Skocz do zawartości
ZazdrosnyPieknej

Coś drgnęło! - Fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Jako, że ostatnio nic się nie dzieje w temacie to postanowiłem napisać o swojej fantazji i czymś co przyprawia mnie o dreszcze gdy o tym myślę.
W przyszłym roku bierzemy ślub i chciałbym żeby P została prawdziwą Hotwife (a nie jak teraz hotgirlfriend) już na samym weselu!
Wyobrażam sobie, że w momencie gdzie większość gości będzie już w dobrych nastrojach poszli byśmy z K do pokoju gdzie trzymane będą zapasowe koszule, prezenty itd. pod pretekstem przyniesienia czegoś czy schowania. Moja świeżo upieczona żonka weszła by do niego z K a ja stanął bym na czatach. Oboje wtajemniczeni wiedzieli by po co tam poszli. P bez zwłoki obróciła by się tyłem, podwinęła białą suknię i wypięła, K już z opuszczonymi do kolan spodniami, zdjął by jej białe majteczki i wziął od tyłu. Ja nasłuchiwał bym pojękiwań i w razie czego wszedł do środka by się nie wydało. 

Trwało by to może minutę bo celem nie było by doprowadzenie tego do końca czy przypadkowe ospermienie sukni, tak samo wykluczam możliwość loda, chodzi o sam fakt bzyknięcia panny młodej przez K. Na pamiątkę mógł by sobie zabrać jej białe majteczki ;)  

• Lubię 15
  • Wow! 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.07.2020 o 11:36, ZazdrosnyPieknej pisze:

Cześć. Jako, że ostatnio nic się nie dzieje w temacie to postanowiłem napisać o swojej fantazji i czymś co przyprawia mnie o dreszcze gdy o tym myślę.
W przyszłym roku bierzemy ślub i chciałbym żeby P została prawdziwą Hotwife (a nie jak teraz hotgirlfriend) już na samym weselu!
Wyobrażam sobie, że w momencie gdzie większość gości będzie już w dobrych nastrojach poszli byśmy z K do pokoju gdzie trzymane będą zapasowe koszule, prezenty itd. pod pretekstem przyniesienia czegoś czy schowania. Moja świeżo upieczona żonka weszła by do niego z K a ja stanął bym na czatach. Oboje wtajemniczeni wiedzieli by po co tam poszli. P bez zwłoki obróciła by się tyłem, podwinęła białą suknię i wypięła, K już z opuszczonymi do kolan spodniami, zdjął by jej białe majteczki i wziął od tyłu. Ja nasłuchiwał bym pojękiwań i w razie czego wszedł do środka by się nie wydało. 

Trwało by to może minutę bo celem nie było by doprowadzenie tego do końca czy przypadkowe ospermienie sukni, tak samo wykluczam możliwość loda, chodzi o sam fakt bzyknięcia panny młodej przez K. Na pamiątkę mógł by sobie zabrać jej białe majteczki ;)  

Trzymam kciuki i licze na relację z fotkami

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super fantazja i co najwazniejsze do zrealizowania, powodzenia :)!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.07.2020 o 13:12, Matt2233 pisze:

Trzymam kciuki i licze na relację z fotkami

Sorry ale bez przesady... Nawet jeśli by do czegoś takiego doszło, chodz jest to tylko fantazja to nie ma absolutnie mowy o żadnych fotkach.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, że ostatnio nic się nie dzieje w temacie to postanowiłem napisać o swojej fantazji

W takim razie Twój temat z Historią Prawdziwą, został oddzielony od wątku "fantazji" i z tej fantazji, utworzyłem nowy temat w stosownym dziale. W "Historiach Prawdziwych" jak sama nazwa wskazuje, zamieszczamy Historie Prawdziwe, nie zaś fantazje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...