Skocz do zawartości
Sophie98

Antykoncepcja hormonalna - plastry

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, Złota Rybka pisze:

Mimo wspomnianych wad

20 godzin temu, Sophie98 pisze:

Plus jest taki, że nie odczuwam żadnych negatywnych efektów

A może by tak dodatkowo zabezpieczyć takie plastry by nie odpadały od ciała, na przykład opaską elastyczną? Przykładowo- dokleić do nogi, lub ramienia i na to opaska, lub cokolwiek "elastycznie mocującego"? Może to głupie, ale podobno jeśli coś jest głupie i działa, to wcale nie jest takie głupie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Sem. pisze:

A może by tak dodatkowo zabezpieczyć takie plastry by nie odpadały od ciała, na przykład opaską elastyczną?

Niegłupie i przerabiane. Z odpowiednio skrojonym, elastycznym bandażem. Tylko wtedy traciliśmy jedną z zalet plastrów a mianowicie dyskretną niewielkość.  A opaska z  bandaża stosunkowo szybko się brudziła i wymuskaną estetykę chuj strzelał. Może ktoś kiedyś wymyśli taką lateksową, przeźroczystą, koniecznie z mikroporami aby skóra mogła oddychać. Ech, tyle biznesów - tak mało czasu.

A sam plaster na damskim ramieniu miał kiedyś dla mnie pewnien dyskretny, rogaty smaczek, podobny do widoku brandzloletki na zgrabnej kostce :)

• Lubię 2
  • Facepalm 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, Mr.K pisze:

sam plaster na damskim ramieniu miał kiedyś dla mnie pewnien dyskretny, rogaty smaczek, podobny do widoku brandzloletki na zgrabnej kostce :)

Bransoletka na kostce może oznaczać, że mamy do czynienia z hot wife, owszem. To powiązanie pozwala odczuwać rogaty smaczek, choć przecież wiele kobiet nosi taką biżuterię bez świadomości, co w pewnych środowiskach oznacza ta symbolika. 

Natomiast plaster antykoncepcyjny oznacza tylko tyle, że kobieta go nosząca korzysta z antykoncepcji w plastrach. Ni mniej, ni więcej. Gdzie tu miejsce na rogaty smaczek?

Oburzam się, bo dobrze pamiętam uwagi czynione koleżankom ze szkoły noszącym plastry antykoncepcyjne w widocznym miejscu. Że puszczalskie. Że sieją zgorszenie. Że prowokują. Naprawdę, takie komentarze słyszały. A przecież kobieta używająca antykoncepcji hormonalnej nie musi nawet współżyć; czasem stosuje ją po to, by sobie pewne rzeczy w organizmie wyregulować, a sam efekt antykoncepcyjny nie jest głównym celem.

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Natomiast plaster antykoncepcyjny oznacza tylko tyle, że kobieta go nosząca korzysta z antykoncepcji w plastrach. Ni mniej, ni więcej. Gdzie tu miejsce na rogaty smaczek?

Oburzam się, bo dobrze pamiętam uwagi czynione koleżankom ze szkoły noszącym plastry antykoncepcyjne w widocznym miejscu. Że puszczalskie. Że sieją zgorszenie. Że prowokują. Naprawdę, takie komentarze słyszały. A przecież kobieta używająca antykoncepcji hormonalnej nie musi nawet współżyć; czasem stosuje ją po to, by sobie pewne rzeczy w organizmie wyregulować, a sam efekt antykoncepcyjny nie jest głównym celem.

A ja kolegę "Keja" rozumiem bo dla mnie też to był zawsze (i w sumie jest dalej) ciekawy smaczek. Może nie "rogaty" ale jednak ;) 

• Lubię 1
  • Zmieszany 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Wichura pisze:

A ja kolegę "Keja" rozumiem bo dla mnie też to był zawsze (i w sumie jest dalej) ciekawy smaczek. Może nie "rogaty" ale jednak ;) 

Oj chłopy, totalnie Was nie rozumiem... :(

Wichuro, może wytłumaczysz, cóż to dla Ciebie za smaczek?

Lula. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sailor&Lula pisze:

Oj chłopy, totalnie Was nie rozumiem... :(

Lula. 

Moze Taki smaczek jak smaczkiem jest widoczny ciążowy brzuszek. 

Że od razu się wyobraźnia włącza, że "ja wiem co ty tam robisz...". 

• Lubię 1
  • Haha 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sailor&Lula pisze:

Właśnie taki sam jak dla wielu tutaj bransoletka na nodze lub przykład Druha ;) Zasada działania na wyobraźnie bardzo podobna

• Lubię 1
  • Zmieszany 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Druh. pisze:

Moze Taki smaczek jak smaczkiem jest widoczny ciążowy brzuszek. 

Że od razu się wyobraźnia włącza, że "ja wiem co ty tam robisz...". 

Serio? :o

Chyba przestaję się nadawać do zboczeńców... :facepalm:

Lula.

• Haha 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

@Sailor&Lula  sama odpowiedziałaś sobie na pytanie. Plaster oznacza, że kobieta jest aktywna seksualnie - uruchamia wyobraźnie jak bardzo. W szkole to inna bajka, ale na ramieniu zgrabnej „dorosłej” kobiety intryguje. Rozumiem doskonale, podobnie jak widok bransoletki.

Ciążowy brzuszek mnie zaskoczył, przyznaje

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, maniurka pisze:

@Sailor&Lula  sama odpowiedziałaś sobie na pytanie. Plaster oznacza, że kobieta jest aktywna seksualnie - uruchamia wyobraźnie jak bardzo. W szkole to inna bajka, ale na ramieniu zgrabnej „dorosłej” kobiety intryguje. Rozumiem doskonale, podobnie jak widok bransoletki.

Ciążowy brzuszek mnie zaskoczył, przyznaje

No właśnie wcale nie oznacza, że jest aktywna seksualnie. Przecież napisałam o tym wyżej - może mieć dobrane leki antykoncepcyjne celem wyregulowania różnych problemów na tle hormonalnym. 

Gdybym używała plastra, pewnie nosiłabym go w widocznym miejscu, żeby mieć pełną kontrolę nad tym, czy jest dobrze przyklejony. 

Niedobrze mi się robi na myśl, że ktoś mógłby mieć kosmate fantazje z tego tytułu, albo co gorsza - traktował plaster jako rodzaj przyzwolenia na seksualny podryw.

Lula.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...