Skocz do zawartości
Majkom

Jak to było u mnie

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to moja pierwsza historia, także przyjmę wszelki uwagi do siebie. Proszę o wyrozumiałość.

Mam na imię Marcin, 27 wiosen już za mną i od 3,5 roku jestem żonaty z dwa lata starsza Karoliną. Zanim opowiem jak poznałem żonę, to chce powiedzieć, że przed obecna kobietą byłem w 4 letnim związku z młodsza od siebie partnerka. Nasze relacje na początku były super ( pewnie jak w większości przypadków), ale z czasem moja była miała mniejsza ochotę na seks, i miałem podejrzenia, że mnie zdradza. Kiedys byłem bardzo zazdrosnym człowiekiem i nie dopuszczałem myśli, zeby ktoś inny mógł dotykać moją dziewczynę, przez co mój pierwszy związek się rozpadł. 
Swoja obecna żonę poznałem w kinie w którym pracowaliśmy, Karolina była całkowitym przeciwieństwem do mojej byłej. Brunetka 163 cm wzrostu, małe jędrne piersi, ale tyłeczek po prostu boski ( jej zajawka jest bieganie).Kocha seks, loda robi po mistrzowsku  a na Anal ? nie musiałem jej namawiać bo sama mi to zaproponowała. Karolina również była świeżo po rozpadzie 3 letniego związku, okazało się ze jej byłemu zależało tylko na seksie I dlatego związek się rozpadł. 
Małe zmiany zaczęły u mnie zachodzić po pierwszej sytuacji która miała miejsce po 3 miesiącach związku. Pojechaliśmy z Karolina na weekend do Spa Gołębiowskiego, po przyjeździe, zjedzeniu obiadu i zakwaterowaniu się, moja przyszła  żona chciała iść na saunę, powiedziałem jej zeby poszła a ja do niej dojdę i tak tez się stało. Zostawiała w pokoju telefon i kiedy miałem już wyjść z pokoju napisał do niej były, zobaczyłem kawałek wiadomości i chcąc nie chcąc ciekawość wygrała postanowiłem przeczytac całą. Okazało się, że gość za niedługo bierze ślub i myśli na swoim kawalerskim i jakaś ciekawa atrakcja, i zażartował sobie, że może Karolina wyskoczy  mu nago z tortu i zatańczy. Wkurwilem się na gościa niesamowicie, ja ma czelność pisać do niej takie rzeczy kiedy już nie są razem, nawet jeżeli było to w żartach. Oznaczyłem wiadomosc jako nieprzeczytane i wziąłem telefon i poszedłem na saunę. Po saunie poszlimy na leżaki i widziałem, że moja odpisuje, nie chciałem pytać kto pisze bo po pierwszym związku nauczyłem się, że zbytnie kontrolowanie nie wpływa dobrze na związek. Wróciliśmy do pokoju, moja poszła pod prysznic a ja zobaczyłem co odpisała:

K: Nic się nie zmieniłam od ostatniego razu wiec nie było by za dużej niespodzianki

B: To tym bardziej powinnaś wyskoczyć, uwielbiam twoje ciałko:)

K:A co na to twoja przyszła żona? :)

B: Przecież to tylko zwykle pisanie, wiec nie ma potrzeby zeby w ogóle jej o tym mówić, taka nasza mała tajemnica. A co ty powiesz swojemu ze pisałem? 

K:Nie ma takiej potrzeby, tak jak powiedziałeś nic złego nie robimy:)

B: Narazie :D

K: Przestań to zakończone:)

B: Wiem wiem, co nie oznacza, że nie mogę sobie powspominać :)

K: Czego ? :)

B: Naszego seksu, który momentami był czasami bardzo wyuzdany.  Jak się sprawdza obecny kolega? Jeżeli mogę zapytać?

K: Jest młodszy od Ciebie, ma trochę mniej doświadczenia, ale jest na dobrej drodze:) 

B: Jeszcze trochę czasu minie, jak bys chciała powariować to masz mój numer hehe :D

K:Raczej podziękuje, ale będę pamiętać jak coś:)

B: Raczej? Czyli tęsknisz coś za mną i moim kutasem? 
K: Przestań, czasami lubię sobie przypomniec jak to było, ale to już skończone, bo dla Ciebie tylko to się liczy :) kończę pa

Kazda wiadomosc czytałem z wypiekami na twarzy, byłem strasznie wkurwiony o to ze go nie spławiła odrazu. Kiedy wyszła spod prysznica, to wtedy zaraz ja poszedłem się odświerzyc, pod przysznicem miałem tysiąc myśli, a jedna z nich było jak ten bezczelny frajer wyciąga przed nią kutasa, i stało się coś czego nie rozumiałem... Podnieciło mnie to ...

