Skocz do zawartości
juro

Tańsze zakupy za seks

Rekomendowane odpowiedzi

Mieliscie kiedyś przygodę że ktoś zaproponował Waszej żonie "rabat' w zamian za pieszczoty?

My kupujemy samochód dla żony, wczoraj umówiliśmy się na oglądanie jednego, ja namówiłem żonę na krótką mini i skromy topik, i w czasie ogladania autka żona jak siadła za kierownicą aby zrobić jazdę próbną to można było zobaczyć co nieco, i pan sprzedający zaproponował zonie rabat, dodam tylko że ja zostałem z jego zoną na podwórku.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie trzymaj w napięciu. Co odbyo się podczas jazdy próbnej?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi OSOBIŚCIE niezbyt coś takiego się podoba, troszkę pod prostytucję to podchodzi. Seks za pieniądze - niet !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w zasadzie chyba nic nie było na jeździe próbnej, przynajmniej nic mi takiego nie wiadomo , wrócili po parunastu minutach, umówiliśmy się że do jutra podejmiemy decyzję, ale cały czas myslę że pan blefuje, coprawda zastanawiałem się co by było gdyby iść na całość i zgodzić się na jego propozycję - tylko że pozostaje pytanie a jak nie blefuje to trzeba się zdecydować??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I pomyśleć, że seks za korzyści materialne przewija się nadal w przynajmniej pięciu tematach :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I pomyśleć, że seks za korzyści materialne przewija się nadal w przynajmniej pięciu tematach :D

...i z tą powszechnością idei  moja fantazja jakoś płowieje i przestaje być tą ekstremalną...w ogóle przestaje być :/

G.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...i z tą powszechnością idei  moja fantazja jakoś płowieje i przestaje być tą ekstremalną...w ogóle przestaje być :/

G.

Noooo, Kochana! Jak wymyślisz niepowtarzalną, jedyną na całym świecie, której nikt nigdy nie miał i mieć nie będzie, to chyba zacznę się Ciebie bać! ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dawanie dupy za talerz zupy. To dopiero jest taniocha!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Diabelek75

Jedyne co by sie zblizylo do takiej sytuacji, to takie nieprzyjemne zdarzenie jak poszedlem dawno temu do fryzjera. :D A ten pulchny Pan zaczal mnie w trakcie obcinania wlosow podrywac i przytaczal zaklad z jego kolega, ze nie mozna usiasc komus na twarzy. :upsnew: Oczywiscie ja mialem byc tym, kto by mu usiadl na twarzy. Fryzure mial bym za to gratis. Tak jak by. No ja duzo rozumie.. Ale zeby obcemu cos takiego proponowac.. Coz... Dodam, ze ucieklem z polowa fryzury na glowie, wygladajac przy tym jak swinka morksa. :facepalm:

To taka historia prawdziwa z zycia.. Wiec niczego nie mozna wykluczyc. Ale zeby sprzedawca zaproponowal cos takiego przed mezem? Musial by sie z tym liczyc, ze dostanie po twarzy. :limo:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...