Skocz do zawartości
Majkom

Jak to było u mnie

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Majkom pisze:

Ktoś ma jakieś uwagi albo rady ?:)

Ja jestem beta, więc dla mnie wątek Hotki i Femdom w zwiazku po takim wstępie się sam nasuwa na myśl

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie sobie radzisz :)

Sugestia jedna - pisz ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Droga do domu przebiegała początkowo w milczeniu, Karolina patrzyła w okno rozmyślać o czymś. W końcu zapytałem:

J: Nad czym tak dumasz ?

K: Zastanawiam się jak to dalej będzie? Czy nie przeginamy? I czy to nie rozbije naszego związku?

J: Z mojej strony nie musisz się martwić, podnieca mnie to jak widzę Ciebie szczęśliwa i wyuzdana, to sprawia że Kocham Cię jeszcze mocnej. 
K: Kochasz mnie mocniej po się puszczam z innymi ? 
J: Nie umiem tego realnie wytłumaczyć ale tak jest.

K: Zjedz na parking...

Znalazłem parking przy lesie na który zjechałem, wyłączyłem samochód i spojrzałem na Karolinę, byłem ciekawy dlaczego kazała mi się zatrzymać. 
„ Czemu To cię tak podnieca powiedz?” 

” Odkryłem w sobie naturę uległego samca jeżeli chodzi o seks, podnieca mnie jak ktoś inny wsuwa ciebie kutasa, a jeszcze jak ma większego to już w ogóle czuje się bardziej upokorzy ale i podniecony”

Karolina zamyśliła się, „Hmm chyba wiem kto ma większego kutasa.” 
Po czym wyciągnęła telefon i tak żebym widział napisała do swojego byłego „Cześć Krzysiu co tam u Ciebie ?” ...

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruszyliśmy dalej w trasę, widziałem tylko, że Karolina co jakiś czas odpisuje, nie trudno się domyśleć iż pisała z Krzysztofem ( swoim byłym). Kiedy jej zapytałem co tam sobie piszą odpowiedziała, że w sumie nic konkretnego. Kiedy po czasie zobaczyłem na jej twarzy wypieki wiedziałem, że nie jest ze mną do końca szczera. 
Przyjechaliśmy do domu, rozpakowaliśmy się a po chwili Karolina poszła się myć, to był mój moment wiec wziąłem telefon i zacząłem czytać jej smsy z byłym:

B: Ooo Cześć, a kto o się odezwał ? U mnie w porządku, a co cię skłoniło zeby napisać ?

K: A bo dawno nie pisaliśmy i tak sobie pomyślałam, że napisze ;)

B: Czyli mówisz ze myślałaś i o mnie ?:D

K: Łapiesz mnie za słówka, może gdzies tam przeszedłeś przez chwile w mojej głowie :)

B: A co to była za chwila ? 
K: Bardzo przyjemna ;)

B: Tez mam takie wspomnienie z tobą związane :D

K: Tak jakie ?

B: Jezioro w Nysie pewnego wieczoru :)

K: Ahhh pamietam, to wtedy pierwszy raz...

B: Mi obciagnelas :)

K: A potem dość brutalnie mnie wyruchales :)

B: To co kiedy powtórka? HAHA :D

K: Jak coś przyszła Sobotę mam wolna :D 

B: Tylko drażnisz się ze mną prawda? 
K: Jak mnie zaprosisz to się przekonasz :D

B: Sobota o 19 widzimy się w Nysie nad jeziorem:)

Czytajac to nie wytrzymałem, wszedłem do pokoju i zacząłem się masturbować myśląc jak ten skurwiel nabija jej mała cipke na swojego wielkiego kutasa, jak robi z niej znowu swoją szmatę do ruchania a na koniec zalewa jej cipke a ona potem ładnie wylizuje mu kutasa. Spuściłem się momentalnie i zdążyłem zatrzeć po sobie ślady za nim Karolina wyszła z łazienki. 
Zrobilem sobie drinka i usiadłem przed telewizorem, Karolinka podeszła do mnie i jak gdyby nigdy nic zapytała:

K: Kotku a może na kolejny weekend pojedziemy sobie odpocząć nad jezioro w Nysie, co ty na to... ?

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pytałem nawet dlaczego akurat Nysa, odrazu wypaliłem „świetny pomysł”, a w mojej głosie już miałem mnóstwo fantazji w jaki sposób Karolina będzie penetrowana. 
Kolejnego dnia pod wieczór kiedy Karolina już zasnęła znowu wziąłem jej telefon do ręki zeby zobaczyć co tam sobie z Krzyskiem wypisuje. 
K: Rozmawiałam z moim i jedziemy na weekend do Nysy :)

B: To twój tez będzie?

K: A co przeszkadza ci ?

B: Mi nie ale jemu może przeszkadzać jak będziesz mi robić laske :)

K: A kto powiedział, że będę ?

B: Powiedzmy sobie prawdę nie po to przyjeżdżasz do Nysy, zeby ze mną porozmawiać, jedziesz po to zeby zobaczyć mojego kutasa i go grzecznie obciągnąć następnie wystawisz mi swoją cipeczke i będziesz błagała żebym ja wyruchal...

K: Jesteś bardzo pewny siebie...

B: To jeżeli się mylę, to powiedz ze nie jedziesz bo nie zalezy ci na seksie ze mną
K: Ehhh...

B: No powiedz !!!

K: Nie powiem, masz racje

B: Mam racje z czym ?

K: No wiesz...

B: Powiedz to !

K: Chce ci obciągnąć kutasa lepiej ?
B: Oczywiście, że lepiej, a potem ładnie poprosisz i wyruchanie?

K: Tak 

B: Co tak? 
K: Będę cie prosić zebys wpakował mi swojego dużego kutasa w cipe i wyruchal mnie tak jak kiedys, będę posłuszna suczką na każdy twoje zawołanie, zalej mi cipke  i usta, chce znowu poczuć smak twojej spermy, zrób ze mnie swoją kurwe, swój worek na spermę, zrobię wszyskto co będziesz chciał tylko PROSZE WYRUCHAJ MNIE !!!

B: Dobra dziwka z Ciebie... to będzie nie zapomniany weekend :)

Nie wytrzymałem, znowu pobiegłem do toalety i waliłem konia jak opętany. Ona chciala się z nim pierdolic, i będą to robić na różne sposoby, a ja jak uległa męska szmata będę mógł jedynie oglądać jak prawdziwy kutas rucha cipke mojej narzeczonej. Mimo że Krzysia nie lubię, jedno musiałem mu przyznać, weekend w Nysie będzie niezapomniany...

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za opóźnienia, ale brakuje mi weny, nie mam pomysłu na uzupełnienie. Ktoś chętny na uzupełnienie ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...