Pisać dalej ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy początek, chętnie poznam wasze dalsze losy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To lecimy:) 

Wyszedłem z łazienki, Karolina leżała nago na łóżku, zaraz znalazłem się obok niej, napalony, zaczęliśmy się kochać, w głowie miałem wciąż jej byłego, przez chwile pomysłem co bym zrobił gdyby to teraz on był na moim miejscu, moje podniecenie wzrosło, zacząłem ją ruchac mocniej, w wyobraźni przed sobą miałem teraz nie dziewczynę do której coś czuje, tylko dziwke która pierdoli się za plecami swojego chłopaka. Zmieniliśmy pozycje na pieska, zacząłem odrazu ja pierdolic, nie miałem ochoty na czuły seks, mimowolnie wyrwało mi się „o taaaak, ty dziwko” i strzeliłem jej plaskacza w tyłek, nakręciło ja to zaczęła głośniej jęczeć i nabijała się coraz mocniej ma mojego kutasa. Czułem ze dochodzę, wyszedłem z niej kazałem się obrócić twarzą do mnie i wziąć do buzi, zrobiła to jak posłuszna suka i połknęła cała spermę która wystrzeliłem jej do buzi.

Po wszystkim emocje opadły wraz z podnieceniem, miałem do siebie wyrzuty, że jak mogłem w taki sposób pomyslec o swojej dziewczynie. Spojrzała na mnie po czym powiedziała „nazwałeś mnie dziwka ?”, myśle sobie chuj po zawodach, odpowiedziałem „ przepraszam poniosło mnie”, Karolina podniosła moja głowa spojrzała na mnie i kuszczącym tonem odpowiedziała „ podobało mi się, lubię jak meżczyzna przejmuje kontrole, a poza tym seks nie noże być nudny, tylko powiedz mi co było przyczyna zmiany? „ Nie odpowiedziałem, wstydziłem się, bałem co sobie o mnie pomyśli. Pocałowałem ja tylko i poszliśmy spać.

Mijały dni tygodnie miesiace, fetysz do mnie powracał, i zawsze kiedy podniecenie mijało czułem się z tym źle, dowiedziałem się co to Cuckold, to z początku dziwiłem się facetom jak mogą oddawać swoje zony innym, myślałem „pojebane”, ale bądź co bądź mnie tez to zaczęło podniecać. 

Czasami podczas seksu odgrywaliśmy różne scenariusze, że jestem masażysta, hydraulikiem czy jeszcze innym gościem, lubiła brać w tym udział podniecało ja to, ale tylko seks się kończył to mówiłem jej, że nikomu być Cię nie oddał, bo potem musiałbym gościa dojebac. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciąg dalszy: 

Studiowalem we Wrocławiu zaocznie byłem na ostatnim roku licencjatu, a moja już wtedy narzeczona po rocznej przerwie rozpoczęła magisterkę również zaocznie we Wrocławiu. Całe szczęście nasze zjazdy w większości się pokrywały wiec jeździliśmy razem, nocowaliśmy u mojego kumpla na mieszkaniu z którym się znałem jeszcze z czasów gimnazjum. Na mieszkaniu był jeszcze jego kolega z którym studiował. Weekendy przeważnie wyglądały podobnie, przyjazd, zajęcia impreza i rano znowu na zajęcia. Z Karolina mieliśmy to do siebie, że nie mieliśmy problemu aby rozmawiać o seksie z innymi osobami. Robiliśmy to w różnych miejscach a jak w grę wchodził alkohol to nie przejmowaliśmy się czy ktoś nas widział czy słyszał. Chłopaki z Wrocławia tez nie raz pewnie słyszeli nasze uniesienia ale nigdy nie poruszali tematu. Aż do pewnego dnia ...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

