Skocz do zawartości
Wirtualna30

Mam dylemat co po spotkaniu, nasze relacje itp

Rekomendowane odpowiedzi

Życie pisze różne scenariusze i również w tym przypadku niema jednego biegu wydarzeń. Sami je piszecie. Tak jak piszą moi przedmówcy ROZMOWA jest fundamentem. Do tego obydwoje musicie tak samo to czuć i tak samo tego pragnąć. Zachęcam do wnikliwej lektury oraz analizy historii par, które mają to już za sobą i wyciągnięcie pewnych wniosków dla siebie. Lepiej uczyć się na błędach cudzych niż własnych. To da wam także naświetlenie sytuacji jakie mogą wam się przytrafić... więc WSPÓLNA ROZMOWA, LEKTURA, UDZIAŁ NA FORUM. Niema co się spieszyć. Lepiej dojrzeć do tego, przygotować się i przeżyć cudowne chwile niż wielce się rozczarować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak przedmówcy radzą rozmowa, bo może On chciałby zobaczyć Ciebie jak przekraczasz bariery, jak szalejesz w ekstazie. Jeśli zrobisz coś przy Nim, coś ciekawego, ekscytującego to i między Wami już nie będzie tematem tabu. Jeśli tylko z kochankiem to może być, żal ale i źródło dodatkowej podniety. Jak to odbierze zależy tylko od Niego. Jeśli chcesz Waszego szczęścia "wierć mu dziurę w brzuchu", ;) a jeśli nie umie otworzyć się w rozmowie to może filmiki poglądowe i sprawdzać reakcję sprzętu Męża na daną sytuację. Generalnie im mniej niedomówień tym mniej problemów. Ja osobiście preferowałbym wspólny seks bo jestem wzrokowcem i uważam że zawsze lepiej robić coś razem niż osobno, innych bardziej kręci samo wyobrażenie, podsłuchiwanie, podglądanie, czy też poniżenie. Czyli wracamy do szczerej rozmowy aby dokładnie poznać Twoje i Jego preferencje, a wtedy łatwiej o zdradę kontrolowaną niż tą niekontrolowaną. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z poprzednikami w całej rozciągłości.

Daj z siebie wszystko, niech popatrzy i napawa się widokiem.

Wspólne przechodzenie barier was wyzwoli

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się, ze wybór kochanka jest bardzo ważny.

Powinnaś (lub powinniście) go poznać wcześniej, mieć do niego choć odrobinę zaufania.

moim zdaniem ważne jest, żeby Kochanek znał Waszą sytuację i ją rozumiał.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uszanuj jego prośby. Na początku facet ma wiele wątpliwości.

Porozmawiaj z nim szczerze, ustalcie zasady takich spotkań a zobaczysz że na wiele Ci pozwoli.

U nas było tak że na początku pozwalałem tylko na sex oralny. Jednak po kilku spotkaniach to ja ją prosiłem aby poszła na całość.

Po prostu musiałem do tego dojrzeć, oswoić się z zaistniała sytuacją.Teraz jestem pokornym rogaczem, i to moja żonka ustala granicę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On chciałby zobaczyć Ciebie jak przekraczasz bariery, jak szalejesz w ekstazie. Jeśli zrobisz coś przy Nim (...) nie będzie tematem tabu. (...) Ja osobiście preferowałbym wspólny seks bo jestem wzrokowcem i uważam że zawsze lepiej robić coś razem niż osobno, innych bardziej kręci samo wyobrażenie, podsłuchiwanie, podglądanie, czy też poniżenie.

chyba podchodzisz do tego jak mój M. ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dopóki nie spróbujesz, nikt nie powie ci jak będzie. Zależy od faceta, twojej postawy, innych okoliczności.

U nas za pierwszym razem żona się za bardzo zaangażowała, wręcz prawie zakochała i było trudno między nami. Być może gdyby nie spotykała się sama, lecz w mojej obecności, inaczej by się to potoczyło.

Nasze drugie podejście do cuckoldu było już zupełnie inne i całkowicie udane i mimo że żona nadal spotykała się z kochankami sama, to miała do tego dystans. "Nauczyła się" traktować cuckold jako dobrą zabawę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

UUuuuuuu.... bardzo późna ta Twoja odpowiedź już jesteśmy dość zaawansowani w klimacie, ale dzięki, że się nadal o nas martwisz:) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

UUuuuuuu.... bardzo późna ta Twoja odpowiedź już jesteśmy dość zaawansowani w klimacie, ale dzięki, że się nadal o nas martwisz:) 

no ej..;) a temat aż sie prosi o kilka słów podsumowania.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...