Skocz do zawartości
Bonhart

Doby wieczór

Rekomendowane odpowiedzi

"Cogito ergo sum" Tylko jeszcze nie do końca wiem kim. Zacząłem tak od końca dla tych którym nie chce się czytać, dla tych którym się chce to już się poprawiam. 

Dobry wieczór jeszcze raz. Znam to forum od kilka dobrych lat i nie starczy palców u jednej dłoni żeby policzyć ile to już lat. W dużym skrócie, początkowo kręciły mnie opowiadania erotyczne w każdej postaci, tak też tutaj trafiłem, zaglądałem i czytałem, czytałem i coś we mnie zaczynało kiełkować. Początkowo rodziła się we mnie postać kochanka, osoby która zdobywa inne kobiety, najlepiej już zajęte, w fantazjach widziałem siebie jako ten trzeci i strasznie mnie to nakręcało . Sam zacząłem pisać opowiadania w których staję się kochankiem wśród naszych znajomych. Emocje z tym związane i dlaczego kogoś kręcą cudze żony nadają się chyba na osobny temat. Z czasem moje potrzeby zaczęły rosnąc, ewoluować, w mojej głowie rodziły się myśli jak to jest z drugiej strony, jak to jest poczuć tą zazdrość która kiedyś zawsze powodowała u mnie gorącą głowę i zanik racjonalnego myślenia a teraz powodowała napływ krwi do kutasa tyle że dalej towarzyszy temu brak racjonalnego myślenia.  Moja zona kiedy dowiedziała się o moich fantazjach o dziwo nie zrobiła awantury, nie powiem żeby skakała z radości, opisał bym to jako zaintrygowanie które przerodziło się akceptacje i również jej fantazje.

W chwili obecnej nie wiem co kreci mnie bardziej, zdobywanie czy oddawanie, mam dni czy tygodnie kiedy ślinię się na inne kobiety po czym nagła zmiana i nie mogę się opędzić od wizji mojej zony w objęciach innego. 

Wiec wiem że jestem w tej społeczności, nie wiem tylko kim w niej jestem i nie oczekuje że ktoś mi to powie dopóki sam do tego nie dojdę.

Jestem tutaj bo lubię ten popieprzony klimat, może kiedyś go posmakuje a może zawsze będę tylko biernym obserwatorem. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, jesteś w dobrym miejscu. Podobnych do Ciebie jest tu nas baaardzo dużo.

Baw się dobrze. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Bonhart pisze:

W chwili obecnej nie wiem co kreci mnie bardziej, zdobywanie czy oddawanie, mam dni czy tygodnie kiedy ślinię się na inne kobiety po czym nagła zmiana i nie mogę się opędzić od wizji mojej zony w objęciach innego. 

Wiec wiem że jestem w tej społeczności, nie wiem tylko kim w niej jestem i nie oczekuje że ktoś mi to powie dopóki sam do tego nie dojdę.

Na szczęście nie trzeba wybierać i jest na to nawet odpowiednia grupa preferecji na forum. Bardzo popularna i liczna zresztą ;)
Witaj i baw się tu dobrze. Miłego odkrywania siebie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na forum,

Warto się odważyć i zrealizować swoje fantazje ;) 

Miłej zabawy.

_ONA

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj wśród swoich :)
O czytaniu wspominać nie muszę bo czytasz forum, o pisaniu sam wspomniałeś więc jak uznasz, że można coś na forum zamieścić to śmiało, zatem rozmawiaj, poznawaj i daj się poznać :)
Życzę spełnienia wszelakiego 

Powodzenia Kolego :oki: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...