Skocz do zawartości
Mirek

To tylko fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

A ja chcialbym podzielic sie ot taką krótką fantazją. 
Po dlugich poszukiwaniach, w których żonka nie brala udziału udało sie znaleść Bulla, z mozliwie duzym i grubym sprzetem. Ona go nie widziala w ogole, nie pisala po prostu zero kontaktu. Umawiamy sie, a moja żonka leży w łożeczku lekko podpieszczona i przygotowana tak zeby była już mokra. Mocno wyposczona, nie kochalismy dosyć długo. 

On przyjezdza, i wchodzi do pokoju gdzie zona juz czeka, bez majteczek rozpalona troszke wczesniej przeze mnie. Ja pozostaje w pokoju obok. On ją rżnie tak mocno i głęboko swoim okazałym sprzetem, a ja mając uchylone drzwi wszystko słyszę, jęki oraz charaktertyczne plaski. Konczy i wychodzi. Ja przychodze i slysze od zony ze jeszcze nie byla tak mocno zerżnięta i jest zaspokojona, ale jak chce to moge "posprzątać" z niej sperme która została oblana na pół brzuszka i troche piersi. Nie chce se ze mna kochac jest zaspokojona i jej cipka jest mocno zmęczona. Tulimy sie i zasypiamy. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, mindaugas pisze:

I do zrealizowania :erection:

Dokładnie...bardzo fajnie zapowiadająca się sprawa..

/On

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy  ja nie zaspokoiony, po takich emocjach,  bym zasnął ale fantazja całkiem fajna

Kam. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...