Skocz do zawartości
Mentor

Dzieńdoberek ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie 

Jesteśmy małżeństwem 40+ i jak większość początkujących - na razie w sferze fantazji marzy mi się, że jakiś dobrze obdarzony lowelas 

zaopiekuje się moją żonką ;)

Na razie rozmawiamy, czytamy, ale widzę już rumieńce na Jej twarzy więc jest nadzieja... Życzcie mi powodzenia

Pozdrawiamy serdecznie 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Mentor pisze:

Witajcie 

Witajcie i Wy... :) 

w sferze fantazji marzy mi się

Fajnie, bo fantazja jest motorem do osiągania celów jakie by one nie były. 

Życzcie mi powodzenia

Powodzenia :oki: 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi proszę, z czego wynika ilość Waszych odpowiedzi na dane powitanie?

Co ma wpływ na to, że macie ochotę  przywitać tych czy tamtych nowych członków forum.

Pytam, gdyż zaczynam mieć podejrzenia, że swoim "tekstem powitalnym" popełniłem jakieś "fopa"  czego naprawdę chciałbym uniknąć...;)

I tylko _nikt_ się "zlitował" ;)

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Mentor pisze:

Powiedzcie mi proszę, z czego wynika ilość Waszych odpowiedzi na dane powitanie?

chyba nie ma na to reguły. Ja jak witam kogoś to staram się odnieść bardziej personalnie do danej osoby/danych osób. Ale żeby tak witać wszystkich to musze mieć dobry dzień i "wenę". A czasem z braku czasu i w/w weny pomijam dział powitań całkowicie. 

22 minuty temu, Mentor pisze:

Pytam, gdyż zaczynam mieć podejrzenia, że swoim "tekstem powitalnym" popełniłem jakieś "fopa" 

Nie popełniłeś żadnego fopa. Tak po prostu wyszło że poza niktem nikt nie odpowiedział:D 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Mentor pisze:

zaczynam mieć podejrzenia

Nie bądź taki podejrzliwy :P   :lach:  bo jeszcze w krew wejdzie :P 

Nie wiem od czego zależy liczba wypowiedzi w tematach powitalnych - natomiast wiem, że tematy powitalne są różne, jak różni są ludzie zaglądający tutaj. Jedni witają się jednym słowem, inni witają się dłuższą wypowiedzią o sobie, swoich pragnieniach, oczekiwaniach itd...

Według mnie - bo za siebie piszę - jeżeli powitanie jest w miarę ciekawe to i do wypowiedzi szerszej zachęca, a jeżeli powitanie jest krótkie to i mniej mi się chce pisać i czasami bywa, że rzucę jakimś żartem lub szyderką ot cała filozofia :D

Co do Waszego przywitania to faux pas nie było :) 

3 godziny temu, Mentor pisze:

A ja wcale taki litościwy nie jestem jakby się wydawać mogło :D:D:D

Powodzenia :oki: 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie-lowelas wita Was ;)

Spełnijcie się z pomocą forum.

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Mentor pisze:

Co ma wpływ na to, że macie ochotę  przywitać tych czy tamtych nowych członków forum.

Pytam, gdyż zaczynam mieć podejrzenia, że swoim "tekstem powitalnym" popełniłem jakieś "fopa"  czego naprawdę chciałbym uniknąć...;)

Czasami wpływa na to treść powitania np rozbawi czytelników a czasami może to faza księżyca lub wpływ wiatru słonecznego ;)) ale myślę że bardziej ma na to wpływ przypadek . Poczytaj egulamin to bardzo ułatwia uniknięcie jakichś wpadek, nie obrazaj się na uwagi administracji, oni nie mają na celu robić przykrości tylko ułatwiać czytanie lub poruszanie się po forum wszystkim. Nie bój się zadawać pytań zawsze się znajdzie ktoś kto chętnie wyjaśni lub pomoże. Pozdrawiam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Mentor trafiłeś na początek roku szkolnego Poza tym bardzo ładnie się zaprezentowałeś (w zasadzie Was).

Witajcie i bawcie się dobrze w tym naszym wyjątkowym gronie 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Mentor witajcie jak widzicie wywołaliscie sporo postów swoimi wątpliwościami - czekamy zatem aż odwdzięczycie się tym samym, chętnie poczytamy Wasze przemyślenia w forumowych dyskusjach, a Panowie zapewne przebierają nóżkami na galerię nowej hotki

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...