Skocz do zawartości
MP2020

Co jest z tymi ornitologicznymi zdjęciami?!

Rekomendowane odpowiedzi

Dodając coś od siebie, to jednym z moich osiągnięć jest to, że nigdy nie wysłałem dick pica nikomu xd

Zresztą mnie w równym stopniu zniechęcają zbliżenia na cipki na pierwszym planie, szczególnie jest to domena u par 40+ na portalach erotycznych. 

Genitalia na szerszym planie, jako część zdjęcia,  widoczne ukradkiem, czy choćby w aktach bywają zachęcające, ale picz czy kutas z bliska na "dzień dobry"? Nie moja bajka.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja tam uważam że dobrze że ludzie wrzucają takie zdjęcia, przynajmniej wiem kogo omijać szerokim łukiem;-) 

• Lubię 5
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Manara pisze:

Osobiście nie miałbym nic przeciwko wprowadzeniu regulaminowego zakazu ustawiania tego typu zdjęć na awatar.

A ja jestem temu przeciwna. To forum erotyczne. I nagle moderacja musiałaby oceniać co jest avatarem z genitaliami, a co nie. A przecież tyle tu wypiętych damskich tyłeczków w avatarach.

3 godziny temu, LadyA&psina pisze:

Nie razi mnie nagość jako taka, tylko ordynarna jej prezentacja bez wyczucia i smaku. Ale z drugiej strony każdy zamieszcza co chce i dobrze, czasem może jednak warto by się zastanowić zanim coś się wrzuci.

To jak wiadomo zależy od gustu i smaku osoby wrzucającej. Mnie nie musi się to podobać. Dlatego ocenianie negatywne innych osób wrzucających tu swoje zdjęcia, jest nie na miejscu.

• Lubię 3
  • Hmm... 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, Elem pisze:

Zresztą mnie w równym stopniu zniechęcają zbliżenia na cipki na pierwszym planie, szczególnie jest to domena u par 40+ na portalach erotycznych. 

Nie powiedziała bym że jest to szczególnie widoczne u par 40+, bo to samo można powiedzieć o 20+,30+, czy 50+. LA 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Dragonfly pisze:

To jak wiadomo zależy od gustu i smaku osoby wrzucającej. Mnie nie musi się to podobać. Dlatego ocenianie negatywne innych osób wrzucających tu swoje zdjęcia jest nie na miejscu.

Nikogo nie oceniam, napisałam, że jest to tylko moje zdanie, każdy niech sobie wrzuca co chce nic mi do tego cyt. "Ale z drugiej strony każdy zamieszcza co chce i dobrze" LA

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, Dragonfly pisze:

A ja jestem temu przeciwna. To forum erotyczne. I nagle moderacja musiałaby oceniać co jest avatarem z genitaliami, a co nie. A przecież tyle tu wypiętych damskich tyłeczków w avatarach.

Zgadzam się w 100%. Jak mi się to nie podoba, to staram się omijać miejsca na forum, w których jest duże prawdopodobieństwo trafienia na tego typu fotki.

29 minut temu, Dragonfly pisze:

To jak wiadomo zależy od gustu i smaku osoby wrzucającej. Mnie nie musi się to podobać. Dlatego ocenianie negatywne innych osób wrzucających tu swoje zdjęcia jest nie na miejscu.

Potwierdzam. ?

Ona

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
38 minut temu, Druh. pisze:

a ja tam uważam że dobrze że ludzie wrzucają takie zdjęcia, przynajmniej wiem kogo omijać szerokim łukiem;-) 

A tu Ci powiem, że zdarzyło się złapać dobry kontakt z kilkoma Genitalowcami. Wyjątki, ale się zdarzały. Można to porównać do ludzi o bogatym wnętrzu, ale kiepskim guście ^^

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Dragonfly pisze:

To jak wiadomo zależy od gustu i smaku osoby wrzucającej. Mnie nie musi się to podobać. Dlatego ocenianie negatywne innych osób wrzucających tu swoje zdjęcia, jest nie na miejscu.

Ja również zgadzam się w 100%. Wiadomo że nigdy nie dogodzi się wszystkim, dodatkowo ograniczanie swobody, nazwijmy to "wyrażania się" prawie zawsze jest złym pomysłem. Przyszedł mi do głowy pomysł jak w tej sytuacji połączyć wodę z ogniem. Czyli dla każdego coś miłego, niech fani i anty fani ornitologii mają i widzą to co lubią :D. Wyobraziłem sobie nową mechanikę forumową, znacznik/tag do każdej grafiki, nazwijmy go roboczo "ornitologia" (TAK/NIE ). Mając taki znacznik w każdej grafice, użytkownicy mogli by sobie w profilu ustawić preferencje czy chcą mieć taką grafikę standardowo odkrytą czy zakrytą. Oczywiście zostaje kwestia dokładności oznaczania grafik tagiem ( bo przecież każdy, jak zwykle będzie miał inną subiektywną ocenę ), można się zdać na uczciwość i ocenę użytkowników zamieszczających grafikę + lekka moderacja adminów lub mechanizm oceny zdjęcia większością głosów innych użytkowników.

Mam nadzieję że nie zostanę źle odebrany przez "szefostwo" i "moderację" na zasadzie przyszedł nowy i się wymądrza. Nic z tych rzeczy, nic nie sugeruję ani tym bardziej nie próbuję narzucać nowych pomysłów i rozwiązań. Tak tylko rzucam w eter pomysł, który przyszedł mi do głowy...

On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, n00bs pisze:

Ornitologia też ma swoich fanów i bardzo dobrze, że ich ma ? Każdy znajdzie tu coś dla siebie, coś co lubi i co mu się podoba. Nie chcę nie oglądam, nie komentuję, nie wypowiadam się. I oczywiście nikogo nie krytykuję, bo jeden lubi rybki, drugi lubi... LA 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia ornitologiczne stanowią wierzchołek góry lodowej a nie osobny byt. Jak dla mnie ich wrzucanie świadczy o niskiej świadomości społecznej, znajomości kobiet oraz ich potrzeb, maczyzmie w najgorszym wydaniu oraz ogólnie braku ogłady. Często te same osoby które będą wrzucać zdjęcia kutasa będą także zamieszczać komentarze typu "sexi dupsko" , "dobra sucz", "ruchałbym" czy "super 'wstaw dowolną część ciała'. Idealne do zalania" uważając to za świetny komplement od którego kobiecie zrobi się gorąco. Tacy byli, są i będą. Tak jak Druh pisał jeżeli nie wpisujemy się do wąskiego grona osób które to kręci to należy to po prostu olać i cieszyć się że wstępną selekcja robi się sama.

O zasadach funkcjonowania forum radzę natomiast publicznie nie rozmawiać 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...