C.d

Pojechalismy na kolejny zjazd do Wrocławia, wcześniej zadzwoniłem do kolegi i zapowiedziałem się, on poprosiłem żebym podjechał do niego po klucze, bo on teraz do Wrocławia nie jedzie, ale uprzedzić Tomka, że będziemy spać. Do Wrocka pojechaliśmy już w piątek po pracy, bo umówiliśmy sie ze znajomymi, na miejscu byliśmy koło 17, ogarnalismy się przebrali i ruszyliśmy na miasto. Impreza była mocniejsza niż zawsze, bo jedna z koleżanek miała urodziny, wiec drinki lały się srogo, ale wszystko co dobrze szybko się kończy i koło 1:30 wróciliśmy na mieszkanie już dobrze podpici. Okazało się, że Tomek nie spał wiec chwile pogadaliśmy wypiliśmy drinka i zbieraliśmy się do spania. Tomek miał swoj pokój a my spaliśmy w salonie z aneksem kuchennym, rozłożyliśmy łóżko i się położyliśmy a alkohol szybko dał znac o sobie, bo zachciało nam się seksu. Słyszeliśmy, że Tomek jeszcze się kręci po pokoju, ale nie ruszało nas to bo wiedzieliśmy, że zaraz się położy. Zaczęliśmy od pieszczot, nasze ubrania chwile później znalazły się na ziemi, leżałem na plecach a Karolina zaczęła mnie całować po szyi przesuwać się w dół, aż w końcu wzięła do buzi mojego już twardego kutasa, kazałem się jej obrócić tak żebyśmy tworzyli pozycje 69 u zabawialiśmy się tak dłuższa chwile, kiedy suczka była już dosyć mokra dosiadła mnie i zaczęła ujeżdżać, w tym momecie wszedł do salony Tomek bo chciał wziąć z kuchni wodę a ze miał słuchawki na uszach nie słyszał co się dzieje. Kiedy wyszedł za ściany stanął i zaniemówił, zauważyłem go odrazu w przeciwieństwie do Karoliny która była tyłem do niego, początkowo chciałem ja z siebie zrzucić, ale alkohol i podniecenie wzięło górę i nic nie powiedziałem. W tym momencie pojawiły się w głowie również myśli jak to obcy rznie moja Karolinę. Tomek stał w samych bokserkach i było widać, że ten widok go podniecił. Kiedy zobaczył, że go zauważyłem przeprosił za najście powiedział, że tylko po wodę i spada. Karolina przestała mnie ujeżdżać ale nie zeszła ze mnie, patrzyła tylko na mnie to na Tomka i nie wiedziała co zrobić, i wtedy powiedziałem coś czego się nie spowiedzialem. Powiedziałem niby w żartach, że może sobie pooglądać nie będzie nam to przeszkadzać a zawsze to coś nowego. Ku naszemu zaskoczeniu przyjął zaproszenie u usiadł na fotelu obok przyglądać się. Wznowiliśmy zabawę z Karolina a po jej sutkach widziałem, że jest mega nakręcona, zaczęła znowu mnie ujeżdżać a ja poczułem że zbliża się mój moment szczytowy. Tomek zapytał czy może dać upust swoim emocjom, bo bardzo go ten widok podnieca, nie mieliśmy nic przeciwko i wyciągnął kutasa całkiem sporego ( mój ma 16 cm jego był niewiele większy) i zaczął się nim bawic. Mój moment szczytowy nadszedł dość szybko zdążyliśmy się obrócić tak że to Karolina była teraz na plecach a ja u góry, po czym wyciągnąłem kutasa i wystrzeliłem na jej brzuch. Alkohol nadal działał z podniecenie mimo wytrysku nie spadło do zera, wytarłem brzuch Karolinie której ciagle było mało i zaczęła się bawic swoją cipka, ja wstałem zeby się napić i odpocząć chwile a w tym momecie usłyszałem głos Karoliny „ nie masz nic przeciwko, zeby Tomek tez się spuścił na mój brzuch ?” myślałem ze żartuje ale po jej minie widziałem ze jest poważna, zaczęło mną znowu targać podniecenie i niewiele myśląc powiedziałem dobrze. Usiadłem na miejscu Tomka a ona klęknął między nogami Karoliny i zaczął się masturbować. Moja zona zaczęła przejmować inicjatywę zrobiła się bardziej pobudzona, poprosiła zeby Tomek popcieral chwile kutasem jej cipke, ale ma zakaz wejścia, bo raz, że ja tego nie chciałem a dwa ze nie miał prezerwatywy a jeżeli złamie zasadę to może spierdalac. Widok kutasa Tomka który ocierał się o cipke moje zony, spowodowało, że znowu mi stanął i zacząłem walić konia, Karolina zdawała się powoli odpływać kiedy Tomet to dociskał kutasa mocniej do jej cipeczki, w pewnym momencie rozchylil jej cipke druga ręka, i przykładał glowke swojego penisa do jej mokrego od soków wejście, zanurzył dosłownie kawałek czubka w jej cipce po czym zaraz wyjął o ciera ja dalej, Karolina nie zareagowała a ja siedziałem jak zahipnotyzowany waląc sobie konia. Tomek wziął rękę Karolina tak zeby to teraz ona pocierała sobie jego kutasem o swoją cipke, a on druga ręka rozchylil jej różyczkę jeszcze bardziej, moja narzeczona poruszała jego penisem po calutkich wargach, aż w pewnym momencie naprowadziła jego kutasa na swoją dziurkę i zatrzymała, Tomek zaczął powoli naciskać, kiedy jego łepek wsunął się do połowy zastopował, ale kiedy widzial ze Karolina nie cofnęła ręki a ja tez nie zareagowałem, zaczął powoli go odpychać w wszedl po same jaja. Karolina otworzyła tylko szeroko oczy spojrzała na mnie po czym powiedziała do Tomka teraz di już chyba nie ma wyjścia i oplotła go nogami...

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...