Skocz do zawartości
MP2020

Co jest z tymi ornitologicznymi zdjęciami?!

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Kochani, muszę bo się uduszę;)... Po raz kolejny przeglądając galerię Kochanków pozostał mi niesmak?‍♀️ Zwracam się do płci męskiej: "Ludzie Co z Wami Jest!!!" Oczywiście nie w 100%, są na szczęście na forum Mężczyźni, którzy wiedzą i czują co to odrobina tajemniczości, dobry smak itd.

Natomiast pytanie mam do szerszej publiczności, czy tylko Ja tak mam, czy ze Mną coś nie tak , czy Wy też nie przepadacie za zdjęciami penisów, sterczących pał, ptaszków czy kto jaką nomenklaturę woli? ;) Z pytania wyłączam piękne akty, zdjęcia naprawdę artystyczne...Mam na myśli raczej zdjęcia penisa w różnej formie na tle umywalki, toalety, stóp w klapkach, Pana rozwalonego na fotelu/łóżku z ekranem komputera w tle..tudzież inne takie pomysłowe lub bez tła za to z takim zbliżeniem,że ma się wrażenie,że Cię zaatakuje:) Czy tylko Ja mam tak, że delikatnie mówiąc nie przyciąga uwagi, a raczej odrzuca? M.

Dodaję od P., że On również nieprzepada za zdjęciami rozwalonych cipek, więc Panowie też proszę zabierzcie głos :)

• Lubię 10
  • Dziękuję 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Był taki temat ale za cholerę nie mogę go znaleźć.

Odpowiadając na Twoje pytania: nie, nie tylko Ciebie to odrzuca i zdecydowana większość ma podobne podejście - choć niektóre kobiety lubią czasem rzucić okiem. Jest to jednak regularna praktyka nie tylko u nas ale także na wielu innych portalach wynikająca głównie z szeroko pojętego braku ogarnięcia wrzucających przekonanych, że właśnie takich zdjęć chcą kobiety i to je skusi. Czemu tak jest... Można by było książkę napisać. Zdecydowanie jednak zdjęcia kutasa wydają się być dużo ważniejsze dla samych wrzucających niż kobiet ;) 

Podrzucam też nieco zbliżony temat:

A jak znajdę jeszcze ten który mam na myśli i który traktował bezpośrednio o zdjęciach ornitologicznych to podepnę.

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubimy.

Nie dlatego, że to penis. Bo na pięknym męskim akcie, jest on piękny jak całe zjęcie...

Nie lubimy także w pierwszym zdjęciu widziec szeroko otwartego wejscia do...

Na każdym następnym w sumie także...

Analogicznie, jeśli oglądam piękny akt kobiety i jest to ze smakiem to absolutnie uwielbiam...

A może cała wiadomość powinna być w pierwszej osobie, bo to moja opinia...

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, Wichura pisze:

Był taki temat ale za cholerę nie mogę go znaleźć.

Ja również szukałam i nie znalazłam :) M.

25 minut temu, Wichura pisze:

A jak znajdę jeszcze ten który mam na myśli i który traktował bezpośrednio o zdjęciach ornitologicznych to podepnę.

Dzięki , chętnie poczytam :) M. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My również z @maniurka  mamy straszną awersję do tego typu zdjęć i oczywiście dotyczy to obojga płci. Dlatego w naszych galeriach nie ma i nie będzie tego typu pomysłów na sesję. 

Odpowiadając więc na Twoje pytanie, to nie tylko Ty tak masz :)

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, manny pisze:

My również z @maniurka  mamy straszną awersję do tego typu zdjęć i oczywiście dotyczy to obojga płci. Dlatego w naszych galeriach nie ma i nie będzie tego typu pomysłów na sesję. 

Odpowiadając więc na Twoje pytanie, to nie tylko Ty tak masz :)

A czy zdjęcie tyłka jest wporzadku???? P. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, MP2020 pisze:

A czy zdjęcie tyłka jest wporzadku???? P. 

No raczej

• Haha 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko Ty tak masz @MP2020.
Lubię odkrywać, dlatego przeszkadza mi pokazanie wszystkiego już na pierwszym zdjęciu.
Na szczęście jest kilka męskich galerii, które ogląda się ze smakiem.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja w sumie nie wiem czy mam awersje. Zdjec cudzych penisow nie ogladam bo chociaz chetnie obsłużylbym kochanka przy zonie to jednak penis sam w sobie mnie nie kreci co nie zmienia faktu, ze jak ktos lubi robic takie fotki i wrzuca je do odpowiedniego działu a ktos inny lubi popatrzec to ja specjalnego problemu nie widze. Jesli chodzi o cipki to coz... Uwielbiam i zawsze chetnie zobacze taka fotke :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ah jeszcze jedno sam takiego zdjecia w życiu bym nie opublikowal i nie wyslal nikomu ale to raczej kwestia tego, ze tego typu wlasna intymnoscia nie zamierzam sie dzielic, a jedyna osoba ktora moglaby to dostac zna te miejsca bardzo dobrze i na pewno by takich fot nie chciala :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...