Skocz do zawartości
MP2020

Co jest z tymi ornitologicznymi zdjęciami?!

Rekomendowane odpowiedzi

Ja osobiście nie lubię zupy jarzynowej ale nikogo nie próbuje zniechęcić do niej ani nie rozpisuje się jaka jest niedobra a tym bardziej nie oceniam jedzących tą zupę...  Ale... ludzie jak można jeść zupę jarzynową ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Robsson pisze:

Ja osobiście nie lubię zupy jarzynowej ale nikogo nie próbuje zniechęcić do niej ani nie rozpisuje się jaka jest niedobra a tym bardziej nie oceniam jedzących tą zupę...  Ale... ludzie jak można jeść zupę jarzynową ?

Ale jak jesteś na forum kulinarnym to wątek o zupie jarzynowej nie powinien Cię też szczególnie dziwić

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Wichura pisze:

Ale jak jesteś na forum kulinarnym to wątek o zupie jarzynowej nie powinien Cię też szczególnie dziwić

Równie dobrze mogę napisać że ktoś jest moim zdaniem głupi, brzydki, stary,za chudy, za gruby... itd... Oczywiście rozumiem że poczucie estetyki pewnych osób może być bardziej "wyrafinowane" niż moje... Ok biorę to na klatę ? ja osobiście lubię rosół a w rosole kura jest naga ? PEACE 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, Robsson pisze:

Równie dobrze mogę napisać że ktoś jest moim zdaniem głupi, brzydki, stary,za chudy, za gruby... itd

Tyle, że wtedy piszesz 'ad personam' a nie 'ad meritum' a to kolosalna różnica. Po to jest forum dyskusyjne aby właśnie dyskutować i tak samo w tym temacie nikt przecież nie broni napisać swojego zdania "A ja tam lubię....". Ba... nawet takie głosy się tu już pojawiły a że są w mniejszości to cóż... Nie zawsze to co nam odpowiada jest popierane przez większość.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Wichura pisze:

Po to jest forum dyskusyjne aby właśnie dyskutować i tak samo w tym temacie nikt przecież nie broni napisać swojego zdania "A ja tam lubię....". Ba... nawet takie głosy się tu już pojawiły a że są w mniejszości to cóż... Nie zawsze to co nam odpowiada jest popierane przez większość.

Mogę się mylić ale demokracja polega na tym że większość uznaje prawa mniejszości... Żeby nie było że jestem zwolennikiem męskich penisów ??? lubię zdjęcia Pań w formie aktów które nie odsłaniają wszystkiego... i pozwalają mojej fantazji dopisać szczegóły zdjęcia... ale też uwielbiam zdjęcia anatomiczne "naszych" Pań które są dla mnie niczym róża ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Robsson pisze:

Mogę się mylić ale demokracja polega na tym że większość uznaje prawa mniejszości...

Tyle, że tu nie prowadzimy żadnych wyborów ani głosowań tylko dyskutujemy o swoich oczekiwaniach, preferencjach, upodobaniach które są bardzo zróżnicowane. Wobec tego każdy głos jest tak samo ważny i nikt nie ma monopolu na mówienie że moje jest mojsze i tak być powinno

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Wichura pisze:

Tyle, że tu nie prowadzimy żadnych wyborów ani głosowań tylko dyskutujemy o swoich oczekiwaniach, preferencjach, upodobaniach które są bardzo zróżnicowane. Wobec tego każdy głos jest samo ważny i nikt nie ma monopolu na mówienie że moje jest mojsze i tak być powinno

Bardzo mi przykro i pewnie Cię zmartwię ale niestety... zgadzam się z Tobą ?

• Haha 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą ostatnio poznałem dobre, polskie określenie na dickpics - fiutografia :D 

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Wichura pisze:

Swoją drogą ostatnio poznałem dobre, polskie określenie na dickpics - fiutografia :D 

Fjutofocie, fjutkofotki ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.07.2021 o 21:08, n00bs pisze:

Zgadzam się w 100%. Jak mi się to nie podoba, to staram się omijać miejsca na forum, w których jest duże prawdopodobieństwo trafienia na tego typu fotki.

Potwierdzam. ?

Ona

W galeriach Hot Wife nie w sposób ominąć takich fotek i nie mówmy tu o jakimś prawdopodobieństwie i o omijaniu takich. Osobiście oglądam tylko galerie tych Pań na tym forum które w subtelny sposób swoje wdzięki pokazują. Zawsze wracam do tych galerii. Nowe z ciekawości odwiedzam i przeważnie do nich nie wracam. Niesmak jakiś czuję. Pozatym każdy robi co uważa i to jego sprawa. Nic mi do tego i nikogo ja nie oceniam i nikt nie powinien.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...