Skocz do zawartości
UległyPartner

Drogie Panie co Wy sądzicie o UC

Rekomendowane odpowiedzi

Cały ten dział to tematy dotyczące wyłącznie UC i są w nich też wypowiedzi kobiet będących w związkach UC/Femdom (choć oczywiście nie jest to najpopularniejszy rodzaj układów w ramach cuckold). Wystarczy poczytać. 

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A no dziękuję, faktycznie są tu Panie fanki UC nawet mam faworytkę :) ... Ale fakt styl UC nie jest tu na forum bożyszczem tłumu 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, UległyPartner pisze:

Ale fakt styl UC nie jest tu na forum bożyszczem tłumu 

Dlaczego tak uważasz? Jest to bardzo duzo par w tym klimacie przeciez...

• Lubię 1
  • Zauroczenie 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.08.2020 o 11:35, maniurka pisze:

Jest to bardzo duzo par w tym klimacie przeciez...

Troszkę czasu już jestem na tym forum i szczerze mówiąc ciężko znaleźć pary gdzie panuje femdom, ultimate cuckold. Jedyna para którą śmiało mogę zaliczyć do tej grupy to @Sophie98 i @Subby. Jest dużo mężczyzn singli lubujących się w UC oraz bulli/kochanków lecz o pary bardzo ciężko, myślę ,że z wszystkich forumowiczów (aktywnych i umarłych) na palcach jednej dłoni można zliczyć tych w klimacie femdom/UC. A znaleźć parę/małżeństwo do takowej relacji nie z drugiego końca Polski to zadanie niemożliwe. Podsumowując niby tak ale jednak nie do końca.
p.s. Odświeżam wątek i zapraszam do dyskusji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Mr. D pisze:

Troszkę czasu już jestem na tym forum i szczerze mówiąc ciężko znaleźć pary gdzie panuje femdom, ultimate cuckold. Jedyna para którą śmiało mogę zaliczyć do tej grupy to @Sophie98 i @Subby. Jest dużo mężczyzn singli lubujących się w UC oraz bulli/kochanków lecz o pary bardzo ciężko, myślę ,że z wszystkich forumowiczów (aktywnych i umarłych) na palcach jednej dłoni można zliczyć tych w klimacie femdom/UC. A znaleźć parę/małżeństwo do takowej relacji nie z drugiego końca Polski to zadanie niemożliwe. Podsumowując niby tak ale jednak nie do końca.
p.s. Odświeżam wątek i zapraszam do dyskusji

No to mi palców jednej ręki zabraknie na wymienienie znanych mi osobiście par w klimacie femdom/ultimate tylko na tym forum ;) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, Mr. D pisze:

umarłych)

RIP

25 minut temu, Mr. D pisze:

A znaleźć parę/małżeństwo do takowej relacji nie z drugiego końca Polski to zadanie niemożliwe.

To zależy chyba w jaki sposób się szuka. Na czym Ty opierasz swoje wnioski? Nie będę wymieniać z nicków, ale ja kojarzę znacznie więcej par w klimacie UC i można to wywnioskować po prostu z forumowej aktywności.

Za chwilę mi napiszesz, że znaleźć to jedno, a spotkać się to już całkiem

niemożliwe! Może warto zatem przyjrzeć się sobie? Czy Ty jesteś aktywny w dyskusjach, widać Cię na forum w tematach związanych z UC, co mogłoby zachęcić kogoś do kontaktu? Czy po prostu zagadujesz i nic nie oferując od siebie proponujesz spotkanie w 2 zdaniu? To dość istotne, bo o ile każdy ma inne oczekiwania o tyle u każdego w pewnym sensie seks zaczyna się w głowie, a zatem musi coś zainteresować i zaiskrzyć na poziomie rozmowy/ dyskusji.

Już był tu taki temat, jak to niemożliwe jest znalezienie czarnoskórego kochanka, a okazało się, że para nie zrobiła nawet jednego kroku w tym kierunku, bo to nie i tamto nie i napewno nie uda się.

Ja jeśli mam jakieś swoje fantazje do zrealizowania to raczej nie czekam, aż spadną mi z nieba, tylko działam w kierunku ich realizacji. Zdarzyło mi się dawać ogłoszenie lub choćby stopniowo wkładać moje pragnienia do cudzej głowy, tak by pozwolić tej drugiej osobie moje fantazje spełnić

Ja osobiście nie jestem zainteresowana związkiem UC, interesują mnie zdecydowanie relacje partnerskie, jednak gdybym była to przegladałabym ogłoszenia i różne tematy poszukując wypowiedzi, które by mnie zainteresowały. Choć mogłabym też czekać aż ktoś się odezwie, ale to znowu dzieje się też dlatego, że ja daje się poznać.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Zamrożenie aktywności" ma niejako swój powód, jak tylko dołączyłem do forum to byłem bardzo aktywny tworzyłem dyskusje udzielałem się, lecz jak zobaczyłem ,że po bodajże około miesiącu aktywności nie przekłada się to na poznawanie ludzi to moja aktywność spadła do aktualnej czyli okazjonalnej. Jeśli chodzi o czarnoskórego kochanka to zbiornik/datezone i translator przed chwilą na szybko znalazłem 3 konta. Jeśli chodzi o ogłoszenia to cóż pisałem, ale nic nie poradzę ,że rejony podlasko-lubelskie nie są obfite tak jak zachodnie, dodatkowo pandemia ogranicza realne poznanie. Jeden argument który mi umknął a spotkałem się z nim niejednokrotnie a także nie mam na niego wpływu czyli że jestem zbyt młody.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Wichura pisze:

No to mi palców jednej ręki zabraknie na wymienienie znanych mi osobiście par w klimacie femdom/ultimate tylko na tym forum ;) 

Te pary zostały poznane na zlotach czy raczej na forum?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Mr. D pisze:

po bodajże około miesiącu aktywności nie przekłada się to na poznawanie ludzi to moja aktywność spadła

Miesiąc i nic?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...