Skocz do zawartości
mezatkabi

mezatkabi

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, mezatkabi pisze:

cudownie,mniam

183_1000.jpg

Moja żona o tym właśnie marzy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@mezatkabi - połączyłem Ci wszystkie założone tematy. Nie zakładaj osobnych tematów na każde jedno zdjęcie czy dwa

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@mezatkabi powiem Ci, że jestem bardzo mocno biseksualna, ale te wszystkie zdjęcia, które tu pokazałaś kompletnie nic mi w dole nie pobudzają. Wręcz przeciwnie, działają na mnie odstręczająco. Takie robione bardziej pod męskie fantazje. Ale cóż, z gustami podobno się nie dyskutuje. 

Tego typu zdjęcia kobiet wywołują u mnie kisiel w majtkach:

z20566427Q.jpg.1fb7ac5448b97a05826dcec4e16fe879.jpg

• Lubię 7
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, Dragonfly pisze:

Takie robione bardziej pod męskie fantazje. Ale cóż, z gustami podobno się nie dyskutuje. 

Dla mnie natomiast zlizywanie spermy z ciała kochanki jest jednym z największych fetyszy.::PP:

Chociaż żadne zdjęcia nie są w stanie oddać tego, jaka to jest podnieta, jaka plejada zapachów i smaków...

Lula.

• Lubię 4
  • Wow! 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sailor&Lula pisze:

Dla mnie natomiast zlizywanie spermy z ciała kochanki jest jednym z największych fetyszy.::PP:

Chociaż żadne zdjęcia nie są w stanie oddać tego, jaka to jest podnieta, jaka plejada zapachów i smaków...

Lula.

Moja uległa żona też ma takie ciągoty biseksualne Nie dość, że robi się mokra na myśl o mojej kochance, to jeszcze mogłaby ją dopieszczać... 

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...