Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Zapłodnienie :)

Rekomendowane odpowiedzi

W trakcie Adriano Rzucił ją z siebie i powiedział, że resztę wieczorem, żeby goście się nie domyślił, zabrał swoją towarzyszkę i wyszedł. Żona nie wiedziała co się dzieje była mega nakręca powiedziała żebym podszedł i wylizał jej cipke i tak też zrobiłem, doszła po 3 minutach. Strasznie ją to nakręciło. Uzgodniliśmy, że ma spokojnie zrobimy to w noc poślubną po skończonym weselu. Wesele było mega udane, wszyscy się super bawili do końca. Nasz gość był dosłownie wodzirejem i każdy go mega polubił. Nie dawaliśmy poznać nikomu o naszym klimacie :) Wesele naprawdę się udało, a główna niespodzianka dopiero czekała. Poszliśmy do pokojów i uzgodniliśmy, że spotykamy się za 30 minut u nas w pokoju, każdy chciał się odświeżyć po mega szaleństwie. Żona zdjęła suknie i poszła do łazienki założyć nowa super bieliznę ma tą okazję, koronką i białe pończochy i do tego białe buty na koturnie. Zapytała myślisz, że się mu spodobam. Stwierdziłem, że wygląda ślicznie, założyła suknie ślubną i kiedy ją zapinała, weszli nasi goście. Przekręciliśmy klucz i się zaczęło. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Goście weszli w szlafrokach i kiedy tylko przekrecily się drzwi, zdjęli je... Adriano był cały nagi, a jego znajoma ubrana w czarny body stocking. Poprosił żebyśmy siedli z jego partnerką na kanapie. Od podszedł do żony, pocałował ją i kiedy siedziała na fotelu włożył kutasa do buzi i kazał obciągać... Powiedział, że musi to na długo zapamiętać... Wyj@ go, kazał jej wstać, mnie podejść o rozpiąć jej sukienkę. Kiedy to zrobiłem stwierdził, że mega wow że ślicznie wygląda, strasznie podniecająco.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy podszedłem, żona rozpiela mi spodnie, ściągnęła majtki i wyciągnęła mega sterczącego kutasa. Zaczęła się nim bawić i obciągać kochankowi i potem na zmianę. W trakcie szyderczo się uśmiechała i pytała czy się podoba, że jego kutas jest dużo większy i ze mnie mega strasznie kocha... Kazała mi położyć się na podłodze i siadla cipka na mojej twarzy, druga koleżanka podeeszla do nas i na zmianę zaczęły obciągać jego wielkiego kutasa. Wszyscy byli mega nakręceni, potem kutasem zajęła się tylko żona a ona zaczęła mi obciągać, nie wytrzymałem i spuściłem się w jej buzi, kutas dalej mi mega stał, stwierdziła tylko że mega się mi to podoba... Adriano kazał żonie wstać, kazał mi żebym ściągną jej majtki i biustonosz i została w samych ponczochach i szpilkach. Kazał się jej położyć i rozłożyć nogi, mnie wylizac jej cipke, potem zabrać jego kutasa i w nią włożyć. Spojrzał tylko na mnie o zapytał czy na pewno tego chcę i cyz on pierwszy, żona odpowiedziała za nas, żeby już wchodził bo jest mega jego spragniona. Po malu wkładałem jego kutasa w mega mokra cipke mojej żony, jego partnerka całowała się z nim w trakcie. Kiedy był cały, zabrała mnie na kanapę i kazała obserwować. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz koleżanka podeszła do nich i zrobiła z żoną 69 kiedy ją pieprzyły i od czasu do czasu wykładała jego kutasa i go obciagala... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Adriano wyszedł z żony,  zawołał mnie, kazał wejść w żonę i w niej dojść, powiedział że to jest mój dzień i zaraz po mnie on wchodzi, żebym się postarał. Żona się uśmiechnęła i powiedziała postaraj się Rogaczu. W czasie jak się zajmowałem żona, nasi znajomi zajmowali się sobą, doszedłem dosłownie po 5 minutach biorąc żonę od Tyłu,. Miałem mega mocny wyrysk,. Przez. Całą sytuację, żona też doszła, sama. Stwierdził, że. Coś mnie nakręciło, bo było naprawdę dobrze... Kiedy tylko dochodziłem, odwróciłem ją na plecy i spuściłem się w pozycji misjonarskiej gdzie miała poduszkę pod tyłkiem chwilę się całowałowalismy. Powiedziała, że mnie strasznie kocha za wszystko. Nasi goście zabawiali się na Maxa. Potem kiedy leżeliśmy, Adriano powiedział, że. Jest blisko, podszedł do nas i kazał. Żonie ma nim. Usiąść, nie Protestowała. Siadała po malu aż. Skryła się całą w nim. Podczas zabawy nasza koleżanka lizala dupe żony i jajka kochanka,. A ja trzymałem tylek żony i dyktowałem tępo całując się z nią na przemian z Adriano. Kiedy widzialem,  że jest blisko przyspieszyłem, szepnolem na ucho, że Chcę tego, żona powiedziała ja też, wsadziła. Mi tylko język w. Buzię i kazała szybciej poruszać... W pewnym momencie kiedy przyspieszyliśmy jego ruchy zrobiły się krótsze, było widać że dochodzi, żona razem z nim zresztą miała podwójny bodziec Poprzez lizanie dupki przez koleżankę i że ją ją ujeżdżałem, na. Jego. Kutasie... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy doszedł, przytuliła się do niego całując się namiętnie, koleżanka nie przestawała. Lizać jej tyłka,. A. Mój kutas stał jak dąb... Josephine bo tak. Miała. Na imię, podeszła do mnie i zaczęła mnie całować i gryźć za ucho, powiedziała, że jak ja Rogacza mam fajnego kutasa, którego w tym czasie zaczela dotykać... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...