Skocz do zawartości
alfonsmucha

Sex shopy internetowe i recenzje seks gadżetów.

Rekomendowane odpowiedzi

Tu pani: miałam kiedyś zwykłego bolca nad bolcami i nie byłam zadowolona. Był zimny, twardy i nie miły w dotyku. Niedawno kupiliśmy kutaska żylastego z przyssawką i jest super. Dzięki przyssawce żona będzie mogła się na niego nadziewać i w tym samym czasie robić ci laske:) Gorąco polecam.

Ja też kiedyś próbowałam bolca i nie byłam zadowolona. Teraz używam anatomicznego i jest bardzo przyjemnie, cenie sobie przed wszystkim odwzorowanie żyłek. :)

ONA.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam czloneczki wykonane z cyberskory ( cyberskin) w dotyku np po pijaku partnerka nie rozpozna czy to Twój czy obcy oczywiście gdyby nie temperatura ale na to tez są sposoby. Materiał bardzo delikatny specjalna pielęgnacja ale wg mnie warty zachodu. Nie należy do najtańszych . Należy pamietać ze wszystko co twarde i zimne nie jest przyjemne . Dużo zależy od uzytkujacego . Posiadam mały arsenał nie trafionych zakupów typu twarde obrotowe główki itd lipa. Niestety mam przekonanie iż dobry produkt to markowy i drogi ale za to bdb wykonany np factory fun .

A co do kształtu to chyba realistyczny wpływa pozytywnie na głowę wszystkich .

Pozdr

Snake

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kriss, odradzam srebrny - zimny, nieelastyczny, więc wrażenia dosyć "średnie". ;)

Odradzam też na pilota - akurat nie ten model, ale mój skończył jako dildo (odcięliśmy kabelek), bo wygibasy z tym kablem były wkurzające.

Osobiście nie kupiłabym też zbyt giętkiego, bo to jak bzykanie "mientkim ch..." ;)

Pozostaje jeszcze kwestia siły wibracji - niektóre są tak słabe, że w ogóle bez sensu je włączać, hehe. ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wcale nie przepadam za wibratorami, wkurza mnie brzęczenie, rozstraja i tak podświadomie mam wrażenie że nitki mojej spiralki za chwile naprawdę zaczną się kręcić:) Jednak co do kształtu i materiału mam już pewne preferencje. Materiał nie może być badziewnym silikonem czy tworzywem bo nieprzyjemnie pachnie (jak chińska dętka od roweru z marketu). Cyberskin jest naprawdę praktyczna, przyjemna w dotyku i łatwa w utrzymaniu odpowiedniej czystości. Z doświadczenia wiem, że cena artykułu nie zawsze gwarantuje jakość, kiedyś kupiłam markowe dildo z przyssawką, które zwyczajnie się urwało i było zbyt miękkie. Z wibratorów mam, ostał się jeden jedyny, w miarę cichutki i idealnie zdający egzamin jako stymulator łechtaczki to Vibe Therapy Zest. Może nie jest jakoś realistyczny, ale się sprawdza w moich sam na sam:)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z wibratorów mam, ostał się jeden jedyny, w miarę cichutki i idealnie zdający egzamin jako stymulator łechtaczki to Vibe Therapy Zest. Może nie jest jakoś realistyczny, ale się sprawdza w moich sam na sam:)

A właśnie, jakie "maszynki" polecacie jako stymulatory łechtaczki, poza wymienionym.  

ONA

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat pod kątem masażerow już jest na forum. Ja polecam lelo lily. Mały wariat wart swojej ceny. Zrobił nam małą rewolucję.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani: do sam na sam z moją łechtaczką używam Durex Delight. Tani, do kupienia niemal wszędzie( nawet dzisiaj widziałam w Rossmanie).Bateria jest wymienna.Ja osobiście nic więcej nie potrzebuję. Mały ale wariat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ufffff... w tej materii jestem bardzo ekonomiczna - moje palce wystarczą :P 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...