Skocz do zawartości
Tom3366

Morze i miejsce na odpoczynek

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Piszę, ponieważ chciałbym się Was poradzić co do miejsca wypoczynku na ten rok. Z góry przepraszam jeżeli wybrałem zły dział, ale jakoś najbardziej mi pasował do treści posta. Jeśli faktycznie źle dopasowałem, proszę mnie poprawić.

Planuję wybrać się na urlop w sierpniu i waham się jeszcze nad Bałtykiem a Mazurami, raczej z przewagą na to pierwsze. Myślę nad czterema miejscowościami: Dębki, Pogorzelica, Grzybowo bądź Rowy. Niestety nie znam żadnego z tych miejsc, a dodatkowym czynnikiem jest sytuacja jaka panuje w kraju, więc ciężko przewidzieć czy uda się spełnić moje oczekiwania względem ilości osób.

Czy ktoś z Was był w owych miejscach i mógłby mi powiedzieć czy mogę, w którymś z nich liczyć na względny spokój oraz małą ilość ludzi? A może ktoś jest w stanie polecić coś innego, jakąś inną miejscowość?

Interesuje mnie miejsce, w ktorym będzie można odpocząć we względnej ciszy i spokoju. Bez ogromu ludzi. Może to być nawet dziura zabita dechami, nawet chyba by mi to odpowiadało. Miejscowości, które wybrałem mają jedną wspólną cechę, są w nich plaże naturystyczne, nie ukrywam, że byłby to duży atut jeśli w pobliżu byłoby miejsce, w którym można swobodnie obcować z naturą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piaski na Mierzei Wiślanej. Ale z miejscami noclegowymi może być problem. Choć na jakiś namiot może miejsce znajdziesz. W każdym razie ludzi mało, plaża NN bliziutko. Żyć nie umierać!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pogorzelica jest bardzo odludna jeżeli chodzi o plażę. Byłem tam kilka razy i jeżeli odpowiendnio daleko pójdziesz to jesteś na plaży sam lub z kilkoma osobami dodatkowo. Do tego w razie niepogody masz Sandrę gdzie możesz wymoczyć tyłek.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dębki są bardzo oblegane, ale jak oczekujesz spokoju, to polecamy szukać noclegu w Białogórze (miejscowość kilka km na zachód od Dębek). Generalnie plaża NN w Dębkach zaczyna się w okolicach wejścia 26, naturyści leżą w większych skupiskach do wejścia 28-29, a dalej cisza i spokój, można robić co się chce.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Druh. dobrze rzecze. Piaski to fajne miejsce. Ciche i spokojne, ale o kwatery ciężko. Obecnie jesteśmy w Rowach. Miejsce super. Oczywiście nie jest tak zacisznie jak w Piaskach, ale wszystko jest w zakresie tych spokojnych klimatów. Od wyjścia na plażę do miejscówki dla golasów jest 20 min. takiego normalnego marszu. Sama goła plaża jest trochę kamienista a nawet nie tylko trochę. Pod wydmami jest lepiej. Ludzi na niej tak nie za dużo. Zależy jak bardzo ci zależy na alienacji. Bliżej początku plaży tak ze 20 do 30 parawanów. Dalej to pojedyncze sztuki. W odległości 3 km od wejścia na plażę tekstylną (a po drodze jest naga plaża) jest zejście szlaku prowadzące przez Słowiński Park Narodowy. To powoduje, że brzegiem wody wędrują spacerowicze, turyści, rowerzyści, ale wszystko w ramach rozsądnego ruchu. Większość tekstylnych chodzi na plażę zachodnią po drugiej stronie rzeki. Tam jest promenada, zaplecze gastronomiczne posterunki WOPR. Jakbyś coś jeszcze chciał wiedzieć nt. Rowów, to pytaj. Fotorelacja z plaży jest w galerii hot wife. A i jeszcze znalazłem fotkę z widokiem na wejście na nagą plażę.

