Skocz do zawartości
Teska78iOn

Miejsce na pierwszą wizytę

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,  ja jestem trochę zagubiona,  On natomiast jest bardzo zdecydowany. Czujemy, że w naszym związku przyszedł czas na zmiany...   Chcielibyśmy pójść do  klubu, interesują nas nowe doświadczenia,  ale dla mnie ważna jest dyskrecja (z racji zawodu liczy się "moralność"). Który klub w Polsce byście polecili na  pierwszy raz? A może zlot? Ważne bym czuła się bezpiecznie,  że żadne zdjęcia, filmy  itp. nigdzie nie wypłyną...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

kluby dość uważnie pilnują, by nikt nie robił zdjęć bez zezwolenia. Aby je zrobić - trzeba uzyskać zgodę właściciela i mogą być na nich osoby, które na to się zgadzają i są świadome tego, że na fotce będą widniały. Jeśli jednak, mimo to, masz obawy - możesz założyć np. koronkową maseczkę, która przysłoni twarz.

Na zlotach możesz czuć się w pełni bezpiecznie. Bardzo o to dbamy wszyscy. 

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W klubach przede wszystkim zwykle na wejsciu zostawia się telefony, bo faktycznie dbałość o dyskrecje jest duza. Mnie natomiast zawsze wizyta w klubie trochę krępuje (No dobra, tylko na początku). Znacznie więcej dał mi w kwestii przełamania barier zlot- dużo ciekawych rozmów, otwarci ludzie, pełna dyskrecja - mówisz tylko tyle ile chcesz o sobie powiedzieć. 

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, Teska78iOn pisze:

A może zlot?

I jeszcze jedna uwaga ode mnie.

Oczywiście możecie iść do klubu tylko się poprzyglądać, oswoić z miejscem. Tam jednak większość osób przychodzi po to, by się poseksić. Jeśli więc nie jesteś gotowa na propozycje seksu, rzucone wprost (choć bardziej lub mniej delikatnie, zależnie od danego mężczyzny, pary) to możesz nie czuć się komfortowo.

Zlot to spotkanie towarzyskie, taniec, drinki, rozmowy... Łatwo oswoić się z sytuacją, bez spiny. ;) 

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, Teska78iOn pisze:

Chcielibyśmy pójść do  klubu, interesują nas nowe doświadczenia,

Poza tym co powiedzieli poprzednicy czy raczej poprzedniczki wszystko zależy od tego czego dokładnie oczekujecie. Zlot i klub to zupełnie dwie różne rzeczy. Inni ludzie, inne miejsce, inna stylistyka, inne założenia i cel "imprezy" itd itd. Trochę jak pytanie w knajpie czy polecają sałatkę czy piwo. Ja bym tego ze sobą nie zestawiał.

Poza tym nie każdy kluby lubi i doświadczenie nie ma tu nic do rzeczy. Ciężko natomiast o osoby niezadowolone ze zlotu (choć pewnie sporadycznie zdarzają się)

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.08.2020 o 17:57, Teska78iOn pisze:

Bardzo dziękuję za komentarze. Pomogły mi rozwiać moje wątpliwości. 

Cześć, również jesteśmy na etapie początkującym i także dołączam sie do podziękowań. Teraz wiemy gdzie zacząć. Dzięki 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...