Skocz do zawartości
Wirtualna30

Mam dylemat co po spotkaniu, nasze relacje itp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie, jestem Aga mam 30 lat, mąż na razie nie wie, że tutaj piszę, choć może zajrzy :-> mam taki dylemat, chciałabym spróboać sexu z innym mężczyzną, poczuć ten dreszcz, to podniecienie, chciałabym, aby on o szystkim wiedział- jednak aby pierwsze "pełne" spotkanie odbyło się bez niego, no bo nie wiem jak bym się zachwywała, jak on by patrzył, a ja bym się zabawiałą, albo podniecała bardziej niż przy stosunku z nim, lub co gorsza pozwoliła kochankowi na troszkę więcej niż jemu. No bo przecież w wielkim podnieceniu może się to zdarzyć.

Rozmawiamy na ten temat, on twierdzi, że nie ma sprawy, że mogłabym się spotkać z facetem i się zabawić, a póxniej wrcić i kochać sie znim zaraz po tamtym i mu opowiadać jak było, ale stwierdził też, że chciałby być obecny, ale ja boję się, że będę się krępowała.

Miałam jakieś drobne doświadczenie z zabawą z innymi i nie jest mi to obce. Kocham ten dreszcz emocji, ale co będzie jak poszło by coś nie tak... Jak będą wyglądały nasze relacjie. Prosiłabym o jakieś porady i pomoc w tym temacie., Za wzystko będę bardzo wdzięczna:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz wszystko zalezy od waszych relacji.

o tym o czym rozmawiacie jak na to spogladacie bo tylko ty wiesz jaki jest twoj maz i czy jest zdecydowany na 100% i tylko wy mozecie wiedziec czy pomoze to waszemu małżeństwu czy wrecz odwrotnie.

Widze ze juz pierwsze kroki macie za soba, rozmowa byla, zgoda jest, porozumienie również, także teraz dopóki nie spróbujecie dopóty bedziecie mieli watpliwosci.

Pozdrawiam :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie, to nie chodzi o brak zdecydowania czy wątpliwości co do samego spotkania, bo jestem gotowa, a nawet chętna :-P na taki rodzaj zabwy, bardziej obwwiam się co będzie po tym wszystkim....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po tym wszystkim moze byc bardzo wiele scenariuszy i na prawde nie ma tutaj czego przepowiadac bo to jak wrozenie z fusów :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba dobrym sposobem jest wspólny dobór kochanka ( o ile jeszcze go nie macie) i ustalenie przynajmniej ogólnych zasad spotkania. Brzmi to może beznamiętnie ale chodzi o to aby jakiś błahy incydent nie zakończył "inauguracyjnego spotkania" niesmakiem dla kogokolwiek. I jeszcze mój głos.. od początku razem. Niech mąż bedzie świadkiem/uczestnikiem wszystkich etapów znajomości.. jeśli tego chce.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie, wazne jest by ustalic w trojke na co mozna sobie pozwolic.

Dobór kochanka czy ja wiem to juz najbardziej chyba sprawa hotki chociaz idealnie by bylo gdy sie dobrze rozumiał z Rogaczem :)

Takze poszukujcie a znajdziecie :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba dobrym sposobem jest wspólny dobór kochanka ( o ile jeszcze go nie macie) i ustalenie przynajmniej ogólnych zasad spotkania. Brzmi to może beznamiętnie ale chodzi o to aby jakiś błahy incydent nie zakończył "inauguracyjnego spotkania" niesmakiem dla kogokolwiek. I jeszcze mój głos.. od początku razem. Niech mąż bedzie świadkiem/uczestnikiem wszystkich etapów znajomości.. jeśli tego chce.

no włąśnie mąż jak najbardziej tego chce, on żyje tym, wiem, ze tego pragnie i mam nadzieję, że nam się uda:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to skoro wszyscy tego chcecie i jestescie zdecydowani no to czas zasmakowac tego owocu :-P

Kochanka juz macie wybranego?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wirtualna30 moim zdaniem na zadane tutaj pytania powinniście odpowiedzieć sobie sami. Z doświadczenia wiem że najlepszym pomocnikiem w cuckoldzie jest rozmowa i jeżeli będzie ona szczera to szybko zauważycie że wasze wątpliwości same znikają. Wiem że może nie jest to odpowiedź ciekawa ale uwierz mi rozmawiajcie, rozmawiajcie i jeszcze raz rozmawiajcie a szybko staniecie się władcami swojego świata zdrady kontrolowanej. Tak jak napisał Adaś, nie znamy Was i trudno będzie komuś tutaj bez zgadywania napisać co będzie i jak będzie – to Wy o tym zadecydujecie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro oboje tego chcecie, to między sobą powinniście ustalić jaka forma spotkań Wam obojgu odpowiada.

Ważne jest abyście razem zdecydowali jak ma wyglądać ten pierwszy raz. To, że Ty byś chciała aby pierwszy raz był sam na sam z kochankiem nie zawsze będzie odpowiadać rogaczowi. Jeżeli jednak przedstawisz mu argumenty jakie kierują Tobą aby tak było to powinien się zgodzić na to, bo jemu przecież tez na tym zależy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...