Skocz do zawartości
rita

Gdy (przyjemności) nie ma końca

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, skrzat pisze:

Ja trochę nie rozumiem... jest ktoś chętny na seks (nie ważne kobieta - mężczyzna - singiel - hotka, itp) szuka kochanka do seksu. Idą do łóżka i jest koszmarnie. Wtedy jakie to ma znaczenie, że ktoś może mieć "gorszy dzień"? Pewnie, że może. Każdemu się zdarza. I gdybym (czysto hipotetycznie oczywiście) szukał kogoś do związku... W sensie: w łóżku było chujowo, ale świetnie się gadało, bratnia dusza, itp... to pewnie - warto spróbować jeszcze raz.

Ale szukając kogoś tylko do łóżka, szukałbym dobrej kochanki. I jeśli okazałaby się beznadziejna, to szukałbym dalej. A w tym punkcie zderzamy się z podażą i popytem. Fajnie by było, gdyby świat był idealny i sprawiedliwy. Rzeczywistość jest jednak taka, że Kobieta na pstryknięcie palcami ma tłum śliniących się facetów. Brać wybierać...

Skrzacie, ale w temacie nie ma mowy o koszmarnym seksie, a jedynie o braku orgazmu u Kochanka pomimo długiego stosunku, niekoniecznie złego stosunku...

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, skrzat pisze:

Ja trochę nie rozumiem... jest ktoś chętny na seks (nie ważne kobieta - mężczyzna - singiel - hotka, itp) szuka kochanka do seksu. Idą do łóżka i jest koszmarnie. Wtedy jakie to ma znaczenie, że ktoś może mieć "gorszy dzień"? Pewnie, że może. Każdemu się zdarza. I gdybym (czysto hipotetycznie oczywiście) szukał kogoś do związku... W sensie: w łóżku było chujowo, ale świetnie się gadało, bratnia dusza, itp... to pewnie - warto spróbować jeszcze raz.

Ale szukając kogoś tylko do łóżka, szukałbym dobrej kochanki. I jeśli okazałaby się beznadziejna, to szukałbym dalej. A w tym punkcie zderzamy się z podażą i popytem. Fajnie by było, gdyby świat był idealny i sprawiedliwy. Rzeczywistość jest jednak taka, że Kobieta na pstryknięcie palcami ma tłum śliniących się facetów. Brać wybierać...

Żeby nie było, rozumiem całkowicie to podejście i nie chcę go krytykować.

Z mojej perspektywy wygląda to jednak nieco inaczej. Po prostu dlatego, że szukając kochanki "na seks" mimo wszystko potrzebuję też sympatii. Rzadko mi się zdarza chcieć spotykać z kimś, kogo nie znam (choćby z rozmów internetowych, które zawierają nieco więcej niż tylko umówienie się na miejsce i datę), kogo nie lubię (lub nie wiem czy polubię). Z tego też powodu, automatycznie daje pewien kredyt zaufania. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, maniurka pisze:

Skrzacie, ale w temacie nie ma mowy o koszmarnym seksie, a jedynie o braku orgazmu u Kochanka pomimo długiego stosunku, niekoniecznie złego stosunku...

Fakt. Zagalopowałem się w interpretacji. Na swoją "obronę" powiem, że mam zerowe doświadczenie jako kochanek, i moje wypowiedzi są czysto teoretyczno-hipotetyczne. Domyślnie postawiłem znak równości: brak wytrysku = koszmarny seks.

Jednak post założycielski sugeruje, że przedłużająca się niesfinalizowana erekcja jest problemem, nieprawdaż?

7 minut temu, Kind_of_Bear pisze:

Po prostu dlatego, że szukając kochanki "na seks" mimo wszystko potrzebuję też sympatii.

Tak naprawdę nadal nie wiemy, czy wątek dotyczy jednorazowego kochanka, wielokrotnych spotkań czy dłuższej relacji. I czy sympatia ma tu jakiekolwiek znaczenie.

... tak, że tego...

pogadajmy o kutasach. Będzie prościej ;)

• Lubię 1
  • Haha 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kredyt zaufania... hmmmm...

Bardzo jestem ciekawa, który z Panów NAPRAWDĘ chciałby spotkać się ponownie z kochanką, z którą było mu koszmarnie w seksie.

