Skocz do zawartości
Wirtualna30

Mam dylemat co po spotkaniu, nasze relacje itp

Rekomendowane odpowiedzi

Co takie małżeństwo powie takiemu dziecku?

Nic. Jest tata, jest Mama, wszystko jest jak trzeba.

Zabawa zabawą, wszystko jest dla ludzi ale wszędzie są jakieś granice. Gumy aż tak bardzo nie przeszkadzają.

Zapewne wiesz co to jest Ultimate Cuckold, oraz pregnancy risk, który jest fascynacją wielu Par UC. Święte oburzenie jest nie na miejscu. Nie na tym Forum.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tata, jest mama i wszystko jest ok, dopuki przy okazji jakiś badań dziecko nie dowie się że tatuś nie jest tatusiem. A sytuacje mogą być przeróżne, od zwykłego nie zgadzania się grup krwi.

Zwłaszcza w przypadku tej pary o której pisałem, zastanawiało mnie jeszcze coś. To była para typu młoda niewiele ponad 20 letnia dziewczyna i około 30 letni facet. Dziewczyna zaszła w ciążę z kochankiem. Co będzie jak nagle facetowi odwidzi się taki uklad i dziewczynę zostawi? Będzie miał do tego pełne prawo i żaden sąd nic tej dziewczynie nie przyzna, bo facet wszystko załatwi testami DNA, a ona zostanie z tym majdanem i będzie szukała szczescia u kochanka o ile wogóle go znajdzie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co będzie jak nagle facetowi odwidzi się taki uklad i dziewczynę zostawi?

A to biologiczni tatusiowie nie zostawiają swoich dzieci?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek zus

Tu chyba mąż myśli że jest jego więc w ogóle jakas popierd...... akcja

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to biologiczni tatusiowie nie zostawiają swoich dzieci?

Jasne że to się zdarza, ale po pierwsze wtedy są jakieś (nawet jeśli tylko iluzoryczne ale jednak) możliwości prawne ściągnięcia z tatusia tego co się dziecku należy, po drugie nalezy uznać to za przykrą nie do przewidzenia sytuację życiową.

Robienie dzieci z kochankami to jak pchanie głowy pod topór. Jak się facetowi taki układ znudzi, to pakuje żonę z (nieswoimi) dziećmi i wyprowadza z domu, i kobieta nic na to nie będzie mogła zrobić, a na sprawie rozwodowej facet powie że żona go zdradzała na dowodem na to są nie jego genetycznie dzieci i babka zamiast przynajmniej alimentów i podziału majątku ląduje w domu samotnej matki i zaczyna poszukiwania tatusiów swoich dzieci.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale po pierwsze wtedy są jakieś (nawet jeśli tylko iluzoryczne ale jednak) możliwości prawne ściągnięcia z tatusia tego co się dziecku należy, po drugie nalezy uznać to za przykrą nie do przewidzenia sytuację życiową.

Po pierwsze: to nie pierwszy i nie ostatni tego rodzaju temat na Forum.

Po drugie: zachęcam do poczytania tego "materiału" to również i kwestie prawne staną się dla Ciebie (mam nadzieję) jasne.

O zaprzeczeniu ojcostwa też możesz poczytać, o ile znajdziesz.

Ojj, czego to u nas nie ma :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kle kle kle kle KLE kle kle

Tu chyba mąż myśli że jest jego więc w ogóle jakas popierd...... akcja

a to nic nie wiesz o tym że to bociany noszą dzieci i porzucają w kapuście? Baba idzie do pola wraca z zawiniątkiem. Poczytaj o UC oraz pregnancy risk, później idź na www.fronda.pl załóż tam nowy temat. Już kiedyś tam o nas pisano, przyszło wtedy w ciągu trzech dni prawie 200 nowych Użytkowników. Piewcy pożogi :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze: to nie pierwszy i nie ostatni tego rodzaju temat na Forum.

Po drugie: zachęcam do poczytania tego "materiału" to również i kwestie prawne staną się dla Ciebie (mam nadzieję) jasne.

O zaprzeczeniu ojcostwa też możesz poczytać, o ile znajdziesz.

Ojj, czego to u nas nie ma :D

Tak jak mówiłem, każdy w swojej sypialni robi co mu się podoba i wszystko jest ok o ile dotyczy to wyłącznie osób które bez przymusu w peni świadome zgodziły się na daną sytuację. Sam jestem swingersem i odrobinę rogaczem (kręci mnie aby dziewczyna kochała się przy mnie z innym) więc daleki jestem od wypisywania w każdym temacie że to co się tu wyprawia to "sodoma i gomora".

Ale zachowajmy odrobinę zdrowego rozsądku  i nie popadajmy w "ochy i achy" nad wszystkim co ktoś tutaj napisze. Bo dziecko które powstanie z takiego "pregnat risk" nie ma możliwości zgodzić się lub nie na skutki takiej zabawy.

Zaprzeczenie ojcostwa? Szczegółów nie pamiętam, ale zdaje się że facet ma 6 lub 12 miesięcy na zrzeczenie się ojcostwa od momentu w którym mógł powiziąść informację o tym że nie jest biologicznym ojcem. W praktyce wygląda to tak że facet robi dzieciom testy DNA i od dnia odebrania wyników ma ten ustawowy czas na zrzeczenie się ojcostwa. I konia z rzedem tej "hotce" która wytłumaczy sędziemu co to jest cuckold i udowodni że mąż na to pozwalał i o wszystkim wiedział.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W praktyce wygląda to tak, że nie masz zielonego pojęcia o czym do Ciebie napisałam.

Gdy czegoś nie wiem to pytam, najgorzej bowiem wypowiadać się temacie, w którym jest się całkowitym ignorantem.

Polecam lekturę stosownej ustawy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O zaprzeczeniu ocostwa jest tutaj: http://www.rp.pl/artykul/813575.html

Możesz mi wskazać w której to kwestii okazałem się ignorantem lub całkowicie rozminąłem się z prawdą. Poprzednią odpowiedź pisałem z głowy, posłużyłem się kilkoma skrótami myslowymi, bo to nie forum prawne a cuckold.

Jednak odchodzimy nieco od tematu, bo istota problemu tutaj jest taka że nie mieliśmy tutaj "pregnant risk" bo bohaterka tego tematu zareagowała bardziej w styli "upsss...chyba trochę się zapędziłam", a to raczej zwiastuje kłopoty w przypadku gdy potwierdzi się że tatusiem jest kochanek.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...