Skocz do zawartości
Majkom

Jak to było u mnie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wierzyłem w to co się działo, obcy facet miał właśnie włożonego kutasa w cipkę mojej narzeczonej, miałem zarazem ochotę mu najebac, jak i oglądać jak ja rżnie, to drugie wygrało. Siedziałem i patrzyłem jak Tomek wyjmuje swojego kutasa po czym wpycha go raz jeszcze mocniej, Karolina dała za wygrana zobaczyłem jak się mu poddaje i zaczyna pieścić swoje cycki. Zaczynał posuwać ja coraz szybciej, jego pchnięcia były już teraz mocne i zdecydowane wiedział doskonale, że to jego 5 minut i chciał to wykorzystać. Nachylił się do niej z chęcią by dać jej buzi, Karolina z początku się broniła przed tym, bo wiedziała że pocałunek w seksie dla mnie był aktem czułości. Tomek zaczął całować ja po szyi zbliżając się coraz blizej do jej ust, aż w końcu musną ja swoimi wargami a ona tym razem się już nie broniła, rozchylila usta wyciągając język i złączyła się z jego językiem, oddała się mu całkowicie, przez tą chwile była jego kobieta. Po tym co zobaczyłem, nie wytrzymałem i wystrzeliłem po raz drugi, i z każda chwila żałowem tego co się działo chciałem to przerwać, Tomek i Karolina nie zwracali na mnie uwagi l. W pewnym momecie wyszedł z niej kazał klęknąć i wypiąć do siebie, ona bez zastanowienia to zrobiła po czym Tomek zaczął ja ruchac na pieska. Karolina spojrzała na mnie i powiedziała do mnie: „ Tego właśnie chciałeś prawda, chciałeś oglądać jak ktoś mnie posuwa, bo nawet nie zareagowałeś jak wsadził we mnie kutasa, to teraz patrz do końca”, w tym momecie Tomek złapał ja za włosy szarpnął i zaczął pierdolic ja z całej siły, Karolina jęczała tylko „ o taaak, pierdol mnie proszę PIERDOL!! „ Zaczeli dochodzić jednocześnie, powiedziałem do niego tylko nie kończ w środku, ale zobaczyłem tylko jak złapał ja i mocno docisnął,  doszedł a każdy skurcz jego jąder wyrzucał w nią dawkę  spermy, Karolina wydała tylko z siebie głośny jęk co oznaczało ze doszła i ona.

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedziałem i dalej nie wierzyłem w to co się właśnie stało, Karolina opadał na łóżko wyczerpana, Tomek bez słowa wstał i poszedł do swojego pokoju jak by się bał mojej reakcji. Podszedłem do łóżka, Karolina zasnęła, wziąłem koc i chciałem ja przykryć zauważyłem wtedy jak leżąc na boku z jej cipki wypływala mała strużka spermy.   Zabolało mnie to, że Karolina pozwoliła mu zalać cipke MOJA CIPKE ale potem uświadomiłem sobie, że sam na to pozwoliłem nie zrobiłem nic zeby to zatrzymać wiec musiałem się z tym pogodzić. Kiedy tak się przyglądałem jej cipce, w pewnym momencie zdałem sobie sprawę, że tak jak na codzień jestem twardym dominującym pewnym siebie człowiekiem, tak w tej sytuacji poddałem się temu wszystkiemu co się stało, z jeden strony podniecało mnie to a z drugiej czułem się upokorzony. Przypomniałem sobie podobne historie mężczyzn z opowiadań związanych z zdrada kontrolowana, postanowiłem spróbować się temu podać w całości w tej chwili póki alkohol jeszcze otępiał realne myślenie, zbliżyłem się do jej cipki i nie pewnie wyciągnąłem język, polizalem ją...smak jej soków połączonych ze sperma Tomka nie był taki straszny jak mi się mogło wydawać, albo to znowu napływające podniecenie sprawiło, że nie zwróciłem szczególnie uwagi na smak, zwracałem uwagę bardziej na to kim byłem w danym momencie czyli samcem beta, rogaczem, słabsza jednostka...

Wyruchana cipka Karoliny została dokładnie wyczyszczona, musiała być bardzo zmęczona bo nawet się nie obudziła, może to i lepiej? Bo co by sobie o mnie pomyślała? Znowu byłem podniecony, i jak na rogacza przystało poszedłem do łazienki zeby zwalić konia a mając w głowie obraz wyruchanej jak ostatnią dziwke Karoliny szybko się spuściłem... 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rano obudziłem się pierwszy, ból głowy i kac z początku nie dał mi normalnie funkcjonować. Pierwsza mysl jaka przyszła mi do głowy to czy wczorajsza sytuacja była tylko snem? Lecz kiedys na stoliku nocnym zobaczyłem trzy szklanki po drinkach to wiedziałem, że to co się wczoraj stało na zawsze pozostanie w mojej głowie. Przyszły wyrzuty sumienia których tak się obawiałem, czułem, że nasz związek się teraz zmieni, albo w ogóle będzie to koniec, w moim rozumowaniu nie byłem godny mojej kochanej Karoliny. Wstałem i pierwsze co zrobiłem sobie drinka, żeby kac chociaż na chwile zmniejszył swoje działanie i dał mi spokojnie pomyslec. Patrzyłem przez okno w kuchni próbując zebrać myśli, aż za plecami usłyszałem „Cześć Kochanie „ moja ukochana wstała. Na pierwszy rzut oka nie było widać zmartwienia na jej twarzy, poprosiła żebym usiadł koło niej na łóżku, co tez zaraz zrobiłem.