Nie musicie odpowiadać. ;) 

• Lubię 2
  • Haha 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Zouza pisze:

Bardzo jestem ciekawa, który z Panów NAPRAWDĘ chciałby spotkać się ponownie z kochanką, z którą było mu koszmarnie w seksie.

Pytanie czy o tym właśnie traktuję temat. Dla niektórych jak już zostało powiedziane tak ale z pewnością nie dla wszystkich

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Zouza pisze:

Wiem, że napisałaś, że nie muszę odpowiadać, ale czuję się też wywołany do tablicy :)

Otóż, jeżeli z moim podejściem, które opisałem wcześniej, byłoby tak że całe spotkanie przebiega super, rozmawia się nam fajnie, śmiejemy się razem, a następnie mamy koszmarny seks (chociaż mówiąc szczerze nie wiem jaki to musiałby być seks by nazwać go koszmarnym, bo brak orgazmu z jednej czy z drugiej strony to w mojej klasyfikacji za mało by tak to określić), to kurde... Chcę spróbować raz jeszcze. Zrobiliśmy najwidoczniej coś nie tak, musimy to poprawić i upewnić się, czy to był przypadek czy faktycznie nie jesteśmy dopasowani. Jak następny raz będzie słaby to wtedy się poddam ;)

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Kind_of_Bear pisze:

Wiem, że napisałaś, że nie muszę odpowiadać, ale czuję się też wywołany do tablicy :)

Otóż, jeżeli z moim podejściem, które opisałem wcześniej, byłoby tak że całe spotkanie przebiega super, rozmawia się nam fajnie, śmiejemy się razem, a następnie mamy koszmarny seks (chociaż mówiąc szczerze nie wiem jaki to musiałby być seks by nazwać go koszmarnym, bo brak orgazmu z jednej czy z drugiej strony to w mojej klasyfikacji za mało by tak to określić), to kurde... Chcę spróbować raz jeszcze. Zrobiliśmy najwidoczniej coś nie tak, musimy to poprawić i upewnić się, czy to był przypadek czy faktycznie nie jesteśmy dopasowani. Jak następny raz będzie słaby to wtedy się poddam ;)

W pełni się z Tobą zgadzam. W dziwnym kierunku ta dyskusja poszła i nigdy bym nie przypuszczałem że są osoby dla których muszę się spuścić między 5 a 15 minutą czym udowodnię że jestem dobrym kochankiem a w przeciwnym wypadku będę musiał pogodzić się z tym że seks ze mną był koszmarny. Ale całe życie człowiek się uczy :D

• Lubię 1
  • Zmieszany 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Dragonfly pisze:

@3bit czasową dysfunkcję mogę zaakceptować tylko u mojego życiowego partnera czy stałego kochanka-przyjaciela. Bo to moi stali i zaufani mężczyźni. Łączy nas coś więcej niż sam seks. Ale nigdy u dochodzących kochanków. Na to szkoda mi czasu i energii. Tu mój kobiecy egoizm bierze górę.

Dopatrzylem się małego braku logiki w tej radykalnej opinii @Dragonfly. A jesli jeden z Twoich fantastycznych stałych kochanków miałby gorszy dzien w czasie waszej pierwszej seks randki, gdy nie byłas wobec niego wyrozumiała bo nie był jeszcze stałym kochankiem, nigdy nie zostałby "stałym zaufanym mężczyzną" :)) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Wichura pisze:

Pytanie czy o tym właśnie traktuję temat. Dla niektórych jak już zostało powiedziane tak ale z pewnością nie dla wszystkich

Temat jest od drugiej strony. Ponieważ jednak jesteście, Panowie, za tym, by kobiety były bardzo wyrozumiałe dla mężczyzn, to chyba pytanie o to jak zadziałałoby to w drugą stronę jest zasadne. ;) 

Nie widzę potrzeby "namawiania" jakiejkolwiek kobiety do bycia wyrozumiałą wobec mężczyzny, z którym kobieta chce się jedynie zabawić. Nie musimy być seksualnymi altruistkami. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Kind_of_Bear pisze:

chociaż mówiąc szczerze nie wiem jaki to musiałby być seks by nazwać go koszmarnym,

A to Dragonfly sprecyzowała, jaki jest dla niej. ;)

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...