Skocz do zawartości
OLIWKA i tomek

Strój lateksowy

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o porade. 

Gdzie w necie moge kupic stroj lateksowy lub leginsy z zamkiem rozpinane na tylku?

Zalezy mi zeby byly mega sexy ale z drigiej strony zebym.mogla w takim stroju wyjsc z mężem na randke np do klub lub kina, oczuuwiscie w kurteczce. Proszę o propozycje. 

O.

Cos w tym stylu:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam nie kupowałem nigdy i nie interesowałem się bo lateks to nie moja bajka ale wiem, że moje znajome które zajmują się m.in. pokazami w takich klimatach zaopatrują się raczej w zagranicznych sklepach z racji na większy wybór i jakość. Osobiście więc tak właśnie bym szukał

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyny polski sklep internetowy jaki kojarzę i wiem, że tam moje znajome kupowały to AnitaBerg.

Uprzedzam, że ceny mają zaporowe, ale lateks ogólnie nie jest tani.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Np. venus.net.pl/197595-lateksowy-kombinezon-latex-catsuit-4024144246991.html#/3-rozmiar-s/2-kolor-czarny

Miałam świetny sklep z lateksem, nie pamiętam nazwy  :(  Jak sobie przypomnę to Wam podam. :) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co się orientuję (a uprzedzam, że orientuje się średnio), to "prawdziwy" lateks jest mało wyjściowy. Opinające stroje są nabłyszczane specjalnymi specyfikami, które ładnie błyszczą na zdjęciach i filmikach, bo nie smarowany latex jest... matowy (w dodatku nierównomiernie w zależności od stopnia rozciągnięcia, bo to w sumie ... zwykła guma). Nabłyszczenie czyli z reguły natłuszczenie (w sexshopach sprzedaje się też specjalne oliwki) powoduje, że wyjściowość stroju jest dość niekomfortowa. Dla efektów wizualnych i dotykowych proponuję lack, który jest dziesięciokrotnie tańszy, wizualnie błyszczy jak wściekły a dotykowo jest porównywalny. Może nie tak elastyczny, jednak można to nadrobić odpowiednim krojem.

Równie dobrze może wyglądać też powlekany spandeks (może to inna nazwa lacku..? - nie wiem)

Dobre sklepy rozróżniają w odpowiednich kategoriach wyszukiwania latex od lacku. Większość nazywa lateksem wszystko co się świeci.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skrzacie, wyprzedziłeś mnie :D

Medal z ziemniaka temu, kto wytrzyma w prawdziwym catsuit z lateksu przez kilka godzin. Poważne odwodnienie murowane. ;) 

• Lubię 3
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kochani, ale aż tak bardzo nie zależy mi na latexie:) może być z innego materiału, np. vinyl.

nie będę mieć bielizny i będę chciała w tym stroju wytrzymać kilka dobrych godzin więc musi być wygodne :)

tak sobie myślę że może lepiej kupić komplet - osobno leginsy i osobno górę? może łatwiej będzie znaleźć same opinające leginsy z zamkiem na tyłku?

wszystkie porady mile widziane:)

O.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To najlepszy będzie spandex, bo w tym wytrzymasz bez problemu. Wszelkie lateksy, vinyle, lack - w tym się ugotujesz, poodparzasz skórę. 

Poszukaj na Allegro, od groma tego jest. Możesz wpisać sobie w wyszukiwarkę "catsuit", i/lub "wet look". 

Na pw. Ci wrzucę przykładowego linka :) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I mam nadzieję, że się nam zaprezentujesz w tym stroju  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...