej do butlki - odpowiedział i otworzył drzwi.
Weszliśmy po klatce schodowej na piętro Rafała, on stał w drzwiach i stracił aż mowę, widząc że przychodzę na mecz i wódeczkę do niego z moją zjawiskową żoną, nie mógł oderwać wzroku od jej pięknego ciała.
- Cześć, obiecuję że nie będę wam przeszkadzać w oglądaniu meczu - zaśmiała się Monika.
- Uwierz, że dzięki Tobie wieczór na penwo będzie piękniejszy dla nas- skomplementował Monikę Rafał.
- ale i ja mam dla Was taką informację, że jest jezcze u mnie nasz kolega z siłowni Igor - dopowiedział Rafał. Myślał że szykuje się typowo męski wieczór przy butelce, to zaprosił jeszcze jednego kolege do butelki.
- Dobrze będzie - odpowiedziałem Rafałowi wręczając mu na wejściu butlkę wódki.

Wieczór mijał w bardzo przyjemnej i luźnej atmosferze popijając raz to raz kieliszek wódki. Rafał siedział na jednej sofie z Igorem, my z Moniką na drugiej naprzeciwko kolegów. Co raz widziałem jak nie jeden to drugi spogląda na Moniki nogi, w nadzieji że ujrzą coś spod Moniki krótkiej sukienki. Patrząc po Moniki zachowaniu, podobało się jej jak jest adorowana przez chłopaków, a żeby atmosfere podkręcać przekładała co jakiś czas nogę z nogi-nogę, uśmiechając się do nich. W przerwie meczu, chłopaki wyszli na balkon na papierosa, zostaliśmy z Moniką sami, wiedziałem że Rafał podoba się Monicę, nie raz przy naszy, fantazjowaniu o trójkącie wspominaliśmy go, tak jakby to on miał być z nami w naszej sypialni, więc zapytałem Monikę wiedząc jak jest ubrana, że jest pod wpływem alkohlu..
- chciałabyś bzyknąć się z Rafałem ?
- Jeden i drugi jest fajny, nie wiedziałabym na którego się zdecydować - odpowiedziała Monika, powodując u mnie dreszczyk podniecenia.
I w tym momencie wrócili z papierosa chłopaki. Nie zaczęła się jeszcze druga połowa, polaliśmy kolejkę
Atmosfera była co raz luźniejsza, zaczęliśmy rozmawiać o seksie, od swoich historii po to co kto lubi, Monika do czasu się nie odzywała jak my mieliśmy ten temat, aż Rafał zadal do Moniki pytanie
- A Ty Monia, jakie zabawy z Piotrkiem lubisz ?
- Gdy, zabawia się moimi dziurkami z koreczkiem analnym, zawsze przy orgaźmie żałuję że mam w sobie jednego żywego kutasa a drugi niestety jest wyimaginowany, sztuczny...
W tym momencie Monika po raz kolejny, patrząc się na chłopaków przełożyła nogę z nogi na nogę, ale tym razem bardzo powolnym ruchem, przy tym bardzo rozchylając swoje uda, patrząc im w oczy widziała jak jeden i drugi patrzy jak zaczarowany w kierunku jej czerwonej bielizny którą napewno dostrzegli spod krótkiej sukienki.
- Piotrze, chłopaki zawstydzili się delikatnie, a na stole skończyła się butelka, prosze pójdz na kuchni, może złapią trochę odwagi - szepnęła bardzo seksownym głosem Monika.