IMG_20200722_144841_1.jpg

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My polecamy plażę znajdującą się w Grzybowie. Właściwie sama plaża znajduje się pomiędzy Grzybowem a Dzwirzynem. Są do wyboru bazy noclegowe w obu miejscowościach. (On)

IMG_20200724_220848.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.08.2020 o 04:28, PoznańskaPara pisze:

My polecamy plażę znajdującą się w Grzybowie. Właściwie sama plaża znajduje się pomiędzy Grzybowem a Dzwirzynem. Są do wyboru bazy noclegowe w obu miejscowościach. (On)

IMG_20200724_220848.jpg

Byliśmy w tym roku. Masa ludzi, wręcz tłum jak u tekstylnych Poleżeliśmy kilka godzinek i zwinęliśmy się, w inną miejscówkę gdzie można porobić coś więcej niż tylko opalanie i kąpiel

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.07.2020 o 11:54, SexFans pisze:

Dębki są bardzo oblegane, ale jak oczekujesz spokoju, to polecamy szukać noclegu w Białogórze (miejscowość kilka km na zachód od Dębek). Generalnie plaża NN w Dębkach zaczyna się w okolicach wejścia 26, naturyści leżą w większych skupiskach do wejścia 28-29, a dalej cisza i spokój, można robić co się chce.

Dokładnie tak. Byliśmy dwa lata temu w Dębkach i było super. Piękna, szeroką plaża. Piasek bardzo przyjemny w dotyku i czysty. Jak pójdziesz na lewo kilka kilometrow to masz już bardzo niewiele osób i można spokojnie odpocząć. Miejscowość bardzo przyjemna. Niestety w tamtym okresie bardzo mocno atakowały komary w trakcie jedzenia posiłków w miejscowych knajpach. Ogólnie bardzo nam się podobało. 

Kolejna miejscówka która polecam to Międzyzdroje. Bardzo fajna plaza. Ludzie sympatyczni i ciepła woda. Byliśmy tam w zeszłym roku w sierpniu. Spacerowaliśmy nago wzdłuż plaży. Ja osobiście zaliczałem nagie spacery wzdłuż plaży prawie do Świnoujścia. Spokojnie, bezpiecznie. Żadnych głupich uwag itp. Tekstylni których mijałem po drodze również zachowywali się w porządku. Naga plaza ciągnie się kilka km na zachód. Napewno znajdziesz sporo wolnej przestrzeni dla siebie Miłego wypoczynku

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, Karl pisze:

Kolejna miejscówka która polecam to Międzyzdroje. Bardzo fajna plaza. Ludzie sympatyczni i ciepła woda. Byliśmy tam w zeszłym roku w sierpniu. Spacerowaliśmy nago wzdłuż plaży. Ja osobiście zaliczałem nagie spacery wzdłuż plaży prawie do Świnoujścia. Spokojnie, bezpiecznie. Żadnych głupich uwag itp. Tekstylni których mijałem po drodze również zachowywali się w porządku. Naga plaza ciągnie się kilka km na zachód. Napewno znajdziesz sporo wolnej przestrzeni dla siebie Miłego wypoczynku

To prawda polecam - Plaża Lubiewo - idąc plażą w lewo, w stronę Świnoujścia rozciąga się piękna plaża dla naturystow. Szeroka plaża, bez tłumów. Właśnie wybieram się w przyszły weekend . ?️ LA 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.05.2021 o 17:14, LadyA&psina pisze:

To prawda polecam - Plaża Lubiewo - idąc plażą w lewo, w stronę Świnoujścia rozciąga się piękna plaża dla naturystow. Szeroka plaża, bez tłumów. Właśnie wybieram się w przyszły weekend . ?️ LA 

Gdzie, gdzie, gdzie? Opisz jeszcze raz dokładnie, jak tam można dotrzeć. Tylko ze szczegółami

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...