Skocz do zawartości
MP2020

Co jest z tymi ornitologicznymi zdjęciami?!

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, sasiadka pisze:

Nie tylko Ty tak masz @MP2020.
Lubię odkrywać, dlatego przeszkadza mi pokazanie wszystkiego już na pierwszym zdjęciu.
Na szczęście jest kilka męskich galerii, które ogląda się ze smakiem.

@sasiadka na szczęście... Masz rację kilka jest... Tylko dlaczego tak mało, Ja się pytam M. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, MP2020 pisze:

"Ludzie Co z Wami Jest!!!"

Kwestia forum...no nie jesteśmy w kółku róźańcowym...nie przeskoczymy tego...

jedni wolą cipki, drudzy cycki, inni penisy...

czy myślisz że ja uwielbiam jak faceci skupią się tylko na moich piersiach?

ale je wstawiam...

mimo, że chciałabym, aby ktoś dostrzegł pracę na siłowni całego ciała, to zawsze punktem wyjścia jest jednak cycek...

sorry ale takie to forum...

każdy ma inne oczekiwania, czegoś innego szuka...

nieprzepada za zdjęciami rozwalonych cipek

ale jednak nikt nigdy nie skrytykował tych wywalonych na fotelu cipek, tylko wręcz są lajkowane czy cokolwiek robione...czy więc jesteśmy lepsze? nam wolno? cipka jest powiedzmy wprost smaczniejsza od męskiego penisa?

czy Wy też nie przepadacie za zdjęciami penisów, sterczących pał, ptaszków czy kto jaką nomenklaturę woli?

i żeby było jasne mam awersję zarówno do zdjęć penisa i zdjęcia cipki, czy jak napisałaś - jakiejkolwiek nomenklatury jakiej sobie użyjemy... 

tylko czy bycie kobietą daje nam jakąkolwiek przewagę? czy nam można więcej? nie uważam...to że jednej się nie podoba nie oznacza że drugiej się nie podoba...no nie przeskoczymy...tak zupełnie inaczej jak facet zaczyna się pozywać od penisa strony...ale to nadal takie forum...to, że nadal takie forum, mimo, że troszkę bardziej wysmakowane, to jednak nie wciąż kółko różańcowe...

i jak poczytasz oczekiwania to dowiesz się, że jednak dla wielu kobie właśnie punktem wyjścia jest "sprzęt" do dalszych relacji...

więc ja bym raczej podeszła do tego - nie podoba się, omiń...

tak, wolę zdjęcia dłoni, stopy, łydki..takich tu prawie nie ma...nie potrzebuję klaty i tyłka, aczkolwiek to bardzo przyjemne dla oka, penis mnie w ogóle nie rajcuje...i co? nadal lubię na niektóre galerie popatrzeć...a mam udawać ciotkę cnotkę bo facet wrzucił penisa albo kobieta cipkę? widocznie tylko tyle chcą...

może jako kobieta włożyłam kij w mrowisko, ale takie mam zdanie...

L.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Leta&Emiliano pisze:

Kwestia forum...no nie jesteśmy w kółku róźańcowym...nie przeskoczymy tego...

yhym... I co w związku z tym? Walić poziom zdjęć i galerii bo w końcu każdy wie o co chodzi i co za różnica czy dam zdjęcie ptaka znad kibla czy wysmakowany akt z pomysłem ? ;) 

ale jednak nikt nigdy nie skrytykował tych wywalonych na fotelu cipek, tylko wręcz są lajkowane czy cokolwiek robione

Ponieważ takowej krytyki i negatywnych komentarzy zdjęć cipek zabrania regulamin. Samo podejście do zdjęć ginekologicznych wiele osób jednak publicznie wyrażało i wyraża. Jest ono zwykle takie same jak do zdjęć ornitologicznych.

i jak poczytasz oczekiwania to dowiesz się, że jednak dla wielu kobie właśnie punktem wyjścia jest "sprzęt" do dalszych relacji...

A potem przeczytasz, że autorem tych opowiadań gdzie kobiety zachwycają się sprzętem jest facet :D 

• Lubię 2
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Wichura pisze:

Walić poziom zdjęć

tego tu nie napisałam!

to już całkowita nadinterpretacja

2 minuty temu, Wichura pisze:

A potem przeczytasz, że autorem tych opowiadań gdzie kobiety zachwycają się sprzętem jest facet

nie czytam takich informacji, ani też nie mam dostępu do nich, więc nie wiem, znowu dopowiedzenie

3 minuty temu, Wichura pisze:

Ponieważ takowej krytyki i negatywnych komentarzy zdjęć cipek zabrania regulamin

i gdzie tu równouprawnienie?

to znaczy, ze zdjęcia penisów można krytykować?

jak napisałam

mnie to nie kręci, ja tego nie oglądam, ale przecież jednak są osoby, są kobiety, które to lubią, czy to powoduje, że jest to złe?

