Skocz do zawartości
OLIWKA i tomek

Długotrwała masturbacja rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio bawimy sie w taki sposób ze rogacz dlugo sie masturbuje ale bez wytrusku, tzn. przed wytryskiem przerywa i dopiero po odpoczunku zaczyna znow to robić. Cala zabawa trwa juz kilka dni. Zauwazylam ze jego penis jest spuchniety i ma otarcia,a wzwod jest coraz slabszy.

Czy taka zabawa niesie jakied negatywne skutki dla jegi zdrowia? Czu ktos cos takiego praktykował?

Pozdrawiam O.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Róbcie tak dalej i zobaczymy co z tego wyniknie. Oczywiście opublikujcie tu wnioski

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak to? Bez smarowania? Kto nie smaruje, ten nie jedzie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, 3bit pisze:

Ale jak to? Bez smarowania? Kto nie smaruje, ten nie jedzie.

Rogacz może się trochę pomęczyć :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, OLIWKA i tomek pisze:

Czu ktos cos takiego praktykował?

Owszem, poczytajcie posty w dziale Ultimate. 

48 minut temu, OLIWKA i tomek pisze:

Czy taka zabawa niesie jakied negatywne skutki dla jegi zdrowia?

44 minuty temu, Matt2233 pisze:

Róbcie tak dalej i zobaczymy co z tego wyniknie. Oczywiście opublikujcie tu wnioski

Matt, bez urazy - do kogoś, kto obawia się, czy jego praktyki seksualne nie spowodują negatywnych skutków zdrowotnych, piszesz jw.? :facepalm: 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Zouza pisze:

Owszem, poczytajcie posty w dziale Ultimate. 

Matt, bez urazy - do kogoś, kto obawia się, czy jego praktyki seksualne nie spowodują negatywnych skutków zdrowotnych, piszesz jw.? :facepalm: 

Oj Zouza. Przecież to było z przekąsem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, OLIWKA i tomek pisze:

Czy taka zabawa niesie jakied negatywne skutki dla jegi zdrowia?

Dla zdrowia jako takiego raczej nie. Może mieć jednak wpływ na jego późniejsze erekcje przez jakiś czas. Ale co ja tam wiem - nie praktykowałem ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to już chwile trwa, dlatego pytam bo martwię się o jego zdrowie:)

do tej pory zaobserwowałam:

- obrzęk i opuchnięcia na penisie

- słabsze erekcje

- małe wycieki spermy

- nabrzmiałe jądra

- ciągle pobudzenie i rozdrażnienie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasciwie wszystkie objawy są logiczne w tym wypadku. Obrzęk i opuchnięcia wynikają ze "zmęczenia" materiału.

Słabsze erekcje podobnie. 

Dziwią mnie małe wycieki spermy, ja jak się tak jakiś czas temu pobawilem to raczej miałem bardziej obfite.

Minusem długiej takiej zabawy może być zmiana wrażliwości penisa. Ale może to być też plus. Zależy co kto chce osiągnąć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale pisząc mały wyciek spermy nie mam na myśli małego wytrysku.

Tak się bawimy aby nie dopuścić do orgazmu, bezpośrednio przed wytryskiem przerywa masturbację.

I pewnie dlatego dochodzi do samoistnych wycieków spermy, wyglądają bardziej jak sączenie się kobiecego śluzu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...