Skocz do zawartości
alfonsmucha

Sex shopy internetowe i recenzje seks gadżetów.

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz, bawić się w psychologa za każdym razem gdy mam ochotę coś kupić to nie będzie już dzielenie włosa na czworo??

Kto każe się Tobie bawić w psychologa? Napisałam jedynie, że często działacie w poczuciu że to doskonały pomysł kierując się wyłącznie waszymi opiniami. Potwierdzasz zresztą to w dalszej częsci posta....  Ty sądziłeś, Ty chciałeś, Ty pomyślałes i ostatecznie Ty kupiłeś i  co? A może wystarczyłoby zaangażować w zakupy partnerkę, zaproponować że by sama coś wybrała? Ale nieeee przecież nie będziesz się bawił w psychologa. No i masz co masz:) 
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może wystarczyłoby zaangażować w zakupy partnerkę, zaproponować że by sama coś wybrała?

Chyba niezbyt dokładnie przeczytałaś to co wcześniej napisałem

Problem w tym, że żadna z owych partnerek nie podchwytywała tematu zabawek erotycznych.

Aby rozwiać dalsze wątpliwości napiszę wprost: gdyby ja nie podjął decyzji i ja nie kupił to w żadnej z 3 opowiedzianych przeze mnie historii nie byłoby wibratora do dziś.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja, jakis czas temu, chcac bardziej pobudzic moja Pania w kierunku fantazji o tym drugim, kupilem cos takiego :

http://swiat-doznan.pl/p/1408250/16188417/wibrator-dla-par-we-vibe-4-plus-fioletowy-dla-kobiet-wibratory-akcesoria-erotyczne.html

Poczatkowo, dosc sceptycznie patrzyla na to, gdyz nie lubi tego typu zabawek jak wibtatory itp. i jak sama okresla, "Woli Zywego" ;)

Ta zabawka jednak, okazala sie strzalem w dziesiatke, a przyjemnosc jaka jej sprawia......, widac podczas jej orgazmow jakie z tym ma.

Jak sie wije z rozkoszy, jak cale jej cialko dry z podniecenia, jak skurcze i dreszcze calego ciala przez nia przechodza.....

Jest to jedyne, o ktore nawet sama dba, zeby bylo doladowane i w gotowosci.

a w dodatku, mozna sie nim fajnie we dwoje zabawiac. 

Sam tez  uwielbiam byc razem z tym gadzecikiem w jej cipce.

Czasami tez, udaje mi sie ja podejsc i "cybernetyk" zajmuje sie cipka, a ja jej dupka.

Daje mi to taka namiastke poczycia, dawania przyjemnosci razem z takim "cybernetycznym kochankiem"

Licze na to, ze kiedys da sie skusic i zamienic "cybernetyka", na drugiego i prawdziwego kutaska.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ja nie podjął decyzji i ja nie kupił to w żadnej z 3 opowiedzianych przeze mnie historii nie byłoby wibratora do dziś.

Ty kupić, ty decydować i ty teraz mieć wibratory  :lach:  
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam coś w ten deseń http://noxes.pl/pol_pl_WIBRATOR-HI-TECH-Z-MOTYLKIEM-ROZOWY-6093_1.jpg

W sumie dość fajna zabawka. Można wyginac i wtedy kręci takie kółka plus wibracje. Te zataczanie kółek przyjemne, i delfinek wibrujący również.

Rzadko uzywam bo wole jednak te żywe ale przyjemna sprawa.

Za to Magic ! Cos swietnego ale do wspolnych zabaw, nie samotnych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o we vibe zapomniałem, rzeczywiście fajna zabaweczka. ją też mogę polecić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jaki kurde plastik, tam to wszystko z medycznego silikonu jest zrobione. Wiadomo że każdy może mieć inne odczucia, nam się podoba, i lubimy tą zabawkę. I ani trochę nie przeszkadza w stosunku, wręcz wspomaga doznania (paniipies mogło by się bardzo podobać bo stymuluje dodatkowo wibracjami penisa w trakcie stosunku).

My mamy we vibe 2, więc starszą generację, nie wiem jak te nowsze bo nie sprawdzałem, ale ogólnie zabawki tej firmy są bardzo fajne.

Był czas że handlowałem na allegro różnymi zabawkami/gumami/itd i przyszła mi partia z chin tych zabawek, które okazały się podróbkami, i tak leży kilkadziesiąt szt nie do użytku:) Sprzedawca niestety rozpłynął się w powietrzu. Jak nie zapomnę, to mogę przynieść jedną na zlot, taką na wzór, żeby można było pomacać. Oryginał jest w dotyku taki sam, różni się wnętrznościami (przede wszystkim baterią).  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...