Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Zapłodnienie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Adriano skończyła i o. Poszedł do łazienki, Josephie podeszła do żony i zaczęła lizać jej cipke całą w spermie kochanka, żona zaprptestowala i powiedziała, że to. Moja rola, ona nie przerywając, skinęła palcem, zawowqla. Mnie i kiedy skończyła, zaczęła się namiętnie ze mną całować, czułem na jej języku jego sperma... Strasznie mnie to. Podniecało... Po wszystkim kiedy on wyszedł z. Łazienki, a żona leżała na łóżku a ja się całowałem z Josephine bo tak kazała do siebie Mówić. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Położył się obok żony i zaczęli się namiętnie całować jak para, z joawphine robiliśmy to samo, Josephine bawiła się kutasem i mówiła tylko jam mi się podoba i jaki to jest wielki, by mnie mega nakręcało. To ona nakręcała zabawę i mówiła co i jak bull powiedział. Jej wcześniej co i jak i spisała się w tej kwestii :) gdy się całowali ppdszedlem. Do żony i zaczolem. Znowu lizać Jej cipke, przed kolejnym wejściem... Tym razem kqzam mi dosłownie. Posadzić żonę na jego kutasie... Tak też Robiłem i to ja trzymałem. Ją za Pośladki. Josephie w tym czasie dosłownie tylko waliła mi konia. I dogryzała słownie co wszystkich nas mega nakręcało. Po przerobieniu wielu pozycji sam kazałem żonie usiąść na mnie i się w niej spuściłem. Pocałowała mnie, znowu powiedziała że kocha i szepnęła na Uszko, że jestem Najlepszy. Kiedy to. Mówiła jego kutas wszedł do buzi i trzymał ją za tył głowy. Przerwała mu pocałowała mnie i powiedziała widzisz kochanie mam chuja do Obrobienia i to całkiem sporego większego od twojego hehe. Po obciąganiu wszedł w. Końcu w josephine i ruchał ją na naszych oczach. Kiedy był bliski,. Zawalolal żonę, rozłożyła nogi i spuścił się. Na. Jej cipke, potem w nią wszedł, sam zrobiłem to Samo z. Wyjątkiem, że. Po wszystkim. Wylizałem jej cipke. Chwilka prysznic, nasi goście poszli, my mieliśmy czas na rozmowę. Był naprawdę mega namiętny seks, mega nas to nakręciło na siebie, potem prysznic i w końcu spać. Gdy usypialismy żona mnie pocałowała i zapytała czy chcę znać sekret. Powiedziałem że tak... Zapytała wiesz dlaczego pozwolił Ci dojść pierwszy teraz? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziała że jako. Kierowca przyjechał wcześniej i ją zerżną i spuścił się raz,. Potem na sali gdy mówił że potem drugi sam widziałem ale nic nie mówiłem było tego mniej niż zwykle. Kiedy to. Mówiła kazała. Lizać. Sobie cipke i doszła dwa razy... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla niecierpliwych z dzieckiem się udało, bliźniaki, chłopcy ciemnej karnacji, nasz kochanek miał bliźniaków w rodzinie też :) rodzinie wytłumaczyliśmy to jakoś z karnacja itd. Każdy w to poszedł ze względu że się mega kochamy... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...