Skocz do zawartości
MP2020

Co jest z tymi ornitologicznymi zdjęciami?!

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, switch pisze:

Myślisz że "ornitolodzy" rozumieją takie aluzje??

Skutecznie wszyscy sprowadzają mnie na ziemię... Ze jednak nie mam co na to liczyć M. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, MP2020 pisze:

Skutecznie wszyscy sprowadzają mnie na ziemię... Ze jednak nie mam co na to liczyć M. 

Dla mnie to byłaby jedynie dodatkowa weryfikacja, że nie warto takiej osobie poświęcać czasu. Więc może nie jest to aż tak bardzo bez sensu.

Poza tym zawsze poza osobistymi "korzyściami" pozostaje dyskusja, poznanie zdania innych itd

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.10.2020 o 12:02, Wichura pisze:

Dla mnie to byłaby jedynie dodatkowa weryfikacja, że nie warto takiej osobie poświęcać czasu. Więc może nie jest to aż tak bardzo bez sensu.

I w końcu! Jest korzyść.

Wiemy kto do nas nie będzie pasował i nie tracimy czasu.

Czy ktoś chce tego czy nie są tu pary, kobiety i mężczyźni, którzy oczekują takich zdjęć. Podłóg nich dobierają potencjalnego bulla czy kochanka. Bo wielkość i kształt penisa nie są dla nich bez znaczenia.  Ci co takie zdjęcie wrzucają jasno dają do rozumienia w jakim celu tu są i co jest ich największym atutem.

A ja, szczerze?

Gdybym szukała tu mężczyzn i kobiet, to wiem jakie osoby omijałabym szerokim łukiem. Właśnie dzięki galeriom.

Bo i dla mnie u mężczyzny rozmiar ma znaczenie - unikam tych wielkich, a u kobiet sposób pokazania się - unikam tych dogłębnie i wszelako dostępnych.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, Wichura pisze:

Poza tym zawsze poza osobistymi "korzyściami" pozostaje dyskusja, poznanie zdania innych itd

Być może coś w tym jest... Utwierdzam się wtedy tylko w założeniu, że z tej "mąki chleba nie będzie" M. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i Panowie, idziem dziarsko do przodu!

Dziś odkryłem nowy kurwa poziom tła dla kutasa... Nie na tle pralki, nie na tle kabiny prysznicowej i nie na tle kibla...

Otóż widziałem dziś zdjęcie (całkiem ładnego zresztą) kutasa opartego o ten plastikowy pisuar w toitoi-u :wacko::wacko::wacko: 

P.S.

Brakuje mi rzygającej ikonki...

• Lubię 1
  • Haha 8
  • Wow! 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, pushek pisze:

Panie i Panowie, idziem dziarsko do przodu!

Dziś odkryłem nowy kurwa poziom tła dla kutasa... Nie na tle pralki, nie na tle kabiny prysznicowej i nie na tle kibla...

Otóż widziałem dziś zdjęcie (całkiem ładnego zresztą) kutasa opartego o ten plastikowy pisuar w toitoi-u :wacko::wacko::wacko: 

P.S.

Brakuje mi rzygającej ikonki...

Wow... Powiem Ci, że właściciel poszedł po całości ?‍♀️

Dobrze, że Mnie to ominęło... 

M. 

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.07.2020 o 17:09, MP2020 pisze:

czy Wy też nie przepadacie za zdjęciami penisów, sterczących pał, ptaszków czy kto jaką nomenklaturę woli?

Mnie te ornitologiczne zdjęcia (tego typu fotografie Pań również), skutecznie zniechęciły przy pierwszej próbie zapoznania się z tym forum.
Ona 

• Lubię 3
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, n00bs pisze:

Mnie te ornitologiczne zdjęcia (tego typu fotografie Pań również), skutecznie zniechęciła przy pierwszej próbie zapoznania się z tym forum.
Ona 

I zapewne nie tylko Ciebie. Nie jedna kobieta zaglądająca tu pierwszy raz rezygnuje, gdy już na początku na pierwszej stronie dopada ją ta fala fotek narządów płciowych.

Z powodu ornitologii żałuję, że nie można zablokować okna galerii wyskakujących na pierwszej stronie, bo przez to nie mam wyboru. Tym bardziej, że często te same zdjęcia ludzie umieszczają też w swoich wątkach w dziale "Galerie & Filmy".

Ale, jak tu wcześniej pisałam, przyzwyczaiłam się do Tego i nie rusza mnie to.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście nie miałbym nic przeciwko wprowadzeniu regulaminowego zakazu ustawiania tego typu zdjęć na awatar. Te profilowe kutasy są po prostu obleśne. Panie mają więcej klasy i raczej nie umieszczają na profilowym zdjęcia swojej... Za przeproszeniem... Pizdy. Nie ma nawet jak się bronić przed takimi profilówkami...

Ja wiem, że jeden lubi śliwki, a drugi lubi... Coś innego... Fajnie jednak, jakby jakiś poziom i klasa zostały zachowane ?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, n00bs pisze:

Mnie te ornitologiczne zdjęcia (tego typu fotografie Pań również), skutecznie zniechęciły przy pierwszej próbie zapoznania się z tym forum.
Ona 

Mnie również to odrzuca, zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Ciała kobiet i mężczyzn są piękne, pokazując je w subtelny sposób sprawiamy, że chce się je oglądać więcej i więcej bo to pobudza naszą wyobraźnię, zachwycamy się nimi. Nie razi mnie nagość jako taka, tylko ordynarna jej prezentacja bez wyczucia i smaku. Ale z drugiej strony każdy zamieszcza co chce i dobrze, czasem może jednak warto by się zastanowić zanim coś się wrzuci. Ja wiem, że takie foty wzbudzają większe zainteresowanie, ale czy... Zaznaczam, że to jest tylko moje zdanie... LA 

PS Ale przyznam się, że też popełniłam taki błąd 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...