Skocz do zawartości
Wirtualna30

Mam dylemat co po spotkaniu, nasze relacje itp

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chce mi się o tym za darmo nawijać.

Rozwijaj sobie istotę po swojemu, byle w zakresie określonym przez Regulamin.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dziecko które powstanie z takiego "pregnat risk" nie ma możliwości zgodzić się lub nie na skutki takiej zabawy.

Dzieci pochodzące z gwałtu, również. Gdybym rządził Polską, byłaby kara śmierci za gwałt. Wyrok byłby wykonywany na drugi dzień po rozprawie o szóstej rano. Dzień Dobry, przyszliśmy aby pana zabić na krześle elektrycznym, proszę się ubrać, już czas. Ludzie boją się kary zawsze, gdy ta jest nieunikniona. Taki maleńki OT. A piszę o tym dlatego, że w zasadzie każdy człowiek który się rodzi nie ma wpływu na to w jakich okolicznościach został stworzony. Liczą się rodzice, którzy dziecko wychowują. Wybieganie tak daleko w kwestie prawne kto się upomni o to dziecko za X lat oraz rozprawianie nad papierkową robotą z tym związaną, uważam za kruszenie kopii.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieci pochodzące z gwałtu, również. Gdybym rządził Polską, byłaby kara śmierci za gwałt. Wyrok byłby wykonywany na drugi dzień po rozprawie o szóstej rano. Dzień Dobry, przyszliśmy aby pana zabić na krześle elektrycznym, proszę się ubrać, już czas. Ludzie boją się kary zawsze, gdy ta jest nieunikniona.

Sem mam podobne zdanie - z tą różnicą, że karą byłby strzał w głowę z broni palnej. Ale nie tak jak ruski strzelali czyli w tył głowy - strzał byłby w czoło, prosto pomiędzy oczy. Chodzi o to by zobaczyć strach w oczach takiej osoby -strach i nieuchronność nadchodzącej kary. Zresztą nie tylko za gwałt powinna być wymierzana taka kara. Za pedofilię również. Sorry za OT

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem mam podobne zdanie - z tą różnicą, że karą byłby strzał w głowę z broni palnej. Ale nie tak jak ruski strzelali czyli w tył głowy - strzał byłby w czoło, prosto pomiędzy oczy. Chodzi o to by zobaczyć strach w oczach takiej osoby -strach i nieuchronność nadchodzącej kary. Zresztą nie tylko za gwałt powinna być wymierzana taka kara. Za pedofilię również. Sorry za OT

A ja myślę że kara krzesło czy szczał w głowę to za lekka i szybka kara za gwałty i pedofilie -wymyśliłbym coś bardziej okrutnego dla takich oprawców i jemu podobnych.

Kara by musiała trwać dłużej niż 24 godziny dlatego że osoby poszkodowane w gwałtach i pedofilii cierpią za zwyczaj do końca życia a dla takiego oprawcy kula w łeb to by była nagroda a nie kara.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek zus

Kle kle kle kle KLE kle kle

a to nic nie wiesz o tym że to bociany noszą dzieci i porzucają w kapuście? Baba idzie do pola wraca z zawiniątkiem. Poczytaj o UC oraz pregnancy risk, później idź na www.fronda.pl załóż tam nowy temat. Już kiedyś tam o nas pisano, przyszło wtedy w ciągu trzech dni prawie 200 nowych Użytkowników. Piewcy pożogi :lach:

Ja wiem skad sie biorą dzieci i jak to sie robi................

Stawianie na szali z jednej strony dziecka a z drugiej UC czy pregnancy risk to" lekka" pomyłka

Mylenie odwagi z odwaznikami

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ty zdaje się pomyliłeś fora. To jest Forum o cuckoldzie. Tutaj się nikogo nie opierdala za to że ma fantazje i pragnienia i je realizuje. Nawet jeśli to pregnancy risk. Bądź tak miły i albo to uszanuj, albo zmień forum dyskusyjne. Nie myl pragnień z odwagą, bo jedno ma się tak do drugiego jak piernik do wiatraka. Koniec z Tobą dyskusji zusie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"swoje dziecko" ?

Tak, bo mleko już się rozlało, a na ten moment prawnym ojcem jest Mąż, nawet jeśli biologicznym ojcem jest kochanek. Każda para zabawiająca się w układzie większym niż 1 facet narażona jest w mniejszym lub większym stopniu na ryzyko i facet musi umieć to "wziąć na klatę", jeśli nie umie, to niech dupy nie zawraca swojej Partnerce. Żaden "kalosz" nie uchroni nas przed ryzykiem. Osobiście znam parę, u której kolejne bejbi pojawiło się w wyniku trzaśniętej gumy. Mi osobiście dwa razy trzasnęła guma i cały ładunek radośnie poszybował do środka, a orientujesz się dopiero po wyjęciu (ooo, :shock: została tylko obrączka). Co ciekawe były to renomowane gumki, a zwykłe polskie nigdy mnie jeszcze nie zawiodły. Konkluzja jest taka: bawisz się, możesz zostać ojcem, bez względu czy jesteś mężem, czy kochankiem, ale czy jesteś facetem, czy bobkiem to czas pokaże. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skomplikowane to wszystko jak zderzacz hadronów, i to na wielu płaszczyznach. Z jednej strony zajawki U.C. i P.R., z drugiej komunikacja miedzyludzka lub jej brak, z trzeciej rodzicielstwo jako takie w ogóle, a do tego jeszcze rozkminy postronnych jakby mogli mieć wiedzę o tej konkretnej parze i o przyszłym szczęsciu kogoś kto nawet się jeszcze nie narodził. Na koniec litera prawa, spór o środki antykoncepcyjne oraz "prawdziwi meżczyżni" i ich klaty ;)

Wirtualna30 jak sie miewasz, to chyba 7my miesiąc?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę że kara krzesło czy szczał w głowę to za lekka i szybka kara za gwałty i pedofilie -wymyśliłbym coś bardziej okrutnego dla takich oprawców i jemu podobnych.

Kara by musiała trwać dłużej niż 24 godziny dlatego że osoby poszkodowane w gwałtach i pedofilii cierpią za zwyczaj do końca życia a dla takiego oprawcy kula w łeb to by była nagroda a nie kara.

Taka kara ma znaczenie prewencyjne - nie tyle chodzi o cierpienie delikwenta, który jej podlega, ile o pokazanie innym, potencjalnym sprawcom, że nie ma odroczenia, przebaczenia, szansy. Tylko egzekucja z żelazną konsekwencją odstrasza następców.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie się a ostrzeżenie, ale o czym Wy gadacie? Jakie dylematy związane z ciąża?

To jest zabawa dla dorosłych, a dorośli zastanawiają się nad skutkami swoich zabaw. Jeśli nie wiedzą jak sobie z nimi poradzą, to zabawy nie zaczynają. Koniec, Kropka!

Moja żona kiedyś mnie zapytała co będzie jak zajdzie z NIM w ciążę. Odpowiedziałem, że będziemy mieli dziecko. To wszystko.

Trzeba brać na klatę, bo przecież są to skutki NASZYCH WŁASNYCH decyzji. Bądźmy do licha rozsądnie, jak dorośli.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...