L.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Leta&Emiliano pisze:

więc ja bym raczej podeszła do tego - nie podoba się, omiń...

tak, wolę zdjęcia dłoni, stopy, łydki..takich tu prawie nie ma...nie potrzebuję klaty i tyłki, aczkolwiek to bardzo przyjemne dla oka, penis mnie w ogóle nie rajcuje...i co? nadal lubię na niektóre galerie popatrzeć...a mam udawać ciotkę cnotkę bo facet wrzucił penisa albo kobieta cipkę? widocznie tylko tyle chcą...

może jako kobieta włożyłam kij w mrowisko, ale takie mam zdanie...

L.

Zgadzam się w całej rozciągłości że "takie forum"... Że nie "kółko różańcowe"... Ale mi nadal chodzi o hmm... Dobry Smak... Tyle... 

P.S. Smutno mi tylko, że właśnie aż tyle muszę omijać :( M.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Leta&Emiliano pisze:

tego tu nie napisałam!

to już całkowita nadinterpretacja

Co najwyżej hiperbola ;) 

nie czytam takich informacji, ani też nie mam dostępu do nich, więc nie wiem, znowu dopowiedzenie

Informacje o tym kto zamieszcza opowiadanie i o autorze postu są jawna i widoczne jak każdego

i gdzie tu równouprawnienie?

to znaczy, ze zdjęcia penisów można krytykować?

Jesteś na forum nie od wczoraj i powinnaś to wiedzieć 

mnie to nie kręci, ja tego nie oglądam, ale przecież jednak są osoby, są kobiety, które to lubią, czy to powoduje, że jest to złe?

Nie. Nie napisałem czy to źle. Autorka tematu zapytała o zdanie i każdy może swoje przedstawić

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Wichura pisze:

A jak znajdę jeszcze ten który mam na myśli i który traktował bezpośrednio o zdjęciach ornitologicznych to podepnę.

Na pewno dyskusja na ten temat toczyła się w "Galerii kutasów", której już nie ma.

7 minut temu, Leta&Emiliano pisze:

ale jednak nikt nigdy nie skrytykował tych wywalonych na fotelu cipek, tylko wręcz są lajkowane czy cokolwiek robione...czy więc jesteśmy lepsze? nam wolno? cipka jest powiedzmy wprost smaczniejsza od męskiego penisa?

Tak jak napisał @Wichura - regulamin chroni w pewien sposób zdjęcia kobiet przed negatywnymi komentarzami. Choć pamiętam, co się działo, jak jedna dziewczyna wrzuciła foto anala niepierwszej czystości. :D

10 minut temu, Leta&Emiliano pisze:

Dlatego dobrze, gdy w ogłoszeniu pojawia się taki wyznacznik - prośba o zdjęcie przyrodzenia. Jasne określenie warunków, które nas interesują.

Ja bym się bardzo źle czuła, gdyby kochanek oceniał mnie wyłącznie przez pryzmat cech płciowych. Zdjęcia mojej cipki posiadają ewentualnie jedynie Ci, którzy widzieli już ją na żywo.

Odnośnie meritum tematu: nie przepadam za ukazującymi się tu zdjęciami genitaliów. Zniechęcają mnie do zawarcia dogłębnej znajomości z danym człowiekiem, zabierają część radości odkrywania.

Za to lubię sobie prywatnie popatrzeć na zdjęcia genitaliów osób, które już znam. Robią mi ogromnego smaka, bo do narządu umiem sobie przylepić nie tylko resztę ciała, ale i osobowość.

Lula.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, MP2020 pisze:

P.S. Smutno mi tylko, że właśnie aż tyle muszę omijać :( M

może nawet nie omijać...

nie widzieć...

bo dłonie, stopy, łydki...

to są piękne części ciała, które aż by chciało się zobaczyć...

a tego praktycznie nie ma...

L.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Leta&Emiliano pisze:

może nawet nie omijać...

nie widzieć...

bo dłonie, stopy, łydki...

to są piękne części ciała, które aż by chciało się zobaczyć...

a tego praktycznie nie ma...

L.

Nie ma, bo wydaje mi się, że Panowie idą na łatwiznę.
W końcu wygodniej jest zrobić zdjęcie ptaka.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, sasiadka pisze:

bo wydaje mi się, że Panowie idą na łatwiznę.
W końcu wygodniej jest zrobić zdjęcie ptaka.

a mnie się wydaje, że to nie do końca tak jest...

nie mają wręcz świadomości, że kobiecie może podobać się coś innego, że kobiecie może chodzić o coś innego...

bo jak zwróciłam uwagę pewnej osobie - a wrzuć w galerię zdjęcie stopy, łydki, był zdziwiony...może skoro faceci twierdzą, że są zero-jedynkowi trzeba im powiedzieć wrzuć/daj więcej niż tylko ptak...

może u jednych to jest pójście na łatwiznę a u innych jednak nieświadomość?

L.

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...