K: Troche nas chyba wczoraj poniosło co ?

J: Przepraszam to moja wina, mogłem na to nie pozwolić.

K: Ja tez mogłam to przerwać kiedy była okazja, a jednak nie zrobiłam. Oboje chyba tego chcieliśmy...

M: Pogadamy później muszę zbierać na zajęcia.

Siedzac na uczelni nie potrafiłem się w ogóle skupić, cały czas rozmyślałem nad tym co się stało, około godziny 18 wróciłem na mieszkanie Karoliny już na mnie czekała z obiadem. Była ubrana w koszulkę i figi, patrząc na nią znowu zacząłem odczuwać mrowienie w podbrzuszu. Podszedłem do niej i zacząłem całować ja po szyi, „O widzę że ktoś się rozchmurzył”odpowiedziała zalotnie. Całując się przenieśliśmy się na łóżko nasze ubrania wylądowały na podłodze, położyłem się na plecach, Karolina usiadła na mnie i ocierała się o mojego kutasa, po czyn nachyliła się pocałowała i powiedziała

K: Jak ci smakowała wczoraj moja cipka ?

J: (lekko wystraszony) o czym ty mówisz ?

K: Myślisz ze nie czułam jak wylizujesz moja cipke, z jego spermy? A może to teraz jego kutasa powinnam ujeżdżać a ty powinieneś się tylko na to patrzeć ?

m

J: Przestań nie mów tak ...

K: Przecież wiem, że to cię podnieca czytałam dzisiaj o tym, chcesz oglądać jak ktoś inny wypełnia moja cipe prawda?

J: Nnniee...

K: Twój kutas mowi co innego, jeżeli nie chcesz to bądź facetem i powiedz, że i było ostatni raz i więcej do tego temu nie wrócimy... No POWIEDZ TO!

J. ...

K. Tak myślałem, czyli chcesz widzieć jak się rucham z innymi ? Powiedz chcesz?

J: Taak...

K:To teraz zrobisz co powiem... siadaj na fotel
Trzęsacy poszedłem i usiadłem w fotelu, na co Karolina zawołała:

K. TOMEK !!!

c.d.n

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek wszedł do pokoju, był w samych spodenkach, a ja miałem w sobie znowu uczucie podniecenia oraz upokorzenia. Karolina poprosiła go do siebie, a sama siadła na skraju łóżka, mając przed swoją twarzą jego krocze, stali do mnie bokiem żebym mógł wszystko zobaczyć. Nie czekając długo ściągnęła jego spodenki  a jej oczom ukazał się już naprężony gotowy do akcji kutas, wzięła go w rękę i pomału go masturbowała, spojrzała na mnie: „ Mam to zrobić? Możesz to jeszcze przerwać, bo potem już nie będzie odwrotu” 

Patrzyłem na nią bijąc się z myślami, co mam odpowiedzieć: „Chce żebyś po prostu była szczęśliwa”

Patrzyla na mnie wciąż bawiąc się jego kutasem, zaczęła sobie nim jeździć po brodzie co jakiś czas zachaczajac o wargi, mój kutas naprężył się maksymalnie.

K:Tobie na prawdę się to podoba, podnieca cię jak zabawiam się innym kutasem?”, 
Nic nie odpowiedziałem, mój kutas to zrobił za mnie wcześniej.

Karolina parząc na mnie wyciągnęła lekko język i dotknęła nim czubka kutasa Tomka, polizała go lekko, po czym wsunęła go całego w usta. Tomek westchnął, po czym spojrzał na mnie z triumfem, złapał moja narzeczona za głowę dopychajac kutasa do samego gardła tak, że w jej oczach pojawiły się łzy. Złapał ja za włosy i odciągnął głowę do tylu po czym nachylił się i zapytał:

T: chcesz się zabawić suczko? 

K: Dzisiaj należę do Ciebie.

Zacząłem się masturbować, widok Karoliny w roli dziwki doprowadzał mnie do szaleństwa. Tomek wyciągnął kutasa z jej buzi, położył się na plecach  a moja ukochana kucnęla nad jego kutasem wbijać go powoli w swoją cipke. Zaczęła go ujeżdżać, głośno jęcząc:

:„Stałam się dziwka „ ,

„ Pierdol mnie mocniej, o taaakk”

„Podoba ci się to co?, rucha mnie jak swoją własność, a ty siedzisz i walisz do tego konia”

Poddałem się temu całkowicie, byłem już teraz w pełni rogaczem  a moim zadaniem było patrzec  jak moja Pani jest ruchana przez napalonych samców.

W pewnym momencie Karolina zeszła z niego i wypięła na kolanach w jego stronę cipke, po czym zawołała aby się pod nią położył. Posłusznie wykonałem polecenie i po chwili z bliska oglądałem jak Tomek zbliża się kutasem do jej cipki, przez chwile drażnił się z nią wpychając sam czubek kutasa, po czym złapał ja w pasie i nabił ja po same jądra. Pierdolil ja tak, jak by jutro miał się kończyć świat, nie zliczę ile wulgaryzmów padło z ust mojej przyszłej żony. Zaczęła coraz głośniej jęczeć aż dostała potężnego orgazmu, Tomek nie był dłużny i po chwili wbił sie w nią z całej siły i został, widać tylko było jak pulsuje mu kutas, po raz drugi zalał cipke mojej ukochanej. Kiedy powoli się z niej wysunął zauważyłem, że wypływa niej sperma, w tym momecie Karolina rozchylila rękami swoją cipke jeszcze bardziej i usiadła mi na twarzy mówiąc „posprzątaj”....

• Lubię 9
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...