Skocz do zawartości
Wirtualna30

Mam dylemat co po spotkaniu, nasze relacje itp

Rekomendowane odpowiedzi

można by np odnieść sie do własnych wątpliwości, być może ktoś będzie miał podobne dylematy i Wasze doświadczenia pomogą im zrozumieć samych siebie.. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro tak, to jak najbardziej. Kiedy zaczęliśmy tą zabawę, najpierw w klubie dla swingersów, ale tak tylko ja sie bawiłam.

Za jakiś czas zdecydowaliśmy się na spotkanie w hotelu, bez obecności męża. Dylemat polegał na tym, że po 1. staraliśmy sie o drugie dziecko, a po 2. ja bardzo chciałam, żeby mój wybraniec nie używał zabezpieczenia-wiem, ze to ryzykowne itp, i moze być wielu morałowiczów, ale tak poprostu chciałam. Mojego wybranka znałam od ponad 10-lat. Nasz poważny dylemat dotyczył właśnie mojej ew. ciąży. Długo rozmawiaiśmy, ja umawiałąm się z moim wybrankiem no, aż w końcu okazało się, ze już jestem w ciąży i mogę spotkać się z panem i robić co i jak chce. To był jeden w wielu dylematów.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj!

Powiedz mężowi o swoich wątpliwościach i tym czego pragniesz i co się może stać Twoim zdaniem podczas spotkania, a mąż niech opowie Ci o własnych wątpliwościach i oczekiwaniach. Z doświadczenia wiem, że jeżeli wszystko będzie dogadane, to otworzą się przed Wami zupełnie nowe horyzonty doznań. Jednak nie wszystko od razu.

Powodzenia! :oki:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wygląda to na dzień dzisiejszy? Spotykacie się dalej? Bez męża? Ja osobiście zawsze chce być na spotkaniu jak moja kobieta spotyka się.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na dzień dzisiejszy wygląda to różnie, są spotkania z udziałem męża, są spotkania bez jego udziału, z naszym wspólnym znajomym, który jednak nie wie, że mąż wie, ze się spotykamy:)

Są spotkania planowane i zupełnie realizowane po zamianie kilku zdań.

Sprawa uległa znacznemu rozluźnieniu i ustabilizowaniu po wcześniejszych niepewnościach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłam dziś test o i znów jestem w ciąży, jest to nieplanowana i nie przewidziana ciąża, a co gorsza, przez ostatni miesiąc dość "obficie" się zabawiałam i mam mała huśtawkę emocji, bo nie wiem co i jak..

z mężem też się kochaliśmy, ale "sporadycznie" wiec co teraz-czyta łam wiele wątków, ale teraz problem dotyczy mnie-nas a wiem, ze troszkę w niektórych spotkaniach zabrnęłam za daleko, we wtorek idę do ginekologa i zobaczymy co powie:)

Chyba to za poważna sprawa żeby tak to bagatelizować i zostawiać na później do zastanowienia się.

Teraz jest fajnie, ale jednak prawdopodobnie jestem w ciąży-tak pokazał test.

Trzymajcie kciuki......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymajcie kciuki......

Trzymam zatem kciuki, nie wiem tylko za to czy Ty chcesz być w ciąży, czy też nie chcesz? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie jest podejście męża?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż ja min dla tego nie wyobrażam sobie zabaw w tych klimatach bez "kalosza" i należytej ostrożności....

Ale co kto lubi...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...