Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Zapłodnienie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas spotkać bawiliśmy się na różne sposoby, zalewanie cipki w 2, 2 kutasy w buzi, zabawy w 3 kącie itd 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze gdy ją bzykal i zalewał ją w nią wchodziłem i robiłem to samo. Wcześniej nas nie kręciło lizanie po. Jednak na weselu, moja żona sama. Poprosiła, że ją to kręci i chce żebym lizal jej cipke. W. Trakcie i po całej zabawie.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam gdy podczas naszego pierwszego spotkania. Gdy poszedłem do drugiego pokoju w którym tylko słyszałem nam się bawią zawołała mnie. Kiedy skończyli, on poszedł pod prysznic o wszystko mi powiedziała. Łącznie z tym że jest super kochankiem i ze uwielbia jego kutasa... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziała"kochanie masz super kutasa ale on ma dużo większego i grubszego, widziałeś jak StrzelA? Moja  CALA cipka mokra... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zlal się we mnie 2 razy. Za pierwszym razem mnie przytulił i było bardziej romantycznie , za drugim byłam jego dziwką. Zerżną mnie jak szmate, zresztą sam widziałeś. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

QZawsze gdy ją bzykal i zalewał ją w nią wchodziłem i robiłem to samo. Wcześniej nas nie kręciło lizanie po. Jednak na weselu, moja żona sama. Poprosiła, że ją to kręci i chce żebym lizal jej cipke. W. Trakcie i po całej zabawie.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za drugim razem żona sama ZAWOLALA, ŻEBYM PRZYSZEDŁ. Kiedy wszedłem zapytała czy nie mogę prosić podaż żelu ze stołu. Zabrałem go, otworzyłem i zapytałem z. Co. Godzi. Spojrzała na mnie i zapytała czy pamiętam nam się opierała przed. Analem? Przytakołem... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze gdy ją bzykal i zalewał ją w nią wchodziłem i robiłem to samo. Wcześniej nas nie kręciło lizanie po. Jednak na weselu, moja żona sama. Poprosiła, że ją to kręci i chce żebym lizal jej cipke. W. Trakcie i po całej zabawie. Podchodziłem do tego sceptycznie. Kiedy po pierwszym razie żona mnie zawołała, zaczęliśmy się mega całować, mówiła co było itd. Kiedy wyszedł z łazienki, podeszła do niego na czworaka i zaczęła obciągać patrząc na mnie. W trakcie mówiąc, że. Się podoba skoro tak stoi mi kutas. Zaczą ją bzykac przerwała, dałem. Żel i nasmarowałem jej tylek, on nazmarowal kutasa. Spojrzała na mnie i na niego i kazała mu zerżnąć tylek... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...