Skocz do zawartości
juro

Tańsze zakupy za seks

Rekomendowane odpowiedzi

Zajebista historia. Monty Python ma na noc po prostu, uśmiałem się do rozpuku. Fryzjer, proponujący face sitting podczas strzyżenia, tego jeszcze nie było. Jak słowo daję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Diabelek75

Fryzjer, proponujący face sitting podczas strzyżenia, tego jeszcze nie było. Jak słowo daję.

Niestety to historia wzieta z zycia. Mialem wtedy "niewinne" 24 lat. Chyba jeszcze nikt nie spierdalal tak szybko z salonu fryzierskiego i to z niedokonczona fryzura. Calkiem prawdopodobne jest, ze przekroczylem wtedy predkosc swiatla. :growgr:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno dawno temu, za górami, za lasami ,... gdzieś w wiosce Koniaków słynącej z rozkosznych, pięknych koronek w lokalnym sklepie koniakowski góral sprzedawał rękodzieła swojej żony. Cudne! Takie delikatne, kruche cieniutkie i przepiękne stringi i staniczek :)

Stringi w zasadzie w rozmiarze uniwersalnym biorąc pod uwagę ich zasobność w sploty ;) ale staniczki różnych rozmiarów. Więc przymierzałam. Góral tak pod 60tkę, z dość znaczącym uśmiechem na twarzy (świadczącym, że niejedno już w tej przymierzalni widział) bezceremonialnie zaproponował mojemu Mężowi nieznaczną zniżkę ... jeśli będzie mógł popatrzeć jak przymierzam staniczek. Znaczną jak sam będzie mógł przymierzyć. Jeśli będzie mógł przymierzyć i staniczek i majteczki to cały komplet gratis :) Drogie te koronki były. Ale Mąż się nie zgodził. Ja też. No bo to dawno temu było ... ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jarek1977

no moze nie tansze zakupy za seks ..ale przezylismy taka historie w sklepie z ciuchami ..dosc drogimi zreszta ..ze nagle pojawil sie rabat   oraz mily sprzedawca doradzajacy mojej zonie  ubranka i bielizne....Byl na tyle mily ze wpuscil nas tuz przed zamknieciem sklepu bo zona sie uparla jeszcze tam wejsc.Powiedzial z kurtuazja ze  ostatecznie moze  troszke przeciagnac godziny pracy dla tak pieknej kobiety.Zona  wybierala ,on doradzal ,ja sie nudzilem.Potem grzecznie posadzil mnie na kanapie przed przymierzalnia a oni znikneli w srodku z  kilkoma wybranymi ciuszkami... na poczatku nie  zaskoczylem co moze sie stac..ale potem slyszalem i przytlumiony smiech zony i sciszony glos "doradcy' a jak wyszla to byla cala zarumieniona...No i pojawil sie ten rabat ...Po wyjsciu zona powiedziala ze udalo jej sie swietna cene wytargowac.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O kurcze, przyznaję, że taka sytuacja niesamowicie by mnie nakręciła. Chyba zacznę szykać odpowiednich skleów z bielizną ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rogacz_52

ja tam mysle..ze trzeba sie cieszyc,ze ktos docenia asza polowke..nawet w takiej formie.jako rogacza podnieca mnie ta mysl..ze uroda i sexapil mojej pani sa docenione.a rabat jest tylko wisienka na torcie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fak a moja była kupowała auto i nic :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę że jedno (rabaty) wcale nie musi być łączone z drugim (sex) w złym świetle. Jeżeli pani lubi sex (a pan np patrzenie) to czy z rabatem czy bez ten sex i zabawa będą. Nie ma chyba co się oburzać. Gorzej jak coś takiego robi osoba która nie lubi takich zabaw a wchodzi w taki układ tylko dla korzyści majątkowych. Wtedy to faktycznie pachnie lekko prostytucją. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi OSOBIŚCIE niezbyt coś takiego się podoba, troszkę pod prostytucję to podchodzi. Seks za pieniądze - niet !

Mi się wydaje, że to właśnie jest najbardziej podniecające. Nie chodzi o możliwość uzyskania rabatu czy zarobienia pieniędzy, tylko fakt że takie zachowanie nosi znamiona prostytucji. To dodaje pikanterii zabawie czyni ją lekko perwersyjną.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...