Skocz do zawartości
UległyPartner

Drogie Panie co Wy sądzicie o UC

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Mr. D pisze:

Te pary zostały poznane na zlotach czy raczej na forum?

Znane mi osobiście tak jak pisałem.

5 minut temu, Mr. D pisze:

"Zamrożenie aktywności" ma niejako swój powód, jak tylko dołączyłem do forum to byłem bardzo aktywny tworzyłem dyskusje udzielałem się, lecz jak zobaczyłem ,że po bodajże około miesiącu aktywności nie przekłada się to na poznawanie ludzi to moja aktywność spadła do aktualnej czyli okazjonalnej. Jeśli chodzi o czarnoskórego kochanka to zbiornik/datezone i translator przed chwilą na szybko znalazłem 3 konta. Jeśli chodzi o ogłoszenia to cóż pisałem, ale nic nie poradzę ,że rejony podlasko-lubelskie nie są obfite tak jak zachodnie, dodatkowo pandemia ogranicza realne poznanie. Jeden argument który mi umknął a spotkałem się z nim niejednokrotnie a także nie mam na niego wpływu czyli że jestem zbyt młody.

No jeżeli byłem aktywny przez miesiąc i to tylko po to aby kogoś poznać to nie dziwne. Co do reszty nie ma co się powtarzać bo tematów związanych z poznawaniem osób na zabawy oraz trudnościami przy tym jest na forum całe mnóstwo. Nic tylko czytać, korzystać i wyciągać wnioski

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Mr. D pisze:

Te pary zostały poznane na zlotach czy raczej na forum?

A to jakaś różnica?

Na zlotach poznajemy ludzi z forum, tylko z forum.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Dragonfly pisze:

A to jakaś różnica?

Na zlotach poznajemy ludzi z forum, tylko z forum.

Dla mnie duża różnica. Nie jeden znajomy przechorował covid i wolałbym tego nie przechodzić na własnej skórze, a już tymbardziej nie chce narażać rodziny, w związku z tym moje znajomości aktualnie ograniczają się do forumowych (wirtualnych). Gdy skończy się ten pierdolec, (o ile się skończy) wtedy bardzo chętnie poznam realnie ludzi z klimatu. Swoją drogą pandemia pozwoliła uzmysłowić jak bardzo nie doceniałem swobody którą miałem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Mr. D kompletnie nie rozumiem o co Ci w takim razie chodzi.

Wiadomo, że w dobie covid i obecnych obostrzeń nikt nie organizuje forumowych zlotów. A i tak niektórzy z nas się spotykają - bo chcą. Wystarczy umieć kogoś sobą zainteresować. 

9 minut temu, Mr. D pisze:

Nie jeden znajomy przechorował covid i wolałbym tego nie przechodzić na własnej skórze, a już tymbardziej nie chce narażać rodziny, w związku z tym moje znajomości aktualnie ograniczają się do forumowych (wirtualnych).

Chcesz kogoś poznać nie spotykając się z nim? Mało kto ma ochotę i czas na wirtualne pogaduchy. Mnie one szybko nudzą

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co człowiek to opinia jednego szybko nudzą wirtualne rozmowy a drudzy muszą wymienić kilkaset wiadomości aby mieć odwagę spotkać się w rzeczywistości, np osoby rozpoczynające przygodę w cuckold.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Mr. D pisze:

Co człowiek to opinia jednego szybko nudzą wirtualne rozmowy a drudzy muszą wymienić kilkaset wiadomości aby mieć odwagę spotkać się w rzeczywistości, np osoby rozpoczynające przygodę w cuckold.

Znajdź zatem swoją drogę.

a nawiązując do tematu, w którym dzieje się ta dyskusja to rozumiem, że Twoim zdaniem kobiety nie są UC zainteresowane? Twoja opinia jest z punktu widzenia Rogacza, czy Kochanka?

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, maniurka pisze:

a nawiązując do tematu, w którym dzieje się ta dyskusja to rozumiem, że Twoim zdaniem kobiety nie są UC zainteresowane? Twoja opinia jest z punktu widzenia Rogacza, czy Kochanka?

Według mnie patrząc na ilość osób zarejestrowanych na forum mała część kobiet interesuje się tym tematem a zdecydowana większość woli relacje koleżeńskie tak jak Ty. Nie bez powodu dodałem przydomek pod nazwą użytkownika.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Mr. D pisze:

Jedyna para którą śmiało mogę zaliczyć do tej grupy to @Sophie98 i @Subby

Nie jedyna, musisz lepiej poszukać Pozdrawiam LA 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, LadyA&psina pisze:

Nie jedyna, musisz lepiej poszukać Pozdrawiam LA 

Zmieniam myślenie, zwiększam aktywność i liczę ,ze coś zmieni się.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Mr. D pisze:

Zmieniam myślenie, zwiększam aktywność i liczę ,ze coś zmieni się.

@LadyA&psina LA jedno Twoje zdanie i już chłopak zmienia myślenie - masz talent! teach me, Master!

• Lubię 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...