Skocz do zawartości
kukizk

Zwierzanie się przyjaciółce.

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie od dłuższego czasu chodzi po głowie fantazja, kiedy to moja cudowna Żona "żali się" swojej przyjaciółce jaki to nie jestem w TE klocki.. słaby.. Mógłbym wymieniać z moją Hotką smsy w trakcie jednego z ich babskich spotkań ;)

- i co robicie Kochanie?
- popijamy winko, fajnie jest, dawno się nie widziałyśmy.. a Ty co porabiasz?
- siedzę... w zasadzie to ciagle myślę o tym, o czym rozmawialiśmy i co mi obiecałaś, pamiętasz? :)
- tak, pamiętam świntuchu ;) i muszę Ci się przyznać, że już z Kasią troszke poruszałyśmy wasz temat ;)
- to znaczy? :)
- to znaczy, że Kasia już wie, że mój mężuś ma małego pyrtka w majteczkach ;)
- jak to? Ale... Yyy... Powiedziałaś jej jakieś szczegóły? 
- a tak to, tak powiedziałam :D jesteśmy wstawione, mamy dobre humorki.. Na Twoim miejscu nie popatrzyłabym Kasce w oczy, myślę, ze będziesz sie czerwienić ze wstydu :D
- ale co powiedziałaś? 
- zaraz wracam to Ci opowiem, bądź grzeczny i jak to Kasia powiedziala "trzymaj go w dwóch paluszkach :D" 
- Kochanie, tak zrobię, czekam na Ciebie... 

Po powrocie do domu, już w progu czekałem na nią podniecony ze sterczącym fiutem w bokserkach... Jak tylko weszła, pomogłem jej zdjąć buty, rozebrać sie i od razu zaprosiłem do łóżeczka... 
- o.. mój piesek już czeka ze swoim siurkiem :D
- kochanie, opowiesz mi jak minęła ta rozmowa? :)
Moja Żona była dość mocno wstawiona, a wtedy wychodzi z niej diablica i nie ma hamulców :)

- Tomuś, no poprostu zgadałyśmy się jak to jest u nas po dzieciach i tak od słowa do słowa wyszło, że w naszym łóżku wieje nuuuudą...
- tylko to? Myślałem, ze coś więcej.. 
- hahaha zdecydowanie cos więcej, bo Kaśka drążyła temat jak usłyszała, że jesteś słaby w te klocki..
- no to o co dokładnie pytała?
- pytała, mały tzn ile ma? Nie chciałam powiedzieć, bo sie wstydziłam, to dopytala czy mniej niż 15cm, odpowiedziałam, ze tak - mniej.. I tak schodziła 14? Kiwnęłam głową, ze nie, 13? Nie, 12?  Nie i wtedy zaczęła sie śmiać i powiedziała "pierdzielisz, że Tomek ma 11centymetrowego fiuta! :D" wtedy zrobilam biedna minke i przytaknęłam..
- kochanie cholernie mnie podniecasz i co ona, jak zareagowała?
- śmiała sie i powiedziała, że jestem biedna i czy wogole Cie czuję, bo jej Paweł ma 19cm i jak ją zerżnie to na drugi dzień nie może usiąść... Swoją drogą to jej zazdroszcze... :)
- o fuck... Przeciez jak spotkam Kaśkę to szok, spale sie ze wstydu...
- hehe to na pewno.. zwłaszcza, ze dodałam, o Twoich 2 minutach i to przy dobrych wiatrach..
- kochanie aaaa zaraz sie zleję , zaraz sie zleję...
- tak, o najczesciej jęczanym przez Ciebie zwrocie w naszej sypialni też jej powiedziałam...

Przepraszam, za chaos i ewentualne błędy, piszę spontanicznie po piwku ;)

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...