Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Wesele cuckoldowym zakończeniem.

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki znowu zalali po kolei jej cipke, kiedy się spuszczali nie wychodzili tylko jechali dalej aż kutasu im opadły... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście znowu wylizałem jej cipeczka, kazałem usiąść na mnie, takiego ujeżdżania od niej nigdy nie mailem... Po chwili zarówno ja jak i żona doszliśmy razem... Powiedziała że strasznie mnie kocha i się wtulila. Tomek po wyjściu z. Pod prysznica powiedział, że dziękuję za. Spotkanie ale naprawdę. Musi już. Lecieć i ma nadzieję, że. Do zobaczenia. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Piekielna_parka pisze:

Artur też powiedział, że nim wraca bo nie ma siły na więcej, że został dzisiaj mega zerzniety. Odprowadziliśmy chłopaków do drzwi gdzie czekała taxi, Olek stwierdził, że. Możemy spać u niego jak chcemy. Skorzystaliśmy z tej propozycji. Stwierdził, czy nie było by problemu, żeby to on spał z. Klaudia a ja piętro obok. Przystałem na to zawsze to coś nowe go. Jeszce chwilkę pobawiliśmy się razem nawet z podwójną penetracja, jednak. Mój. Kutas przy jego wyglądał skromnie... Podczas sexu sam. Mówił, widzę że kręci, Cię że taki duży kutas rucha Twoją żonę, podoba Ci się prawda? Nie wytrzymałem i się spuściłem 

Skwitował tylko że widać że bardzo się podoba. Olek zabrał ją na pieska, ja się położyłem i lizalem jej cipke, dosłownie po 5.minutach Klaudia doszła, a Olek spuścił się ma jej cipke po której prosto spływało do mojej buzi. Miała strasznie czerwoną i pulsującą cipke. Widać że się podobało. Chwilę pogadaliśmy i poszliśmy spać. Tylko. Słuchałem jeszcze 2 razy ją zerżną, a. Potem z rana znowu. Za 2 razem nie wytrzymałem. Wszedłem do ich. Pokoju, podeszłe do żony, dałem kutasa i zaczęła mi go walić w czasie gdy on był w jej cipce q. Gdy dochodził wyszedł,. Włożył. W. Tylek i go zalał... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabraliśmy wspólny prysznic w 3, potem sniadanie i chwilę po rozmawialiśmy. Olek powiedział, że mega ze mnie suka i wraz ze. Znajomymi robimy fajny wyjazd po Chorwacji jachtem czy nie chcemy też jechać, bo też będzie mega dużo suk takich jak. Moja żona i chętnie by ją tam widział. Dodatkowo zaproponował 10000 EURO ZA 3 DNI. stwierdziliśmy że damy znać natomiast w głowie byliśmy na tak. Powiedział, że będą same szychy, wszyscy. Mega zadbani i wyluzowani i ze dla mnie jako faceta też coś się z najdzie, ale żona była by na całym wyjeździe. Z nim. Jako jego suka... Powiedział, że mega mu się. Dzisiaij. Spodobała i ze. Mega go Kręci. Kiedy dojechaliśmy do domu przyznala się, że dał jej 3000 euro na zakupy na wyjazd... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miała sobie kupić za to wyprawkę na wyjazd. Po przyjedzie oglądaliśmy zdjęcia i filmy z tego spotkania i mega się przy tym bawiliśmy. Hotka stwierdziła, że lepszego Rogacza nie mogła sobie wyobrazić w snach i że mega. Mnie kocha, ale najbardziej kocha duże kutasy... Powiedziała, że kutas Olka był mega duży ma początku bolało a potem się mega tym podnieciła... Napisaliśmy. Mu wieczorem, że. Jedziemy na wyjazd. Bardzo się ucieszył. Podesłał zdjęcia ludzi którzy również mają być. Dosłownie modelki z instagrama i znani faceci I ze zanim wejdziemy na pokład będziemy. Musieli podpisać klauzulę poufnosci... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klimat słonecznej Chorwacji  sprzyja dobrej zabawie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Umowę przenalizowalismy z naszym prawnikiem. Dodaliśmy parę punktów na które zoe zgodzili i to podpisaliśmy :) potem nadeszła odpowiedź odnośnie terminu i czasu kiedy to będzie :) dodatkowości dostaliśmy linki do sklepów gdzie kupić bieliznę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiliśmy w waszym wszysto na co chłopaki mieli ochotę. Dodatkowo wysłaliśmy zdjęcia i umieściliśmy na zaszyfrowanym serwerze :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potem nadszedł mail odśnież daty. Potwierdziliśmy bilet i wysłaliśmy wraz z. Podpisaną umową. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...