Skocz do zawartości
OLIWKA i tomek

Długotrwała masturbacja rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, OLIWKA i tomek pisze:

Ale pisząc mały wyciek spermy nie mam na myśli małego wytrysku.

Tak się bawimy aby nie dopuścić do orgazmu, bezpośrednio przed wytryskiem przerywa masturbację.

I pewnie dlatego dochodzi do samoistnych wycieków spermy, wyglądają bardziej jak sączenie się kobiecego śluzu :)

No to też normalne. Przy dużym podnieceniu przecież u facetów wydziela się preejakulat. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, OLIWKA i tomek pisze:

- ciągle pobudzenie i rozdrażnienie.

Też bym byla rozdażniona, żeby nie użyć dosadniejszego słowa

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawiałem się tak wielokrotnie. Podniecały mnie takie zabawy, czasami bardziej niż sam wytrysk! Podniecenie było naprawdę niesamowite i kutas zaczynał już delikatnie pulsować i nagle cisza i odwrót. Podniecenie tak wielkie że aż dziwiłem się, że nie dochodziło do wytrysku.

Plusy:

długotrwałe podniecenie bez wytrysku które można stosować wielokrotnie i nie ma opadu emocji!

Minusy:

czasami rzeczywiście otarty naskórek 

bardzo mocny ból jąder :) ale to taki ból który często sprawiał podniecenie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...