Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Wesele cuckoldowym zakończeniem.

Rekomendowane odpowiedzi

Przyszedł czas na Alexa. Po zabawie udaliśmy się do nas... Kiedy przysliwmy, całowałam się mega z aleksem z zabawi. Kazałam mu isc do łazienki i wyjść nago. Tak też zrobił, jak zobaczyłam jego kutasa tylko sie uśmiechnęłam szydeeczo, potem sama poszłam do łazienki umyć się i odstrlić nie poznałem jej, drzwi. Łazienki się otworzyły ona wyszła ubrana w mega wysokie koturny, pończochy i czarną bieliźnie... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie uzgodniliśmy klimat z organizatorem 

Jednak postawił warunek, że. Robimy razem POKA zgodzimy się :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed ostrą jadą spotkaliśmy się wszyscy w jednej z knajp i rozmawialiśmy, potem udaliśmy się do hotelu. Sami stwierdziliśmy, że jednak. Można

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po  całej sytuacji powtórzyliśmy go tego wieczoru 4 razu i w tygodniu 5 spokojnie :na każda osobę 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy chłopaki wpadli, była krótka rozmowa

Po wcześniejszych oględzinach, kiedy do miejsca weszła żona i jej koleżanka zoe uwolniły

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja przyjaciółka była w długoletnim związki od 13 lat i jej mąż był. Jej pierwszym. Nigdy nie miała innego faceta. Po tym jak jej powiedziałam ją to megaega Zaintrygowało. Niestety nie mogła się z nami zabawić był już komplet :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ustaliliśmy wszystko odnośnie zabawy itd. Że są badania. Więc bez gumek jefnak w środku znaczą tykko 2 facetów i jest casting :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...