Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Zapłodnienie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Moją jak na razie fantazją i na razie niech tak pozostanie jest zapłodnienie hotki przez bulla jak na razie się zabezpieczamy jednak opiszę. Wam. Jedną z. Naszych fantazji :) Pomińmy cały etap castingów, wybierania. Itd Generalnie umówiliśmy się z facetem ze zbiornika z Włochem (miał być czarny) jednak wyszło inaczej. Urzekł mnie tym,. Że naprawdę strasznie. Mnie. Uwodził tym co pisał,. A. Po drugie miał 23 cm :) tak jak ustalaliśmy spotkaliśmy się z nim w hotelu gdzie ja czekałam mega ubrana w wysokich szpilkach, majtkach z dziurką i biustonoszem odkrywającym piersi. Ja z. Mężem zabraliśmy prysznic wcześniej. Kiedy wszedł do pokoju mąż uścisną mu dłoń, potem dalej spojrzał na mnie, podszedł na chwilę i mnie pocałował. Powiedział, żeby dać mu chwilkę i za raz jest :) przed tym wszystkim wymieniliśmy się badaniami ponieważ interesowała nas zabawa ma. Całego. Z mężem niestety bezskutecznie staraliśmy się o dziecko już 7 miesięcy i stwierdziliśmy, że. Spróbujemy w tą stronę :) kiedy nasz gość wyszedł, był bez majtek, cały nagi, miał jedynie okulary, które nadały pikanterii ( był Meg wykształconym facet). Podszedł do mnie, pocałował mnie i zaczą rozpieszczac, całując po. Szyji, ustach, piersiach, skończyć na cipce. Kiedy robił mi minete i doszłam, trzymając w tym samym momencie kutasa męża w ręce, którym się bawiłam odpłynęłam. Po chwili powiedziałem włóż mi go do cipki. Mąż spojrzał na mnie czya to zrobić, dałam mu liścia I powiedziLam, że Adriano ma. Mnie zerżnąć. Nie trzeba było. Mu powtarzać. Kazał mezowi zabrać lubrykant, podał mi go a kutasa który Adriano Rozmasowal, dałem żel na cipke. Żony. Spojrzał na mnie i zapytał czy tego chcę. Skonolem tylko głową. Zabrał kutasa, umieścił go, Zara, przy. Wejściu do. Cipki, spojrzał na

Mnie u zapytał jeszcze raz. Tylko. Skinolem głową patrząc jak wypełnia moją żonę. Cały czas trzymałem ją za rękę, byłem cały nagi tak jak oni. Widząc to kutas był sztywny jak nigdy... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodatkowo kiedy pomyślałem, że z dzieckiem może się nam udać był to dodatkowy plus. KIEDY Adriano zajmował się delikatnie moją żoną cały czas podkreślał,. Że. Ma. Większego. Ode. Mnie... Mówił że w końcu masz prawdziwego kutasa itd. Co nas trochę podniecalo... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas gdy się bawili ją cały czas byłem przy żonę 

W trakcie seksu sama. Mówiła,. Że ma. Dużego. Kutasa. Lapala. Mnie za chuja. I. Pytała czy tak lubię. Podczas gdy oni się bzykali ja sam doszedłem 2 razy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za pierwszym razem kiedy się bawili, żona kazała mi przejść do drugiego pokoju. Słyszałem tylko jej jęki i odgłosy,. Które wystarczyły jal wcześniej. Pisalismy,. Żebyśmy doszli 2 razy po pierwszym razie zawołali mnie, żona mnie pocałowała i znowu wyprosili, na co się nie zgodziłem. I siadłem. Na. Sofie naprzeciwko... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwszym razie kiedy nasz gość poszedł do łazienki, żona siadla na mnie i ujeżdżając mnie doszedłem . Po wszystkim kiedy ze. Mnie zeszła on był w. Łazience. Zaczęła. Mnie. Mega namiętnie. Całować. I bawić się. Moim. Kutasem... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przerwała, spojrzała na mnie i powiedziała : Skarbie Kocham Cię najbardziej na świecie... Ale widziałeś jego kutasa uwielbiam go i kocham zapytałem jak to  odpowiedziała, że ma zostać. Naszym. Stałym kochankiem i zaraz, zobaczę dlaczego... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas rozmowy, hotka poszła do niego pod prysznic. Było słychać tylko śmiechy i tyle. Kiedy wyszli, ona była. Pierwsza i prowadziła go za. Jego. Kutasa do mnie. Klęknęła, zabrała nasze 2 kutasy do ręki,. Spojrzała na mnie i powiedziała, sam.widzisz kochanie. Jego. Kutas. Jest dużo. Wiesz od. TWOJEGO :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Onciagalla go patrząc na mnie,. Przerwała całując. Mnie, pytając czy To lubię 

Tylko slinolem. Znowu brała jego kutasa do buzi i znowu pytanie czy podobało się jak on ją rucha i zalewa ... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodatkowo pikanterii nadawało to, że pod koniec. Września. Było. Nasze. Wesele. Z Adriano doskonale się dogadywałam. Nasz pierwsze spotkanie było 4 lipca, a wesele. Mieliśmy 16 sierpnia. ZAWSZE jak się spotykaliśmy, to hotka miała dni nie płodne, albo mega małe ryzyko. Bawiliśmy się naprawdę mega fajnie :) Jednak na nasze. Wedle. Wypadała kumulacja. Mega dni płodne.. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...