- Nie ma sprawy skarbie, a Wy jeżeli macie ochotę usiądźcie obok Moniki, jeżeli tylko chcecie - odpowiedziałem, wstałem z sofy, wychodząc z pokoju zgasiłem światło, pozostawiając półmrok.
stanąłem w drzwiach i widziałem jak chłopaki nic nie mówiąc, wstali usiedli koło Moniki, Monika siedząc w środku złapała jednego i drugiego za udo, sunąc rękoma tak wysoko, by poczuć ich już nabrzmiałe i napalone kutasy, widziałem jak ściska jednego i drugiego przez spodnie, Rafał złapał Monikę za twarz i dał bardzo namiętnego buziaka, łapiąc moją żonę za wewnętrzną część uda, podczas pocałunku przesuwał rękę co raz wyżej aż zatrzymał się na zapewne już bardzo wilgotnej cipce Moniki. Igor w tym czasie zaczął całować szyję oraz masować piersi.  Monika nieprzerwanie ruszała im kutasy przez spodnie, gdy przerwali pocałunek, tym razem do ust Moniki dorwał się Igor w między czasie zaczął zdejmować Monice sukienke, gdy Rafał zsunał się z sofy i klęknął przed Moniką, rozchylając jej nogi zaczął całować wewnętrzną strone ud, pocałunkami zgliżał się do cipki Moniki, dotarł ustami do cipki, widziałem jak delikatnie złapał cipkę zębami aż Monika mocno zajęcząła z rozkoszy cały czas całując się z Igorem.
Rafał zdjął majteczki żony, i mając w całej okazałości Moniki cipkę przed swoją twarzą zaczął pieścić językiem całą cipkę, przy okazji zlizując całe soczki które wypłynęły z cipeczki, podczas gdy Rafał zajmował się Moniki szparką, Monika rozpięła rozporek Igorowi, wyjęła ze spodni sporej wielkości nabrzmiałego kutasa, zaczęła go jedynie obciągać ręką, Igor nie wytrzymał tego stanu długo, stanął w takiej pozycji by mógł łatwo wsadzić jej swojego kutasa do buzi, złapał Monikę za szyję jedną ręką , drugą naprowadził swojego kutasa na jej usta, Monika patrząc mu prosto w oczy otworzyła usta, pozwalając sobie wsadzić do buzi, mocno nabrzmiałego kutasa Igora.
Ja cały czas z boku na razie tylko się przyglądałem nie przeszkadzając im w zabawie, widziałem po jednym i drugim jak bardzo są napaleni na moją żonę, Igor bardzo napalony wręcz wsadzał Monice do gardła kutasa, powodując lekkie dławienie się Moniki, ale ona nie odpuszczając próbowała sprostać wymaganiom Igora mocno obciągając mu, z kolei Rafał mocno starał się swoim językiem sprawiać przyjemność Monice,a ona co raz jego głowę dociskała do swojej szparki, dając znak, żeby mocniej i intensywniej wykonywał swoje ruchy.
Igor wyjął swojego kutasa z Moniki buzi, żeby odtchnęła, w tym czasie to Monika zsunęła się na podłogę, rozpinając Rafałowi rozporek, gdy klęczała przed nimi dwoma, spojrząła na mnie
- a Ty mężu nie dołączysz ? - cichutko, juz lekko zmeczona robiac intensywnego loda Igorowi zapytała...
- jeszcze chwilkę chce się poprzyglądać jak ciężko pracujesz skarbie - odpowiedziałem
Monika patrząc na mnie, klęczała naga w dużym rozkroku, miała dwa kutasy w rękach, obciągała je jednoczeście, ssała jednego zmianiając po chwili na drugiego.
Igor podszedł od tyłu Monikę, złapał za biodra i ustawił w takiej pozycji, że Monika na pieska mocno wypinała swoją przepiękną i zgrabną pupę, cały czas obciągając Rafałowi, ten tak samo był tak napalony, że Moniki usta wręcz ruchał, wsadzał po samo gardło, nie dając Monice na chwile odpocząc, Igor jedną ręką pieścił Moniki łechtaczkę drugą ręką wsadzał paluszką w pupke, liżac cipke.  Rafał patrząc jak Igor pieści Monice dupke, odszedł na chwile, przyniósł żel nawilżający, dał go Igorowi, po czym złapał swojego kutasa i ponownie naprowadził Monice na usta wsadzając kutasa do buzi po same jajka. Monika tylko jęczała z  wielkiej przyjemności dawanej przez dwóch napalonych samców.
