Skocz do zawartości
UległyPartner

Drogie Panie co Wy sądzicie o UC

Rekomendowane odpowiedzi

@Mr. D dobrze, że się tutaj udzielasz, piszesz, zadajesz pytania... Dzięki temu śmiało możesz zaliczyć się do elity tego forum. Staraj się też przy tym wyciągać właściwe wnioski, bo widać że sporo jeszcze nauki przed Tobą - nie tylko o tym forum, o nas - jego bywalcach (rozumiem,  że jako zadeklarowanego kochanka, interesują Cię przede wszystkim kobiety), ale też o życiu i świecie. 

Po lekturze Twoich wypowiedzi nasuwa mi się taki wniosek- to cudownie, że obawiasz się o swoje zdrowie, bo to świadczy o  tym, że troszczysz się również o innych,  rodzinę itd. Pamiętaj tylko, że izolując się od świata,  spotkań z ludźmi w realu i przenosząc swoją aktywność do przestrzeni wirtualnej, tracisz wiele z potencjalnie najpiękniejszych chwil swego życia (też byłem kiedyś w Twoim wieku). A w kolejce po szczepionkę jesteś gdzieś bliżej przyszłej zimy

I żeby nie było- nie namawiam Cię na siłę do fizycznego obcowania z ludźmi. Jeśli jednak piszesz,  że trudno tu znaleźć kogoś odpowiadającego Twoim oczekiwaniom, albo, że takich osób jest tutaj (za)mało, to miej świadomość, że kontakt tet'a'tet jest najlepszą możliwą formą weryfikacji a następnie utrzymania takiej relacji.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, maniurka pisze:

@LadyA&psina LA jedno Twoje zdanie i już chłopak zmienia myślenie - masz talent! teach me, Master!

Tajemnica jest prosta, warto nie dogryzać. :) 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Coma pisze:

@Mr. D dobrze, że się tutaj udzielasz, piszesz, zadajesz pytania... Dzięki temu śmiało możesz zaliczyć się do elity tego forum. Staraj się też przy tym wyciągać właściwe wnioski, bo widać że sporo jeszcze nauki przed Tobą - nie tylko o tym forum, o nas - jego bywalcach (rozumiem,  że jako zadeklarowanego kochanka, interesują Cię przede wszystkim kobiety), ale też o życiu i świecie. 

Po lekturze Twoich wypowiedzi nasuwa mi się taki wniosek- to cudownie, że obawiasz się o swoje zdrowie, bo to świadczy o  tym, że troszczysz się również o innych,  rodzinę itd. Pamiętaj tylko, że izolując się od świata,  spotkań z ludźmi w realu i przenosząc swoją aktywność do przestrzeni wirtualnej, tracisz wiele z potencjalnie najpiękniejszych chwil swego życia (też byłem kiedyś w Twoim wieku). A w kolejce po szczepionkę jesteś gdzieś bliżej przyszłej zimy

I żeby nie było- nie namawiam Cię na siłę do fizycznego obcowania z ludźmi. Jeśli jednak piszesz,  że trudno tu znaleźć kogoś odpowiadającego Twoim oczekiwaniom, albo, że takich osób jest tutaj (za)mało, to miej świadomość, że kontakt tet'a'tet jest najlepszą możliwą formą weryfikacji a następnie utrzymania takiej relacji.

Nie spodziewałem się wypowiedzi w takim stylu czyli nie piętnującym wad i jednocześnie dającym wskazówki. Odnośnie nauki słyszę to dzisiaj chyba 20 raz, w cs duzo nauki przede mna w zyciu takze duzo nauki, a kiedy czas na cos innego? xD Odnośnie mojego przeniesienia życia do internetu, warto zaznaczyć ,że ono zawsze było internetowe. Dlaczego? A podziękować mogę kilku chłopakom z szkoły. Raczej wyznaje teorie ze sport i dieta bardziej o mnie zadba niż szczepionka na temat której jest dużo zamieszania może zmienie zdanie okaze sie. Po pandemii będę musiał "na nowo" nauczyć się zyć wśród ludzi gdyż od 15 marca prawie non stop jestem w domu a wszelkie kontakty zostaly ograniczone do messengera więc bede mial duzo nauki przed sobą.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Mr. D pisze:

drudzy muszą wymienić kilkaset wiadomości aby mieć odwagę spotkać się w rzeczywistości, np osoby rozpoczynające przygodę w cuckold.

osoby które rozpoczynają przygodę z cuckold rzadko kiedy zaczynają od razu od ultimate, tak mi się wydaje przynajmniej:)

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Druh. pisze:

osoby które rozpoczynają przygodę z cuckold rzadko kiedy zaczynają od razu od ultimate, tak mi się wydaje przynajmniej:)

niby ale nie do konca.jpg

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...