Igor, mocno zajął się Moniki tyłeczkiem raz po raz wkładał mocno nawilżone palce, na początku jeden palec, pozniej juz dwa, gdy doprowadził do stanu że dwa palce wręcz wpływały w pupke, nie zakładając zabezpieczenia przyłożył kutasa do wypiętego tyłeczka i powoli zaczął wkładać dużego kutasa, Monika zajęczała z delikatnego bólu i chciała przyhamować go, łapiąc go za brzuch, wtedy Rafał złapał rękę Moniki, uniemożliwiając jej zablokowanie wsunięcia całego kutasa w jej tyłeczek przez Igora, delikatny ból przemienił się w moment w duża przyjemność, widziałem to po tym jak jeszcze bardziej intensywnie obciąga Rafałowi.
Rafał dał znać Igorowi, żeby przestał na chwilę posuwać Moniki tyłek, położył się na plecach na sofie, złapał Monike za biodra i pewnym ruchem nakierował na swojego kutasa, wsuwając Monice w cipke, będąc na plecach i ruchając Monikę w szparkę, objął ją i sciagnał do siebie, co spowodowało jeszce większe wypięcie Moniki tyłkiem w stronę Igora, on w moment ponownie chciał się znaleźć w tyłeczku Moniki, gdy ona już ruchana w cipke przez Rafała miała problem pomieścić drugiego, zaczęła jęczeć mocno z rozkoszy jaką czuła poprzez nadchodzące, podwójne wypełnienie. z mojej perspektywy widziałem doskonale, jak naprzemiennie ruchają dziurki mojej żony, a ona tylko wyła z rozkoszy, i wykonywała ruchy biodrami w taki sposob, jakby jeszcze bardziej i mocniej chciala się nadziewać na dwa kutasy. taki stan utrzymał się przez jakies 10 minut, gdy Igor wyjął kutasa z Moniki tyłka i poszedł do ubikacji delikatnie go przemyć pod wodą, Monika zeszła z Rafała, położyła się zmeczona na plecach, wtedy ja podszedłem do Moniki i klęknąłem przed nią rozchyliłem jej uda i ukazały mi sie jej wyruchane dziurki. Miałem przed oczami bardzo nabrzmiałą do czerwności cipkę, zacząłem wylizywać jej dziurki, patrząc jej cały czas w oczy, ona trzymała mnie za głowę i tak samo patrzyła na mnie jak wylizuje dziureczki z soczków, jakie naprodukowała jej cipka...
Gdy ona patrzyła na mnie, ja na nią podszedł do niej Rafał ponownie przystawiając jej kutasa do buzi, Monika patrząc prosto mi w oczy, zaczęła oblizywać i obciągąć drugiego kutasa, aż zamknęła oczy i zajęła się jedynie obciąganiem Rafałowi, ja zająłem się łechtaczką aby doprowadzić Monikę do orgazmu, nie trwało to długo a Monika szczytowała, ssąc Rafałowi.
Spełniona Monika klęknęła na podłodzę, opierając się o sofę w taki sposób że pięknie wypięła swoją pupę, poprosiła, żeby każdy po koleji doszedł... w niej... w tyłeczku ... Najpierw zaczął Rafał, zaczął bzykać z całych sił aż całe nasienie zostawił w sobie, wyjmując kutasa, delikatnie sperma wypłyneła z tyłeczka i zaczęła spływać po cipce, drugi wsadził Igor, nie minęly dwie minuty i on był spełniony, zostawiajac w Monice swoje nasienie, gdy ja podszedłem do Moniki z jej tyleczka wyplywala duza ilość spermy, wsadziłem i w tak dużym poślizgu nie minęły kolejne dwie minuty i ja byłem spełniony...
Po wszystkim Monika chwilę odpoczęła, i poprosiła Rafała żeby pokazał, gdzie ma prysznic bo chce się odświeżyć po zabawie...

Po wieczorze pełnym uniesień i przyjemności gdy wychodziliśmy, chłopaki zapytali kiedy teraz umówimy się na oglądanie ,,meczu'' Monika bardzo zmęczona z uśmiechem odpowiedziała
- Niebawem moi chłopcy...   

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...